יום הולדת לרינגו סטאר
תקשור

חשבנו שזה פונה לכל אדם

בעצם...והסיבה שהקדשנו לו את השיר..זה כי ניסינו לרקום סיפורים בכדי לצור ערפל על מה שבאמת היה בחיינו באותה עת..לא תמיד יש אמת בפרסום.

ג'ורג' האריסון היקר

שאלה לי אליך-נו, האלוהים הזה שרצית לפגוש באמת כזה גדול?

יש הרבה אלוהים

יש בורא עולם אחד המכונה אדון הכל יש עולמוות נוספים יש גלקסיות ובהן חיים מקבילים ויש הרבה אמיתות שמתקיימות אף הן במקביל..ויש מאבקים. זה יותר סבוך משחשבתי ואף פשוט יותר..אפשר לאמר. אך יש אמת פנימית נכונה שחיים באיזון מתוך קשב ללב והשקטת האגו מקרבים את האדם לאושר..

Blind Willie

New member
שאלה לג'ון

השירים Free as a bird ו- Real Love הם שני שירים שאתה כתבת, ולאחר מותך הצטרפו שאר חברי הביטלס ותרמו את חלקם, כך שיצאו שני שירים חדשים של הביטלס כ15 שנים לאחר מותך מה דעתך על התוצאה הסופית של שני השירים האלו? האם אתה מרוצה ממנה?

כן בהחלט...

השתמשנו בתקשור כבר..אז, ומאוד שמחתי כי היה בזה משהושל תיקון ואיחוי פצעים מהעבר...

Thess1

New member
זה יהיה קשה, במיוחד בהתחשב

במספר החברים של הwho שעוד חיים. לא צריך להיות מסוגל לתקשר עם צרצרים בשביל לדעת את זה.

The Prospect

New member
שאלות לג'ון

1. ממה אתה מתחיל- מהעוגייה או מהקפצת? 2. איזה אימפקט קיבלה התוכנית 'נשואים פלוס' לדעתך מהצטרפות הדמות של סבן? 3. דעתך על סוגיית ביטול מע"מ הפירות? 4. דעתך על סוגיית הטוקבקים המושתלים ע"י חברת החשמל? 5. מה סוג הפיצוחים האהובים עליך? תודה רבה.

SlideR121

New member
שאלה ראשונה?

טוב,כאחד שלא ממש מאמין בכל הקטע המיסטי משו הזה, אני אנסה להפתח. השאלה שלי היא אל ג'ון - (ממש לא קשורה לרינגו ) כשהוא היה בן...15? 16? בגילאים האלה בקיצור , שהיה נער, הוא חשב בכלל שהוא הולך להצליח כל כך עם הלהקה? (טוב ,בזמנו הקווארימן ,אבל השאלה היא אם הוא חשב שהוא יצליח עם להקה כלשהי עד כדי כך ) והאם הוא הרגיש מיוחד? האם הוא הרגיש שהוא מביא איזהשהו טאץ' מוסיקלי מיוחד?

שלום....שאלה מאוד יפה אגב...

בגיל 16..15, יותר הערצתי אחרים והתלהבתי מאהבות למוסיקה לרעיונות..אהבתי לטייל..שנאתי ללמוד..חלמתי לעוף..הייתי מאוהב..כאלה הרגשתי שזה נהיה רציני שהייתי בן 19-18 נראה לי. לא חלמתי על הצלחה...כן חלמתי לשנות את העולם..אבל בעיקר משום ששאנתי הרבה דברים. נראה לי.

Oferingo

New member
יש הגבלה למספר השאלות? ../images/Emo26.gif

ג'ון וג'ורג' היקרים מאד!! יש לי מיליון שאלות והן מתרוצצות בראש ללא סדר מסויים. חלק מהשאלות שקיימות לי בראש נובעות מסקרנות הנוגעת לחייכם הפרטיים, ולדעתי זה לא נכון מצידי להעלות שאלות כאלה פה. אתרכז בשאלות הכלליות שמעניינות אותי מאד. לפני הכל, מה שלומכם?? מעניין אותי מאד לדעת מה קורה איתכם היום:
האם אתם נפגשים יחד?
אם כן, מה אתם עושים יחד?
האם אתם ממשיכים, בין השאר, ליצור ולשיר כמו פעם?
אם כן, האם הסיגנון של היצירה העכשווית שלכם הוא סיגנון דומה למה שאנחנו מכירים מהביטלס ומתקופות הסולו שלכם? (אם יש לכם גישה ליוטיוב, אני אשמח לקבל טעימה.....
)
האם אתם באיזשהו קשר עם פול ורינגו?
אם כן, האם הם (פול ורינגו) בכלל מודעים לקשר הזה?
מה דעתכם על ההצלחה המטאורית של פול?
מה דעתכם על פורום הביטלס שלנו בתפוז?
ושאלה אישית אחרונה: אני חושב שאני עושה עבודה לא רעה עד כה אבל בכל זאת אשמח לשמוע אם יש לכם איזה טיפ או כמה טיפים שיעזרו לי לחנך את הבן שלי לאהבת המוזיקה בכלל ולאהבת המוזיקה שלכם בפרט. מקווה שלא עייפתי את הנפשות הפועלות. שמחתי להשתתף בתִיקְשִירְשוּר המטורלל הזה, בין אם אקבל תשובות ובין אם לא. לילה טוב וחלומות נעימים.

שלום עופר...

כן אנחנו נפגשים...בעולם עליון וחולקים משמרות של מלאכים יחדיו..זה עשוי להיות משעמם לשמור על יכם ..וזה עוזר חלהעביר ת'זמן. (בלי הלהעליב..ג'ורג' מוביף) לנשמה בעולם עליון אין ממש צורך ליצור..משום שהכל כבר מצוי ..מושלם קיים..ניתן לנגן ולשיר שירת מלאכים..שהי משהו שקשה לתאר... שנינו מתקשרים עם פול ורינגו ועוד קודם שמרנו עליהם..ונהגנו לשלוח להם חלומות שידענו שיאהבו... בעיקר ג'ורג' טוב ואוהב בלשלוח חלומות הוא במאי מאוד מוכשר..(אומר ג'ון) - אנחנו שמחים שפול ממשיך לשיר, אנחנו עוזרים לו מלמעלה... ויש לכם פורום ממש נחמד..הפורום החביב עלינו!!! תודה לך שבלעדיך כל זה לא היה קורה הרי!!!

lazy fish

New member
עזוב אינטרנט

יש שם שמירה בזוגות כמו בטירונות! וגם שם זה משעמם!

זה ממני....(תמי)

האינטרנט זו המתאה גאונית... כך עובד עולם הבא..קשרים נשמתיים דומים לכתובות אינטרנט.. האינטרנט הוטא מסר/ המצאה שניתנה לא סתם בזמן מסויים לאנושות..תחשוב מה זה עושה ביחס למושג "מידע" "לימו" "ידע הוא כוח"?!...

Thess1

New member
לג'ורג' האריסון

א. layla and other assorted love songs, מה הרגשת לגביו? אף פעם לא שמעתי את הצד שלך של העניין וזה אולי אחד הדברים הכי מעניינים שאפשר לחשוב עליהם. ב. אחרי המוות ובלי פחד, אתה עדיין אומר שלא גנבת את my sweet lord? ג. מה הייתה ההתנסות הראשונה שלך עם סמי הזייה? ד. מה הרגשת כשדונובן אמר לך שהפסקה שלך לא נכנסת לhurdy gurdy man?

למעלה