יריד יזמים צעירים-פברואר 2003

Goldworth00

New member
יריד יזמים צעירים

שלום לכולם! רציתי לדעת אם מישהו היה ביריד יזמים צעירים שנערך אתמול (16.2) בחיפה אם כן, האם לדעתכם השיפוט היה הוגן? מי אתם חושבים שהיה ראוי לקבל את הפרס?

לכל מי שב"יזמים צעירים" ... ניצחנוו

כן כן, אני מהרצליה, חט"ב "שמואל הנגיד",מנכ"לית חברת Triple -T ותגידו מה שתגידו... אנחנו זכינו בטיסה לשוויץ ובכניסה ליריד האירופאי, והשיפוט היה טוב ביותר, ואין לאף אחד זכות לערער על החלטת השופטים ... במיוחד לכם, אלו עם ההופך חביתות , שנפתח בדיוק לאותו הגדול של המכשיר הרגיל... וחוץ מזה ... למה מכשיר שהופך חביתות נחוץ לעולם? תאמינו לי שאפשר להתקיים גם בלעדיו ... ! בכל מקרה, אנחנו טסים לשוויץ, ואת הגלגל אין להחזיר לאחור, אז תקבלו בכבוד את הזכייה שלנו ותפסיקו לדבר על זה ... city.boom.co.il/Triple_Hanagid

כתבה על היזמים ב"מעריב לנוער"

בעיתון "מעריב לנוער" הבא (יום רביעי), ישנה כתבה על הפרוייקט "יזמים צעירים", ומחר באים לצלם את הקבוצה שלנו לעיתון ... ואנחנו נבקש מהתחקירנים שייתנו קרדיט לכולכם ...

ek2002

New member
יזמים צעירים

לקבוצה שנצחה מהרצליה: אם השיפוט היה על אותו בסיס כמו בשנה שעברה, השיפוט בתחרות יזמים צעירים הוא שיפוט לא נכון,גרוע ויש הרבה מה לתקן בו, על זה הסכימו איתנו (חברת קיטקט משנה שעברה) מנכ"ל יזמים צעירים דרור אורטס שפיגל ודנה פריד שהיא רכזת איזור המרכז. מכיוון שלא נראה לי ששינו את אופן השיפוט משנה שברה, השיפוט בתחרות אינו צודק. בכל מקרה תאנו בשוויץ ותביאו לישראל את המקום הראשון. בהצלחה

eladhagever

New member
אני הייתי בתור מתחרה

והשיפוט היה פשוט זוועה!!! לפי מה שהבנתי ממרכזת מחוז דרום, הקבוצה שזכתה, זכתה עם אותו מוצא כבר 3 שנים רצופות!!! בלי להשתחצן, לדעתי אנחנו היינו צריכים לזכות. המצאנו מכשיר להפיכת חביתות, שסוקר בהמון אמצעי תקשורת!!! בידיעות אחרונות, בערוץ 6... וחוצמזה הדוכן שלנו היה מפוצץ כל היום!!! עשינו טעימות של חביתות עם המכשיר, וגמרנו 5 חב' ביצים!!!

EurO

New member
למה מכשיר להפיכת חביתות נחוץ לעולם?

ברוב מדינות העולם אזרחים לא אוספים חרא ברחובות, כי הם תרבותיים
רק בישראל צריכים לאסוף חרא, ועם החבר'ה במדינה שלנו אני לא חושב שהרבה ישתמשו בזה (ראית מה היה גורל הקופסאות הציבוריות לחרא ברחובות..) לעומת זאת, חביתות מכינים כולם, בכל העולם

EurO

New member
חט"ב פסגות יהוד

תופסן לבגדים מסייע ומקל על הכביסה והייבוש

תודה בנאדם...

אנחנו מקווים שנצליח..אני לא יודע אם זה יצליח אבל כולנו מקווים כי רוצים שישראל כבר תנצח בתחרות הזו ואם זה לא יקרה השנה אז הלוואי ושנה הבאה...ולא משנה מאיזה בצפר..העיקר שהתחרות הזו כבר תביא כבוד לארץ שלנו...

EurO

New member
תיכון חדש ר"ג- מתקן למניעת אובדן

מפתחות לבית מוצר נחמד ושימושי

למעלה