יריד יזמים צעירים-פברואר 2003

אני מהקבוצה הזוכה

הקבוצה שלנו עשתה את המוצר הזה פעם ראשונה........ ואנחנו זכינו 3 שנים בגלל מוצרים אחרים... תדייקו במילים- כי חביתות זה לא חיוני לעולם- אבל איכות הסביבה כן -=יזמת צעירה- שמואל הנגיד=-

שוב היזמת מהקבוצה הזוכה

שכחתי לציין משהו- החלטת השופטים היא סופית ואין לערער עליה... חוצמזה שלדעתי היה מגיד לנו לזכות כי עמדנו בקריטריונים... הערבים זכו בגלל אפליה מתקנת... ואנחנו היינו הכי טובים ובגלל זה זכינו! רק שתדעו שכל הקבוצות היו מ=ע=ו=ל=ו=ת אבל ככה השופטים החליטו! בהצלחה לכל הקבוצות בהמשך........ -=אותה יזמת צעירה מהנגיד=-

EurO

New member
סבבה לך ../images/Emo9.gif אתם מתרגשים לטוס הא?

יופי שזכיתם בניקוד הגבוה ביותר מהשופטים
איזה כיף לכם
בשביל מה את משתתפת בתוכנית
כסף
אני מניח שכן. אז מה תעזור לכם דעת השופטים
לנו חשוב יותר הקהל, ואפילו קיבלתי היום מכתב רשמי מרכזת איזור דרום, שלנו הגיעה כמות הקהל הגדולה ביותר (יחד עם עוד חברה ששכחתי את שמה). אז תחשבי בהגיון- 1. הגיעה אלינו כמות הקהל הגדולה ביותר ביריד, ויש לנו שוק מאוד רחב (המוצר שלנו בטוח ולכן חביתות יכולים להכין כולם- מגיל 3 ועד 120). 2. יש לנו הסכם חתום עם חברה מהונג-קונג, שמעוניינת לייצר את המוצר בעלות ממש נמוכה, ולשווק אותו באירופה ובארה"ב (כ-500 מיליון איש, מתוכם בערך 10 מיליון איש פוטנציאלים מינימום). 3. בתכל'ס, מי לא מכין חביתות \ פנקייקים \ בלינצ'ס וכו'
אז תעשי את החשבון ותראי- אצלכם טסים 3 חבר'ה מהקבוצה. עם הכסף שאנחנו יכולים להשיג עקב ההסכם עם החברה ההונג-קונגית, יכולים לטוס כולם.

EurO

New member
מאיפה אתה../images/Emo35.gif מה המוצר שלכם../images/Emo35.gif

ומי לדעתך היה ראוי לקבל את הכרטיס הנכסף לשוויץ

Goldworth00

New member
אני מחברת TC

יזמים צעירים תיכון חדש לדעתי (האובייקטיבית ביותר...) אנחנו היינו צריכים לנצח כי: - היה לנו את הפוטנציאל העיסקי הגבוה ביותר - הדוכן שלנו היה הכי מושקע ואסטטי - ענינו לכל שאלות השופטים בצורה מושלמת! - היה לנו מסך פלזמה :)

EurO

New member
הויכוח הזה חסר טעם לדעתי

הרי כמובן שכל חברה תטען שהיא היתה צריכה לזכות. אבל בוא אני אספר לך משהו- אנחנו זכינו במקום השלישי בתחרות, קיבלנו תעודה על מוצר בעל הפוטנציאל העסקי הגבוה ביותר בתחרות, הדוכן שלנו קיבל את הציון המירבי (רכזת יזמים צעירים באיזורנו העבירה לי את המידע הנ"ל). לשאלות השופטים לדעתי גם אנחנו ענינו בצורה מושלמת, אבל כמובן שדעתי כאן לא משחקת תפקיד, אלא דעת השופטים. מסך הפלזמה שלכם הרשים אמנם, אך באותה מידה גם אני יכול להגיד שהכנת החביתות והדגמת השימוש בטוויסטר הרשימה הרבה יותר. הרי אני כלקוח לא מעניין אותי מה יש בדוכן, העיקר שאני אקבל מזה משהו
באתי לדוכן שלנו, קיבלתי חביתה טעימה, וגם הדגמת המוצר בדרך. באתי לדוכן שלכם- קיבלתי מסך פלזמה
לא, רק הסבר קצרצר על המוצר.

ek2002

New member
לידן,מצטער שלא הגעתי

הרגשתי באותו יום ממש לא טוב, אבל מי ניצח (איזה קבוצה,מאיזה בית ספר ועם איזה מוצר) ומי הגיע למקום השני. ואם אתה אומר שהקבוצה שנצחה באחד מהמקומות הראשון או השני רימתה אתה יכולים לנסות להוכי את זה ולפסול אותם, זה מה שקרה שנה שעברה עם אהל שם (הם היו מקום ראשון ,פסלו אותם ואז הקבוצה שהגיעה למקום השלישי נסעה לניו-קאסל ודרך הגב אני חושב שהיא הגיע שם למקום שני).

EurO

New member
ביה"ס "הנגיד" מהרצליה

שפיתחו מוצר שקיים כבר, לאיסוף קקי של כלבים

ek2002

New member
ומי הגיע למקום שני?

ודרך הגב,זה לא תחרות בין המוצר עצמו זה תחרות בין העבודה שהקבוצה עשתה עד התחרות, לדוגמא בתחרות הבינלאומית שהיתה בפריז שנה שעברה, כמה מדינות הביאו מוצרים שמייצגים את המדינה שלהם, לדוגמא המוצר של שבדיה היה סנדלים שבדים, ומה שהם הציגו בתחרות היה איך הם ימכרו את זה ,הקבוצה ממלטה הביאה קרש לחיתוך ירקות שהייחוד שלו שהנוזלים מתנקזים במקום מסוים שהם חיברו אליו.

ek2002

New member
וישראל שהיה לה מוצר טוב מאוד

הגיע למקום ה11 אני חושב, אחרי שכל השנים היא הגיע לטופ-3. הוצר של ישראל היה: כפית להכנה מהירה של קפה או תה.

EurO

New member
במקום השני הגיעה קבוצה ערבית מנצרת

שפיתחו דיסק לעידוד התיירות לנצרת. הם גם יטוסו לשוויץ ואנחנו במקום השלישי

לכוווווולם

אני מהקבוצה המנצחת של שמואל הנגיד הרצליה... ולפי דעתי את כולכם טועים!! אתם חושבים שהשיפוט לא היה צודק ושהיו צריכים לפי מה שאתם חושבים להפסיל אותנו... אבל אתם טועים כי זה שיש משהו כמו המוצר שלנו זה לא אומר זהוא לא טוב כי אנחנו המצאנו טכניקה יותר טובה ממוצרים שצריך לסחוב המוצר הזה יותר נוח לשימוש. ותאמינו לי שהשיפוט היה הוגן כי גם כשהשופטים היו אצלנו בדוכן אנחנו ענינו על השאלות מצויין והדוכן היה נאה ולא סטה מהמיקום שנתנו לנו והיו קבוצות אז בבקשה תפסיקו... -=יזם צעיר=- חחחחחח סמדי..

EurO

New member
אני מקווה שלדבר אנגלית את יודעת.../images/Emo3.gif

כי בעברית- להפסיל=לפסול
ובאמת, הטיעון שלך די מטומטם. תציגי עובדות, לא "לפי דעתי" כי דעתך לא משחקת תפקיד. הרי כל יזם היה אומר "לפי דעתי היינו צריכים לזכות" נו באמת.

EurO

New member
למה נדמה לי שזה אותו גולש../images/Emo35.gif

שני הנגידים מהרצליה..

חח תודה וכן...

שני הנגידים מהרצליה.. קודם כל אני בן והיא בת:) אבל לא משנה אני הייתי מהחברה שזכתה ם אתם זוכרים הייתי עם 2 שרשראות של אבנים אחת כתומה אחת שקופה.. אז אולי תזכרו מי אני... ותאמין לי שאני בטוח שגם לילדה השנייה שכתבה והיא אחת מהקבוצה שלנו זה ברור שגם אם אתם הייתם זוכים כסף היה כל החשיבות בעניין וזה מה שלכל היזמי הצעירים שהשתתפו ביום ראשון היה איכפת..לכולם היה איכפת שהם ינצחו הם יטוסו ויקבלו את הכסף.. אבל אנחנו השקענו בהכל... ולא סטינו מהמקום שנדרש לדוכן..מה שהרבה מאוד מהקבוצות כן עשו... אני מאחל לכם בהצלחה בהמשך...

Goldworth00

New member
עובדות

הנה כמה עובדות: - הדוכן שלנו, חברת TC, היה הכי מושקע, יפה ואסטטי ומי שאומר שלא אז הוא יודע שהוא משקר. - שהשופטים באו לדוכן שלנו, הסברנו להם הכל על המוצר, על כל ההיבטים שלו, בקיצור על ה-כ-ל. אחרי ההסבר הם לא שאלו כלום כי לא נשאר להם מה לשאול, כלומר, ההסבר שלנו היה מצוין. - כשבאתי לדוכן של "המנצחים" לראות את המוצר הם נתנו לי הסבר קצרצר על המוצר וגם זה אחרי שאף אחד לא בדיוק רצה להסביר. - שיטת השיפוט לא טובה, בכל דוכן עובר מספר לא קבוע של שופטים, לדוכן שלנו באו רק 3 שופטים לעומת דוכנים אחרים שאליהם באו אפילו 6 שופטים. תעשו מה שאתם רוצים עם העובדות האלו אני פשוט הסקתי שהנצחון הגיע לנו

EurO

New member
כמה דברים..

אני לא יודע אם זו דעתך או דעת השופטים, אבל לפחות לנו יש דוכן מאוד מושקע ומסודר (ולא אמרתי "ביותר" או "הכי" כי אני לא יודע מה בנוגע לשאר) ואת זה קיבלתי מרכזת איזור דרום, שדיברה עם השופטים אחרי התחרות. גם אצלנו לא שאלו כלום אחרי ההסבר באנגלית ובעברית, ואני חושב שההסבר שלנו היה מצויין. אבל שוב- "אני חושב". זה שאני חושב ככה זו לא דעת השופטים כנראה, ועל סמך זה שהם לא שאלו עוד שאלות אני לא חושב שאתה יכול להסיק שההסבר שלכם היה מצויין או לא. לגבי מספר השופטים שעברו בכל דוכן, אני לא יכול להגיד על זה כלום כי הייתי בלחץ באותו רגע ולא שמתי לב לדברים האלה
כשעברתי מקבוצה לקבוצה, לא מכל הקבוצות קיבלתי הסבר, וגם ממי שקיבלתי הסבר היו קבוצות שזה היה ממש מהיר ולא ממש הבנתי מה הקטע של המוצר. בין הקבוצות הפחות טובות בקטע הזה אני יכול למנות את ביה"ס הנגיד הרצליה(הזוכים), ביה"ס הטכני ב"ש וביה"ס גבעת גונן ירושלים. בין הקבוצות הטובות: המקלדת מסיליקון (למרות שהוכחתי למנכ"ל כמה חסרונות במוצר
, המפתחות והמברשת לניקוי כוסות שפועלת על כוח המים.

יש לך קושי בתפיסה

אתה לא מבין שהקבוצה המנצחת היא לא הקבוצה עם הדוכן הכי מושקע? דוכן קיבל סה"כ 9 נקודות מתוך 100, ואתם סטיתם מהמותר, והתאמצתם יותר מדי בעיצוב הדוכן, ולא בפיתוח המוצר וחשיבה על רעיון שבאמת יש בו צורך

Goldworth00

New member
....

אם תסתכל בדף קריטריונים תראה שרוב הנקודות הולכות על הצגת המוצר, דוחות, תשאול הקבוצה, התאמה לקהל היעד וכו'. ככה שהמוצר לא ממש משנה, זה יכול להיות אפילו ערכה לאיסוף חרא...אה אופס... זה מה שאתם המצאתם.....

למעלה