יריד יזמים צעירים-פברואר 2003

איליה.

New member
דעת מתבונן מהצד

המוצר היחיד שבכלל לא הבנתי מה הקטע בו ומה החידוש בו, וישר עברתי לדוכן הבא, היה הכף שאוספת צואת כלבים. מה לעזאזל חדש בזה? מילא אם היה איזה רעיון מקורי, אבל זאת בסך הכל כף פלסטיק שאיתה מכניסים צואה לתוך שקית רגילה לחלטין. ברור שזה תורם לסביבה, אבל זה כבר קיים! קשה למצוא משהו שדורש פחות דמיון מהמוצר הזה.

eladhagever

New member
ובתור מתבונן מהצד

מי לדעתך היה צריך לזכות? יש כאן תמונה של כל המוצגים...

eladhagever

New member
תלוי

בי"ס יוסוף משהו מנצרת שהמציאו דיסק שמסביר על נצרת, הם זכו מהמגזר הערבי. אבל מהיהודים (המגזר היהודי), זכינו אנחנו, חברת הון לק ממקיף ו' ב"ש עם מכשיר להפיכת חביתות.

EurO

New member
../images/Emo41.gif יריד יזמים צעירים-פברואר 2003

כאן תוכלו לדבר על כל מה שקשור ליריד- איזה מוצר הכי אהבתם, איזה מוצר לא אהבתם, איך עבר עליכם היום, מה אתם מציעים לשפר במוצרים אחרים וכו' וכו' וכו' הודעות פוגעות ובוטות יימחקו ללא אזהרה מוקדמת!

Goldworth00

New member
.....

אז ככה מה שבטוח שכולם קרעו את התחת בשבוע שלפני היריד ואפילו לפני. אצל חלק היו תוצאות יפות ואצל חלק פחות ובגלל שיטת שיפוט זוועתית ולא הוגנת זכתה קבוצה שתוצאותיה היו פחות מרשימות. אני לא אומר זאת מקנאה, אין לי בעיה עם זה שלא הקבוצה שלי ניצחה, פשוט לדעתי היו קבוצות יותר ראויות (פסגות, מקיף ו'). אני מקווה ששיטת השיפוט תשתנה עד ליריד הבא ושבפעם הבאה תיבחר הקבוצה הראויה ביותר.

אני סמדרניקית גאה!-תיקראו!

שלום לכולם! אני מגנ"ת השולטים-הקבוצה של חט"ב סמדר מהרצליה.. תיראו הכי חשוב שבאמת היה כיף ואני באמת חושבת שאם היינו(אני והקבוצה שלי) לוקחים את הכל ברצינות היינו לוקחים מקום מבין הראשונים אבל חפיף.. בהצלחה לנגיד-באמת הייתם טובים האנשים שם ממש נחמדים והסבירו בהמון סבלנות וממש השקיעו ועל כל השקעה יש תמורה-מזל טוב עם הניצחון! ד"א-בא לכם להגיד שמות שאתם מגיבים אולי אני מכירה.. :) יזמים שולטים! :)

למעלה