יריד יזמים צעירים-פברואר 2003

EurO

New member
תיכון הראל- ערכה להדבקת מדבקות

הרישוי לרכב ללא לכלוך ובעיות הסרה

EurO

New member
טכני ב"ש- מערכת אתרעה לנהג נגד

הירדמות בנסיעה

EurO

New member
תיכון לאמניות ירושלים

מעורר לקמפינג, מארז של פנס סולרי, יתושן סולרי, שעון

EurO

New member
מקיף ו' ב"ש- מכשיר להפיכת חביתות

ודברי מאפה שונים

yoavber

New member
לא הבנתי איך זה עובד

זה נראה כמו תרווד גדול, מה התחכום?

eladhagever

New member
אני מעריך ש...

זה מכשיר דוחה יתושים שפועל על אנרגיה סולארית...

Ekrembo

New member
שאלה קטנה לי אליך....

איך עטבד המתקן נגד איבוד מפתחות של ר"ג (או ת"א)

ל-EurO

דרך הגב.. אם כל כך רצית לזכות רק אתה והקבוצה שלך..לפי מה שאתה כותב.. אז למה ב-26.1.2003 איחלת בפורום בהצלחה לכולם

טנשים אני לא מבין!!!!

אני לא מבין מה הבעיה שלכם אתם פשוט רציתם לנצח אבל לא נצחתם אז תקבלו את זה בכבוד וחאלס נמאס! אז בבקשה ממכם במקופ לפרגן כמו שאנחנו היינו עושים..שזה מה שסיכמנו לפני היריד... שאם אנחנו מפסידים אז אנחנו מפרגנים והולכים הבייתה!!! אבל אתם ממש תסלחו לי על הביטוי אבל חרות!! הרי גם אם אתם ואנחנו היינו מפסידים לקבוצה אחרת הייתם מגיבים אותו דבר אליהם ולא הייתם מפרגנים וזה בכלל לא קשור לערכה לאיסוף חרא של כלבים!! אנחנו קרענו תתחת ולא ישנו בלילות בשביל שהמוצר הזה הצליח והתוצאה הייתה שכל הלילות שהיו לנו ללא שינה לא היו לשווא!! אז בבקשה ממכם דיי!!

Goldworth00

New member
חחחחחחחחח

תחקירנים... איפה נראה לך שאתה? עובדה עם אילנה דיין? יעשו עליכם כתבה מקסימיום חצי דף תחקירנים .......

EurO

New member
חבר'ה, תהיו קצת רציניים!

נמחק פה שרשור שנגד את החוקים של הפורומים בתפוז, חבל. אני חושב שאתם יכולים לתרום פה המון מעבר להודעות כאלה בסגנון. הודעות מהסוג הזה כדאי להעביר במסרים, שם אני לא יכול להפריע לכם

האוכזב14

New member
נכון מאד!תקבלו את ההפסד בכבוד!

נמאס, אתם רק מחפשים איך להפסיל אותנו את המנצחים! נמאס!, אולי תאחלו לנו בהצלחה, ותסיימו את הקנאה! לי נמאס, מים הגיעו עד נפש, אז קבלו הפסד בכבוד ותסיימו את הבכיינות! שלום ולהתראות

EurO

New member
אתה יודע אלעד, יש לי סיבה לחסום

אותך מהפורום רק בגלל שהזכרת את הביצים האלה..
לא סתם, היריד עצמו היה אחלה
אבל השיפוט שם ממש לא היה הוגן, ואנחנו כנראה (בחברת "הון-קל" מתכוונים לשלוח מכתב למנהלת בנוגע לשיפוט ביריד) תמונות מהיריד יעלו מאוחר יותר
אני מבקש מכל אחד שהיה ביריד לפרט קצת על המוצר של החברה שלו
כדי שנדע פחות או יותר מי כל אחד

Goldworth00

New member
נו באמת....

לא מקבלים פרסים לפי מספר האנשים שבאו לאכול חביתות בחינם זה בסך הכל קץ' כדי למשוך עוד אנשים לדוכן

למעלה