יש לי שאלה

Mכוער

New member
../images/Emo41.gif יש לי שאלה ../images/Emo53.gif ../images/Emo92.gif

למה זה חשוב לבחורה איזה אוטו יש לגבר שהיא מחפשת ? למה לגבר זה לא חשוב איזה אוטו יהיה לבחורה שהוא מחפש ? יכול להיות שהבחורות הן פשוט חומרניות והגברים פשוט מחוברים לדברים האמיתיים, שבאמת חשובים בחיים ? למה זה חשוב לבחורה במה עובד הגבר שהיא מחפשת (כל עוד הוא מבסוט ממה שהוא עושה) ? למה לגבר זה לא מפריע שהבחורה שהוא מחפש עובדת ב- "סתם עבודה" , זמנית, לא מכניסה ולא מי יודע מה (כל עוד היא מרגישה אחלה) ? אולי זה בגלל שבחורות פשוט חומרניות והגברים יודעים מה באמת חשוב בחיים ? אולי בגלל שבחורה מחפשת גבר שיהיה "גבר" , שיוכל לפרנס וכו'...? אבל הרי אנחנו בעידן הפמיניזם, יש שוויון וכבר ידוע שהנשים שוות ביכולתם לגברים אז למה זה חשוב ? יכול להיות שהבחורות פשוט "מתקדמות" והגברים הם בורים ונשארו מאחור ? למען הסר ספק : הכותב הינו סקרן, רווק ומחפש באתרי היכרויות ובכלל (אהבה בלבד ולא סטוצים....וכן יש גם כאלה), נראה די טוב (באמת !), בעל רכב חדש, עם עבודה די טובה, לא מחפש תשומת לב, אלא פשוט סקרן לדעת כמה תשובות ! למה
ובבקשה, באמת בבקשה...לענות לעניין כי זו שאלה רצינית .

Star_Dust

New member
גברים, נשים ומה שביניהם

התשובה ברורה. ברור שגברים מחוברים לדברים האמיתיים שבאמת חשובים בחיים. לדוגמא, צורה חיצונית! מה זה משנה איזה רכב יש לבחורה וכמה היא מרוויחה?!? העיקר שהיא תיראה מספיק טוב כדי לגרום לגברים אחרים לקנא בך על שהיא לצידך! למען הסר ספק: הכותבת הינה בעלת רכב ישן יחסית ועבודה משעממת ולא מכניסה במיוחד אבל למזלה נראית מספיק טוב בשביל למשוך תשומת לב באתרי היכרויות.

cheshire9

New member
../images/Emo45.gif

יאללה יאללה .....על מי את עובדת ? יודעים שאת בהיי טק ודופקת בוחטות. בגלל זה לקחת לך חתיך עני ודלפון כמו גונדרי. ודרך אגב - לי לא היתה בכלל מכונית עד לא מזמן. הייתי בא לדייטים באופניים החבוטות שלי. ובכל זאת היתה לי הצלחה לא מועטה ........ אז כנראה שאני ממש יפה . איזה כייף לי.

היית עושה כמוני

קובע עם כולם ברדיוס של מקסימום 200 מטר מהבית. בקיץ!! בחורף יורדים למאה מטר. בקיצור - לשכונתי.

cheshire9

New member
היו לי

כבר 3 (בינהן האחת לפני האחרונה ) שגרות ברדיוס של פחות ממאה מטר ממני. מזל שגמרנו טוב ונשארנו בידידות כי פוגש אותן לעתים קרובות בשדירה...

אני אישה

אז הם באים אליי, גם ממרחקים... האמת? ככה יצא. אבל פשוט נח לי יותר שהם הגיעו אליי. ומעולם הם לא הביעו התנגדות.

cheshire9

New member
אני גבר

אז הן באות אלי ..... גם ממרחקים. אבל האמת שהן לפעמים מתעצלות. או לא מוצאות חנייה. אז צריך להחליף באחת חדשה שעוד לא התעייפה מלחפש.......

dudusch

New member
אבל למה את צריכה למשוך

תשומת לב באתרי הכרויות????

Star_Dust

New member
../images/Emo11.gif אולי כדאי...

...שתשאל פעם את גונדרי איך בדיוק הצלחתי למשוך את תשומת ליבו...

גונדרי

New member
גם אני אהבתי את התגובה ../images/Emo13.gif

ולדעתי העניין של נשים ברכב או בחשבון הבנק של הגבר נובע מהתפקיד הקדום של האישה והגבר, היא כמביאה ומטפלת בצאצאים, והוא כאחראי על ה'קן' ועל רווחתם הכלכלית. אין מה לעשות... אם ההסטוריה האנושית היתה מבוססת על גברים שנשארים בבית לטפל בילדים ונשים שיוצאות לפרנס את המשפחה, אז הגברים היו מתעניינים ברכב של האישה כבר בדייט הראשון.... בחברה המערבית המודרנית הכל כבר הרבה פחות מסודר... הרבה נשים מחפשות גבר שיהיה 'מטפלת', הרבה נשים אחרות שמות את הקריירה לפני המשפחה, והרבה גברים מתעניינים במצבה הכלכלי של זוגתם לעתיד או של עומק הכיס של הוריה.... חוץ מזה, אם אין לך רכב שמרשים בנות אז אולי פשוט תתרחק מבנות שזה חשוב להן.... למה לך להיתקע איפה שלא הולך לך? שום דבר טוב לא יכול לצאת מגבר חסר אמצעים שמנסה למשוך גולד דיגרית.... גם אם הוא יצליח הוא יגלה מהר מאוד שהדבר היחידי שהיא מוצצת זה את חשבון הבנק שלו.

cheshire9

New member
יצאתי לפני זמן מה

עם מישהי שמאד מצאה חן בעיני..... מאד יפה לטעמי. וגם מקסימה. וגם נכנסנו למיטה בערב הראשון .... אבל למחרת בבוקר היא הסבירה לי את פילוסופית החיים המוצקה והברורה שלה : היא תישאר בבית ותטפל בעצמה - כדי להיות יפה לבעל שחוזר בערב הביתה..... מהציד היומי. היא תטפל בעצמה ובבית - ולא רוצה לשמוע שום דבר נוסף. כל השאר זה הצרות שלו. למותר לציין שלא נפגשנו שוב.

cheshire9

New member
דווקא נראה חמוד

תמיד ידענו שלכוכבית שלנו מגיע סרט משלה. והליהוק של מישל פייפר בתפקיד הכוכבית הסקסית - פשוט מבריק ! דומות כמו שתי טיפות מים...... לא ?

sh a ch a r

New member
אממ

למעשה, מישל היא המכשפה, אבל אנחנו לא עומדים להיות קטנוניים לגבי הנקודה הזו, נכון? שחר

sh a ch a r

New member
מצטער על התגובה המאוחרת

גלאי הספאם שלי אכל את האימייל. כן, הייתי. אני עכשיו גרוש, אבל במערכת יחסים אחרת (כבר שלוש שנים, עוד מעט). שחר

למעלה