יש לי שאלה

אישון36

New member
תראה...

בימי הדיטים היה רשום אצלי בכרטיס במצב כלכלי "ממוצע". ולא ממש ניכנסתי למצב הכלכלי של אנשים. ותמיד חיפשתי משהי שתרצה אותי ולא תתנצל עבורי על התנהלותי הביזרית (ותאמין לי שהיא שכזאת). אבל.............יש שאלון ליגיטימי. במיוחד עם השאלון מסווה בהתעניינות כנה. ויש שהוא לא "ליגיטימי" שהוא ניראה כמו מחפשת אוצרות בחנות זהב. זה הכול עיניין של מידה. וביחס לבחורות שלא רוצות. תראה העולם מלא אנשים שרוצים להיות איתך. הסינון הכרחי. כל אחד מסנן לפי פרמטרים שבאים מתוך הפחדים שלו עצמו. בכול אופן, המטרה שלך היא לא להפחיד ולהרתיע אלא לחנך, אז אם היא בהמה גסה אפשר לומר לה את זה...... מי יודע אולי נקיפות המצפון יובילו לזיון ניפלא. אישון. לא הכול זה יחסים.

אני מניח שאם כל מה שהייתי רוצה...

הוא זיון, נפלא או לא, לא הייתי היום במצב הרומנטי שבו אני נמצא (ואו שאתה, שכבר מכיר אותי כמה זמן יודע על מה מדובר או שממש לא משנה). מסתבר, כך זה נראה, שאני רוצה משהו מעבר. לקרוא לזה בשמות מליציים כמו "אהבה" אני לא, לא יודע מה זה הדבר הזה שמתחיל ב-א' ולא ממש מאמין בו, אבל אני גם לא רוצה רק זיונים. ולומר לך אפילו יותר מזה? אם אני אפגוש מישהי מהסוג שאליו אני אלרגי (ראה הודעה קודמת שלי) ובזכות הנזיפה החינוכית שלי תפתח בפני פתאום האופציה לזיון, מעין "נקמת היורמים - המגעילה הנפתחת", אני אוותר על התענוג (המפוקפק). אני לא מאמין באחד בפה אחד בלב, אפילו אם האחד בפה הוא הפה שלה. ואני לא רק מדבר בעלמא, זה קרה לי באמת וסירבתי באמת (וממש כמו כל בחור טיפוסי ברגע שהיא נדחתה על ידי, פעם שניה תוך עשר דקות, הראשונה הייתה כשעמדתי על טיבה כאלרגנית עבורי, עברנו לשלב ה-"לך, למה מי אתה?!". הלכתי. לא מצטער, עד היום). אמרתי לא פעם ולא פעמיים, אני מנסה, לא תמיד מצליח לי, בסופו של דבר אני בן-אדם, אבל אני ממש ממש מנסה לחיות את החיים שלי כמו שאני מטיף לאחרים.

אישון36

New member
בסוף תיפול על מי

שתסווה את עצמה הכי הטוב. אישון. כן.....הן אותו הדבר.

לא שזה חדש למישהו...

אפילו לי כבר לא, אבל אם יש דבר אחד ששמתי לב אליו בחיפושי אחרי, בתכל'ס אפילו אני כבר(!!!) לא יודע, הוא שאנשים, אנשים משני המינים, נשים וזכרים, שחקנים ושחקניות, כבר לא מתביישים. אם פעם השאלון, זה בהא הידיעה, שכולם יודעים על מה אני מדבר היה מרומז: מה היא לובשת, איזה סוג כרטיס אשראי הוא יניח על החשבון וכו' היום הדבר הראשון שיוצא מהפה של אנשים במסנג'ר (שהרי מי שלא עובר סינון במסנג'ר בכלל לא מגיע לטלפון ועל דייט אין בכלל מה לדבר) זה, בהתאמה ולחילופין גברים/נשים: "זו תמונה אמיתית? את באמת נראית ככה?"/"אז איפה אתה גר? עם מי?", "איפה אתה עובד?"/"לא, כי אם זו באמת את... מתי אפשר לראות אותך כבר?", "נו, אז מה את אומרת, נצא לאן שהוא לקפה ואחרי זה חוזרים אליי "לראות סרט"?"/"יש לך מכונית מהמקום עבודה הזה?" וכן הלאה. (אני מרגיש שמיותר לציין אבל נאמר בכל זאת שפניני החוכמה האלו לוקטו משיחות אמיתיות לחלוטין). אני לא מתכונן להכנס לנושא הזה שחקרו וחוקרים טובים ממני וחכמים ממני, אני פשוט אומר, שוב, בפעם הבאה שאתם פותחים את הפה, או המקלדת, תחשבו עוד שתי שניות על מה שעומד לצאת לכם ממנו. אתם יודעים, הקטע הזה לספור עד 10 שלימדו אותנו בתור ילדים קטנים. זה שזה נראה כאילו יש עוד המון דגים בים לא אומר שאת כל אפשר לדוג. שלא לדבר על זה שמדי פעם אחד הדגים האלו הוא כריש, או לוויתן לבן ועצבני.

אישון36

New member
כל פעם שעברו את הגבול בשאלות האילו

אני פשוט אמרתי שאני לא חושב שזה מתאים כי צריך מעט תמימות להצליח בקשר....וכאן אין תמימות. רוב הבחורות תפסו את עצמן. חלק מהמקרים זה הסתדר וחלק לא. אישון. יש לאן.

למעלה