יש לי שאלה

Star_Dust

New member
כשמתחילים לדבר על מכוניות....

... המוח שלי נכנס לבלק-אאוט
אבל מקריאת הפיסקה של מר מסניף כמה פעמים, נראה לי שזה בדיוק מה שהם עושים בתוכנית - שלדה טרנטה ומנוע חזק... אם אנחנו כבר בענייני נשים, גברים וסטיגמות... אז אני מקווה שלא יהרגו אותי פה על ההודעה הזאת... אבל חשבתי לעצמי שזה די מעניין.... ההבדל בין הגישה שלנו למכוניות לגישה שלנו לבני/בנות זוג.... נראה לי שהרבה נשים יעדיפו מכונית עם שלדה חזקה ומנוע טרנטה (ולא ההיפך). לעומת זאת, כשזה מגיע לגברים, לרבות מאיתנו לא משנה אם השלדה טרנטה, כל עוד המנוע חזק. לעומת זאת, אצל גברים המצב הפוך. לדעתי, רוב הגברים יעדיפו מכונית עם שלדה טרנטה ומנוע חזק מלווה בבחורה עם שלדה חזקה ומנוע טרנטה

Old Girl

New member
וואלה צודקת - המנוע היה של אינפיניטי

לא של סובארו. קראתי הפוך. לגבי הדימויים סיבכת אותי, לא הבנתי האם מדובר באוטו או מטאפורה על בן זוג.

magenta73

New member
זה סתם סטינגה!

אני אעדיף מנוע חזק יחד עם שלדה חזקה. להנות מכול העולמות. זה יתכן! זה אפשרי!

ייתכן, אפשרי...

רק מה, האחיזת, אהמ, כביש שלו תהיה על הפנים. לדוגמא. או שפשוט אי-אפשר יהיה לעשות איתו סיבוב בגלל רדיוס הפניה הגדול שלו... הוא, רק בקו ישר, הקו שלו. אין דבר כזה אוטו (אנחנו מדברים על אוטו, נכון?) מושלם.

belli80

New member
לפי המינוחים

ב"עןלם האופנוענים" - בחורה היא המקור הכי גרוע לרכישה.. אל תשאל אותי למה.. זה מה שמי שיושב לידי אמר לי לכתוב.. לדעתי זה הפוך. הן אמנם פחות מודעות לצרכי הרכב היומיומיים והמיוחדים, אבל הן הרבה יותר עדינות איתו.. belli שחזרה עם האוטו החדש הביתה..

1Shir

New member
../images/Emo45.gif צודקת

ניסיתי להשיב באופן סטיגמטי כדי להעביר את הנקודה שלי... אני חוזרת בי מכל הסטיגמות, לא באמת מאמינה בהן, בטח לא לגבי כל אחד. אני האחרונה שחיה לפי סטיגמות.

אישון36

New member
לפי השם דווקה

נושא הצורה החיצונית מרתק אותך. (למה דווקה אתה יצאת ככה ? לא חבל ?). בכול אופן, אחרי שהצהרת על עצמך שאתה ניראה טוב, יש לך רכב חדיש עם עבודה די טובה נשאלת השאלה האם קיבלת פניות רבות. אם לא תניח בבקשה שנשים לא מתעניינות רק בזה אלא גם בתוכן. אישון. התוכן.

אישון36

New member
תגובה 2.

כולם רוצים גם וגם וגם. ואם כבר יש אלפי פגישות בפוטנציה אז עדיף משהו שהוא יפה עובד וכו. אז יפה זה ניראה בתמונה. וגם אף אחד לא אוביקטיבי. ומשרה נחשקת המלמדת על מצב כלכלי זה דבר שניתן לבחון. אישון. לאור הפרמטרים הייתי צריך להיות אהוב הנשים - וזהו שלא. היינו יש קריטריונים נוספים. (אני עכשיו בביבי סיטר על הקריטריונית).

חברי(?) הטוב אישון...

הגם שאני לא אוהב את הדרך הסטיגמטית, שלא לומר טיפשית, שבה המר-בחור הציג את הדברים, והיות ולך יש יתרון גיל קטן עליי (או חיסרון, תלוי איך אתה מסתכל על זה) ולכן אני מרשה לעצמי להניח שאם אני נתקל בזה בגילי אתה וודאי וודאי כן, אבל, עם יד על הלב: כמה פעמים יצא לך להתחיל אם מישהי ולעבור דייט ראשון, שני גג בלי לעבור שאלונים משאלונים שונים?!

אישון36

New member
לא יצא

תראה אני מכיר את השאלות מכול כיוון. אבל גם שאתה פוגש חבר משכבר הוא מנסה לבצע עליך הערכה כלכלית. העולם סטיגמטי. אני מאמין שגם אם אני הייתי בא לדייט עם בחורה חמודה מאוד והיה מתברר לי שהיא מסובכת כלכלית עם השוק האפור וחייבת מיליונים לא הייתי נשאר. אם גם אתה אז הכול שאלה של מידה. ואם הכול שאלה של מידה אז יש שכאילו שלא סומכים על הסיכויים שלהם להגיע לחיים נוחים בלי עזרה של הבן זוג (כמעט כולם) ולכן מבצעים סקר. אישון. השאלה לא אם עושים אלא איך עושים.

למה אתה עוצר שם?

מסובכת עם המאפיה ובכל מקרה גם עיוורת, פיסחת, חיגרת (ברגל שבה היא לא פיסחת), תתרנית, אילמת, חרשת והכי גרוע... אם לשפוט לפי מה שהולך בפורום בזמן האחרון כן/לא (תבחר לפי הטעם) אוהבת סקס. ברור לי שהבנת למה התכוונתי. אתה מקבל את זה בהשלמה... יפה לך, הלוואי עליי. אני... מקבל את זה, בלית ברירה וחירוק שיניים. ואגב, כמו שאני לא ממש מתרשם לטובה מבחורות שהמשפט הראשון שמופיע לי על המסך במסנג'ר הוא "איפה/כמה/למה?" אני גם לא מתרשם לטובה מ-"חברים" רחוקים שהדבר הראשון שהם עושים כשאנחנו מתראים שוב הוא "לדוג" נתונים על... "איפה/כמה/למה?". אני יודע להיות מאד נחמד כשאני רוצה ומאד קורקטי וקריר כשאני רוצה. בין שאר האלרגיות שלי (ויש לי אוסף די מרשים, באמת) יש לי גם אלרגיה לאנשים מגעילים. אנשים שלא מנסים להכיר אותי בעדיפות אלא את הארנק/אוטו/מקום עבודה שלי ולפי זה עוד מחליטים אם הם כן או לא רוצים להיות בחברתי... פעם הייתי כועס על בחורות שכשהייתי אומר להן את האמת היו מתנתקות אפילו בלי לומר שלום. היום? היום אני מודה לאלוהים שהן עושות עבורי את הסינון הכי טוב שיכול להיות ועוד חושבות שהן אלו שיוצאות חכמות. אבל, אתה יודע.... רק אני.

למעלה