יש לי שאלה

sh a ch a r

New member
דווקא אולי לא מוזר

הספר היה אחד השפויים יותר של ניל גיימן. שחר

גונדרי

New member
לא נעים להודות....

אבל בתור צייר\חובב קומיקס מושבע שכמוני... לא היה לי מושג שזה של ניל גיימן....

Old Girl

New member
כתבתי תשובה בפורום אחר

אבל היא כל כך ארוכה שיבאס אותי אם היא תישאר רק בפורום אחד. הנה תסבלו. למה לבחורה יכול להיות חשוב איזה רכב יש לגבר ואיזה מקצוע יש לו: אפשרות 1: כי היא יודעת שכאישה הסיכויים שלה להתקדם ולהבטיח לעצמה רמת חיים גבוהה הם פחות טובים, ולכן היא מנסה להבטיח איכות חיים טובה בעתיד על ידי בחירת בן זוג מבוסס. יש הרבה נשים שלא משנה כמה תשקענה במה שהן באמת אוהבות - לא תוכלנה להבטיח לעצמן רמת חיים סבירה (למשל, מורות), אז הן מנסות לקבל גישה למשאבים דרך הגבר. אפשרות 2: כי בחברה המערבית (ובהרבה חברות אחרות), הצלחתו של הגבר נמדדת בעיקר במונחים החומריים. עבודה טובה ורכב טוב אלה לא רק מטרות בפני עצמן, אלא גם עדויות ליכולת, להצלחה, להערכת החברה כלפי אותו גבר. אפשרות 3: כי אתה מחפש בת זוג במקום שמעודד הדגשת יתרונות חומריים ושטחיים. כשאתה מכיר בחורה במסיבה או דרך חבר, לרכב שלך יש הרבה פחות חשיבות ולכריזמה שלך יש הרבה יותר משקל. אבל באתר האינטרנט, אי אפשר לשאול שאלות כמו "האם יש בינינו כימיה" או "האם תהיה בינינו שיחה סוחפת", אז שואלים על האוטו אפשרות 4: יש בך משהו שמעודד או מושך נשים מהסוג הזה. אין לי מושג מה זה, וכמובן שזה יכול להיות גם לא נכון. אבל אני, בתור בחורה שלא מזיז לה ביצה שמאלית איפה בן זוגה עובד והאם בכלל עובד, יודעת שיש סוגי גברים שלא אתעניין בהם (לאו דווקא גברים רעים, סתם ראש אחר). למה לגברים זה לא משנה? אפשרות 1: כי יש הרבה פחות נשים בעלות משרות יוקרתיות ורכבים נוצצים. אם הגברים יסננו יותר מדי נשים בגלל משרה זוטרה או רכב קטן - לא ישאר להם ממה לבחור. אפשרות 2: כי אתה לא באמת יודע מה חשוב לגברים (אני מניחה שלא חיפשת להכיר גבר, ומה שהחברים שלך מעידים על עצמם לא תמיד משקף את מגוון העדפותיהם). בתור אישה שכן יצא לה להתעניין בגברים, אני דווקא התרשמתי שגבר בעל השכלה גבוהה, משרה נחשבת ומעמד סוציו כלכלי בינוני + יעדיף אישה דומה ולא מוקדנית אורנג' שנוסעת באוטובוס. יעדיף כבת זוג כמובן, לא כסטוץ. אפשרות 3: מתחבר לאפשרות 2: אולי הגברים מחפשים יותר מהנשים קשרים חולפים, סתמיים ומין מזדמן, ולכן באמת לא משנה להם מה היא עושה ובמה היא נוסעת. כשזה מגיע לארוחות אצל ההורים - אני מבטיחה לך שכולם יעדיפו לבוא עם רופאה או מתכנתת ולא עם דיילת בסופר פארם. אבל הרבה גברים חושבים בצורה כזו: לא נפסול אותה בגלל המעמד הנמוך, פשוט לא נשדרג את הקשר מעבר לכמה מפגשים קלילים. אפשרות 4: לגברים יש יותר סיכוי להגיע להכנסה גבוהה, והם פחות תלויים בנשים להשגת הסטטוס הכלכלי הראוי לילדיהם. בשורה התחתונה - יש ויש ויש, אבל מעדות אישית - כשהייתי זבנית ב"הום סנטר", לא עמד אלי תור של חתיכים משכילים ומצליחים.

belli80

New member
../images/Emo45.gif

אני רואה שיצא לך כבר לחשוב על זה לא מעט..

פשששש...

מתמיד! כותב את אותה השאלה בכל פורום אפשרי. אני אוהבת גברים מתמידים. לא חשוב הרכב, הכסף או הגובה. העיקר שיתמידו!

Mכוער

New member
בדיעבד זה התברר כצעד לא חכם !

כ"כ הרבה תגובות = כ"כ אימיילים

בפעם הבאה סמן את

"קבל מסר". ואז זה לא מפוצץ לך את המייל. רק את תיבת המסרים.

moi24

New member
מכוער יקר

בכל הרצינות, יהיה לי קשה לצאת עם מישהו בלי אוטו. לא כל כך חשוב איזה סוג. רצוי לא משהו מקרטע. לא רואה את זה כחומרנות בכלל. זה עניין של נוחות. צריך שיהיה לפחות בן זוג אחד נייד. ואני מכירה הרבה בחורים שכן אכפת להם מה החברה שלהם עושה בחיים. ואיזה רכב יש לה. לא חסר כאלה שמאפיינים בחורה בהתאם לאוטו שלה...

magenta73

New member
התשובה פשוטה.

כן. יש נשים חומרניות שמחפשות רכב/איש עם קריירה וכו'. רובן כנראה מאמינות שבעל הוא המפרנס. או שמדובר בנשים להן יש ססטוס סוציואקונומי גבוה והן מחפשות שווה ערך. וזה לא קשור לחומרנות, אלא לדרך חיים. ויש נשים שזה ממש לא חשוב להן. וחוץ מזה, מה שסטאר אמרה נכון לגמרי.

belli80

New member
לא חושבת שזה

חשוב מי משני בני הזוג הוא החומרני. אבל לשאלתך - מאחר וכלי רכב הפכו בשנים האחרונות מאמצעי תחבורה לסמל סטטוס, ומאחר וגם נשים מודעות לעיניין הזה, הרי שאישה חומרנית תפנה אל המישור הזה, כמראה על מצבו הפיננסי של העומד מולה. אני אישית בעד שאנשים ישימו בצד כסף להשכלה גבוהה של ילדיהם במקום להוציא אותו על מכונית שעולה כמו הדירה שלי.. גברים שנוטים לחומרנות, לעומת זאת,- יתלהבו מזה שהאישה שלהם רואה במה שהם מנסים להציג את האמת, ויחפשו רמזים על עומק כיסה של הגברת לפי.. אנא עארף? איך שהיא מתלבשת, הנעליים שלה,, הבושם, הבית.. אתם יודעים, כל הג'אנק הזה.. מדהים כמה מחשבה קדומה וסטראוטיפים חודרים לנו לנשמה..

1Shir

New member
שתי תגובות

1. אני יכולה לענות לך באותו מטבע ולשאול: למה לבחורה לא חשוב אם הגבר לא נראה מדהים, והבחור שופט כל פרט במראה החיצוני של האישה? יכול להיות שהבחורים הם חומרניים, והבחורות מחוברות לדברים האמיתיים שבאמת חשובים בחיים?
כולנו מושפעים מהסטריאוטיפים החברתיים... 2. לא נראה לי שאוטו ועבודה הם הקריטוריונים שבאמת קובעים את עתיד מערכת היחסים... רוב הבחורות רואות הרבה מעבר לזה, ויש גם כאלה שבכלל לא מסתכלות על זה. לעומת זאת, תראה לי בחור אחד שלא שופט בחורה לפי איברי הגוף שלה...

belli80

New member
כמה

סטיגמות ודיעות קדומות במשפט אחד... אני, למשל, קוניפת על, אבל לחבר שלי לא אכפת..

Old Girl

New member
../images/Emo45.gif גם אני נראית כמו שואה

אבל כולם הולכים אתי בגלל האוטו שלי.

moi24

New member
לי אין אוטו

וגם לא עבודה מזהירה (תלוי את מי שואלים). לפי המשוואה הזאת, אני לא אמורה להיות כפילה של אנג'לינה? מצד שני גם אף אחד לא הולך איתי...

ישבתי וקראתי את התגובות שלכן

ופשוט מיררתי בבכי, ממש לרחם עליכן, מכוערות ועזובות שכמותכן..
אולי תעשו סקר למי הכי קשה, נאסוף כסף ונקנה לה אוטו שווה? אגב רכב, ראיתי מודעה היום ביד2, למכירה קטנוע מאחות של רופא :)

הדבר היחיד שהשרשור הזה מוכיח...

הוא שאין פה אף אחד, מלבדי כך זה נראה, שרואה ערוץ "אגו" בכבלים (כן, רואה "אגו". גאה בזה ומודיע את זה בראש חוצות. טוב?!) ולמה אני בטוח בנקודה הזו? מפני שאחת התוכניות האהובות עליי בערוץ הזה היא תוכנית שבה לוקחים מכוניות ישנות, טרנטות על גלגלים ובעזרת צוות מכונאים מומחים (או לא, תלוי באיזה פרק נתקלים) הופכים את המכוניות ההן למכוניות-על ש, ופה הקאצ', בנויות על השלדה הטרנטית של המכונית הישנה. זה לסוע על סוברו 1600DL עם מנוע של אינפינטי 2600QX (לא אומר לאף אחד פה כלום אני מרשה לעצמי להניח. תצטרכו להאמין לי). ושניה ברצינות, מה אני רוצה לומר: לא יודע לפי מה אתם ואתן חבריי וחברותיי לפורום שופטים את בני-זוגכם העתידיים, גם לא ממש מעניין אותי, רק תשאלו את עצמכם מדי פעם אם אתם שופטים אותם מהסיבות הנכונות. כן, סיבות נכונות זה סובייקטיבי ועדיין, לא חסרות פה הודעות שאפילו הכותב/ת עצמם שואלים "תגידו, נראה לכם שהחלטתי החלטה נכונה?"

Old Girl

New member
אני מעדיפה לנסוע ברכב עם שלדה טרנטה

אבל מנוע חזק מאשר להיפך.

למעלה