כבר 200 אלף איש עוקבים אחרי אדם בטוויטר!!!

t r e c o o l

New member
../images/Emo9.gifזוכרים את זה awwww../images/Emo9.gif

מי אמרה שאדם א נראה סקסי ליד דריק? אם זה לא סקסי, אז אני לא יודעת מה כן..

InbarKiii

New member
AWWW התמונה הראשונה

כאן הגעתי למסקנה שדרייק חתיך חחחח כל פעם שראו אותו באיידול חשבתי לעצמי שאם הוא חבר של אדם אז אני באמת לא מבינה מה עבר עליו.. בקהל הוא נראה מזעזע..

t r e c o o l

New member
אדם חי! ציוץ חדש!!!

adamlambert New Blake Lewis album out tommorow! I dug the last one, can't wait to hear what he's dreamt up this time. לקח לי כמה דקות להזכר מי זה בלק לואיס..כ"כ קיויתי שהוא לא פליט להקת בנית מסויימת.. היה לי קשה להתמודד עם זה עכשיו..

t r e c o o l

New member
אם הייתי אמריקאית הייתי שמה לב ישר לשגיאת

כתיב הענקית הזאת ב tommorow במקוםtomorrow.. ממש לא מתאים לbb!

t r e c o o l

New member
נכון חח למה הוא לא בודק את

צמו לפני.. בכל זאת עוקבים אחריו 200 אלף איש..

heart1soul

New member
יש לו המון שגיאות כתיב בדר"כ בציוצים

יש מצב שהוא דיסלקטי, וכמובן שזה לא אומר כלום על האינטלגנציה שלו..פשוט קצת יותר קשה לא מאחרים מבחינת מילים כתובות כנראה

mokasosex

New member
אולי זה כמו שאנחנו הישראלים

מחברים מילים אחת לשניה, או מכפילים אותיות כשכותבים אחד לשני ומשמיטים אחרות .. הוא גם לא כותבים משפט תקין במיוחד album is out .. יש מצב שהוא דיסלקטי , אבל מזה משנה ?

InbarKiii

New member
חחח מה לא מתאים? היו לו כבר הרבה שגיאות..

אבל זה חמוד
הוא מתרגש חחחח

ציוץ חדש מאדם!!

מה זה התלהבתי בדיוק ריעננתי את הדף וראיתי ציוץ ממנו D: adamlambert New Blake Lewis album out tommorow! I dug the last one, can't wait to hear what he's dreamt up this time. הוא צריך להתייחס גם ל200 אלף עוקבים ולסינגל :(

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif =] הלוואי כי הוא באמת לא מצייץ על

עצמו הרבה.. תראו מה שפרז הילטון הגיב לו..הוא מגעיל.. @adamlambert That's sweet of you to support your fellow gays! *bwahaha*

למעלה