כוכב נולד או משתמט נולד?

סמלת

New member
../images/Emo41.gifכוכב נולד או משתמט נולד?

דבר ראשון, אני מודה באשמה, זה הפורום היחיד שאני גולשת בו, אך לאחרונה אני קוראת בסתר בפורום כוכב נולד
ויש שם בלאגן לא קטן על פני כמה עמודים בנושא הזה מכיוון שממש לא בא לי להשתתף בדיון עם פאקצות של דניאל בן חיים ושאר ילדים בני 14 שהיו בני 9 כשנינט זכתה ומנת משכל של חצ'קון מלא מוגלה, אני מעבירה את הדיון לכאן... מצד אחד,התחרות היא באמת מי יותר מוכשר וזמר יותר טוב וזה די דפוק לשפוט מראש ע"פ עבר צבאי ואין קשר בין השירות הסדיר לכישרון של הכוכב הנולד, אך.... מצד שני, אלה אינם סתם סלבס מן השורה, אלא אלילי נוער בהתהוות (ראו מקרה - דניאל בן חיים
) והשאלה היא איפה מתחילה ונגמרת ההשחטה של בני הנוער, שממילא מנהלים בדור זה סגנון חיים ריקני ושיטחי בדרכם אל האבדון (והרבה באשמתנו), העליהום שנעשה על ג'קו שנה שעברה נבע בעיקר מההתבטאויות שלו מאשר מההשתמטות שלו (למרות שהייתה לו סיבה טובה) ולמרות כל זאת, הוא זכה בהפרש ניכר על שאר המתמודדים..אני אישית אהבתי אותו, אבל איך רואים בני הנוער את המדינה כיום? אלה שבדורם זוכים לראות נשיא מושחת, שרי ממשלה מושחתים, אבטלה, מלחמה, מדינה שמפקירה אזרחיה וחייליה ונתח של רבע משתמטים מאחוז המתגייסים? האם צריך לשים את הקו האדום באודישנים ולשלוח לתוכנית, מתגייסים בלבד?

TzutZ

New member
נעצרתי אחרי השורה הראשונה

עלק לאחרונה ... שקרנית

TzutZ

New member
../images/Emo6.gif נראה לי

שאתה צריך לאמץ את החתימה שלי......

TzutZ

New member
המשכתי עוד קצת.. ושוב נעצרתי...

את קוראת לי פאקצה?

Natalila

New member
לעניות דעתי

זה באמת לא צריך להשפיע.. הם זמרים, לא מתמודדים על "מי יהיה הרמטכ"ל הבא
".. אני לא מסכימה עם העובדה שהם השתמטו ונורא צורם לקרוא "היא לא דתיה והיא בריאה. פשוט לא רצתה להתגייס" אבל תכל'ס זו תחרות שירה ולדעתי לא צריכה להיות שום השפעה על זה..

סמלת

New member
זה החשיבה לטווח הקצר..

מה קורה בטווח הארוך? אני רואה תגובות של המעריצות (הבאמת מפגרות של דניאל, זה כבר גובל באישפוז
) בנוסח "כזה יפה, שרק לו מותר להשתמט", לטימטום אין גבול, הם מחפשים להצדיק את ההשתמטות של אליליהם בכל מחיר וזה נותן להם ולאחרים לגיטמציה שלא צריך להתגייס לצבא, הם מדברים על הנושא כאילו זו בחירה וזכותם לא להתגייס כשצבא הוא לא בחירה, הוא חובה וזה מה שהכי מעצבן אותי.

Natalila

New member
תמיד יהיו אנשים

שיחשבו שזה לגיטימי, תמיד יהיו אנשים שלא ישרתו, תמיד יהיו משתמטים שיחשו תירוצים... פשוט זה בא לידי חשיפה בתכנית הזאת..ואז כולם נזכרים לדבר על זה... אני פשוט חושבת שצריך להפריד בין מקצועיות לבין הנושא הזה. בתכל'ס זו תחרות שירה ובחרים את הזמר הטוב ביותר. להזכירכם מאות ספורטאים, דוגמנים, שחקנים. גם הם אלילים, גם מושא הערצה...

Natalila

New member
וגם הם לא עשו צבא <משלימה משפט>

קשה לכתוב ולדבר בטלפון

E m i l i K o

New member
זה העניין

אם הנושא של הצבא כל כך רגיש במדינה שלנו וצה"ל המום מאחוז המשתמטים, אז שלא יאפשרו לכל הסבלריטי לצאת מהשירות הצבאי! הקלות שאפשר לצאת, זה צריך לקומם אותנו, לא אם אנשים יצאו כי נתנו להם לצאת!

Natalila

New member
כן

ותאמין לי שלא רק לסלבס קל לצאת מזה... ראיתי במו עיני אנשים שתוך פחות מיום היו בחוץ.. בלי שישאלו, בלי שיחקרו, בלי שיעשו מזה בדיקה יסודית באמת.. אז קל לצאת מזה זה בטוח ולא רק לסלבס

E m i l i K o

New member
ומה עם אביב גפן??

שהיה נגד השירות הצבאי, ובשנות ה-90 הייתה לו השפעה הרבה יותר גדולה על הנוער?? אני אספר לך משהו... כשיצא הסרט בופור, התנהל וויכוח על זה שכמה מהשחקנים בסרט לא עשו שירות צבאי, ומה פתאום הם מעיזים לשחק בסרט בתור לוחמים? העניין הוא שלפעמים אנחנו שוכחים שזה בסה"כ סרט, ואת השחקנים לא מודדים לפי איזו יחידה הם שירתו בצבא אלא לפי רמת המשחק שלהם. תסתכלי על הולייווד למשל, שם בכלל אין שרות צבאי חובה, וכל השחקנים שם שמשחקים לוחמים אני בספק אם אי פעם החזיקו נשק בידיים, אבל עדיין הם משחקים מעולה! ואני מבטיח לך שהם משחקים הרבה יותר טוב מכל לוחם אחר שהיה באמת בקרב. הבעיה שלנו, שבמקום להתעסק באמת בבעית ההשתמטות שהולכת וגדלה במדינה הזאת, אנחנו מחפשים על מי להפיל את האשמה. את יודעת מה זה מזכיר לי? זה מזכיר לי את המלחמה שמשרד הבטיחות עושה נגד הצעירים שיוצאים לבלות ושותים. פעם היה חוק שקבע שלצעירים אסור לנהוג בין 4-5 בבוקר, משרד הבטיחות חשב שהצעירים פשוט יחתכו מוקדם מהמסיבות, ישתו פחות, ולא ייאלצו לנהוג שיכורים. רק שקרה להיפך, כולם היו נשארים ערים עד 6 בבוקר, עוד יותר עייפים, עוד יותר שיכורים. בקיצור,אנחנו פה במדינה מחפשים על מי להפיל את האשמה, ולא מחפשים איך פותרים את העניין.

למעלה