ללא כל צל של ספק
T TzutZ New member 28/7/07 #39 אמנם אני אוהבת אותו גם ויש לו קול מיוחד בטירוף אבל הוא ללא ספק לא הכי מוכשר שם......
T TzutZ New member 28/7/07 #45 אתם 2 מפגרים בחיי ../images/Emo6.gif רשמתי בפירוש ששפרגה הכי מוכשרת...!!!
G gilad269 New member 28/7/07 #64 טוב אחרי שראיתי את כל השטויות שכתבתם. ראשית,שמתם לב שאתמול מה המאסטרו הציע לכל מתמודד לשיר שלו תגיד לי אדון מאסטרו חביב ילדות בנות 20 מה לקחת לפני שדיברת? וכל מוכשרים ורק אחד\אחת זוכה.......... שלומי לשלטון
טוב אחרי שראיתי את כל השטויות שכתבתם. ראשית,שמתם לב שאתמול מה המאסטרו הציע לכל מתמודד לשיר שלו תגיד לי אדון מאסטרו חביב ילדות בנות 20 מה לקחת לפני שדיברת? וכל מוכשרים ורק אחד\אחת זוכה.......... שלומי לשלטון
ס סמלת New member 28/7/07 #44 זה רק נדמה לכולם כי הוא לא מתאמץ בשום סולם ונראה אותו דבר, אז זה נראה כאילו הוא לא מרגש ובלה בלה בלה... אבל הקול שלו גורם לי לבייץ
זה רק נדמה לכולם כי הוא לא מתאמץ בשום סולם ונראה אותו דבר, אז זה נראה כאילו הוא לא מרגש ובלה בלה בלה... אבל הקול שלו גורם לי לבייץ
ס סמלת New member 28/7/07 #53 אז את עיוורת../images/Emo70.gif לא ראית את התפוחים שיש לו במקום זרועות?!
T TzutZ New member 28/7/07 #55 לא דיברתי עליו דיברתי עלייך..... ולא, לא על השרירים שלך... עזבי, הרסת לי ת'בדיחה הפרטית שלי ביני לבין עצמי
לא דיברתי עליו דיברתי עלייך..... ולא, לא על השרירים שלך... עזבי, הרסת לי ת'בדיחה הפרטית שלי ביני לבין עצמי
T TzutZ New member 28/7/07 #57 כןןןןןןןן השבת אני במצברוח מרומם משהו... ואת הבדיחה אני הבנתי, זה מה שהכי חשוב אז את לא אשמה בכלום מאמי... הלכתי לראות קצת סוייר... שרירים אמיתיים
כןןןןןןןן השבת אני במצברוח מרומם משהו... ואת הבדיחה אני הבנתי, זה מה שהכי חשוב אז את לא אשמה בכלום מאמי... הלכתי לראות קצת סוייר... שרירים אמיתיים