כוכב נולד או משתמט נולד?

סמלת

New member
שנות ה90 הן לא שנות ה2000

אז השתמטות הייתה כמעט טאבו ואביב גפן קיבל ביקורת נוקבת על השירות הסדיר...אבל הוא היה כמעט יחיד במערכה, לעומת היום, שכמעט כל סלב שני מרשה לעצמו להשתמט מהצבא והדבר אט אט הופך לנורמה ויש לזה חלק גדול מהערכים שהנוער גדל עליהם היום..אז זאת דוגמא שאנחנו צריכם לטפח?

E m i l i K o

New member
לא, את צודקת

אבל אם אף אחד לא היה חושב על להתעסק אם הם שירתו או לא ולהעלות על זה כתבה בעיתון, אני בספק כמה מבני הנוער היו יודעים עליהם שהם לא עשו צבא זאת הבעיה שלנו, שאנחנו בוחרים לנפח את הסיפור הזה, אנחנו בוחרים לחשוף אותו. ועושים מזה פיל, כשזה בעצם לא. הצבא שיחרר אותם.נכון, או שהם עשו עבודה מאוד טובה, והצהירו על דתיות או שפשוט מצאו דרכים איך כן להשתמט. את רוצה לטפל בבעיה? תבטלי את האפשרות שדתיים לא ישרתו בצה"ל. תקשי על הוועדות הרפואיות שלא יורידו פרופיל כל כך מהר לחיילים, דבר שבסופו של דבר משחרר אותם מהצבא. אל תשכחי שצה"ל והמדינה שלנו נותנים להם את האפשרות לצאת, ואחרי זה הם מזדעזעים.

סמלת

New member
אבל זאת לא הנקודה

משתמטים תמיד היו ותמיד יהיו, השאלה היא, איזו חשיפה עליהם לקבל?
האם תוכניות יכולות להקריב על פולחן הרייטינג כל ערך אפשרי שנותר במדינה הזאת?
האם למען פרסום וכסף כל דיספונקציה הופכת פתאם לפונקציה?

E m i l i K o

New member
אז מה שאת אומרת זה

שהקריטריונים של אנשים שאמורים להופיע בטלוויזיה, אנשים שיש להם השפעה עלינו בצורה כזאת או אחרת צריכים להיות אנשים שעשו צבא?? זאת אומרת, אם היום להקה תרצה להיות להקה בארץ ישראל, לכתוב שירים יפים (נקח את אביב שוב דוגמא) אז הקריטריונים של חברות התקליטים צריך להיות אם עשיתם שירות צבאי או לא??? זה מה שאת אומרת??? ולהקה או זמר, זה רק דוגמא

סמלת

New member
אתה לא יודע להפריד

יש "לא לעשות צבא" מסיבות כאלה ואחרות ויש להשתמט בכוונה תחילה, מתוך נרקיסזם טהור שהצבא מעכב ועלול להרוס את הקריירה שבקושי נולדה וכן, לדעתי יש להוקיע אמנים שהשתמטו כמו רונה לי שמעון, שהצהירה שהיא דתייה ורקדה בחזייה ותחתונים בכוכב נולד, כאילו שהמדינה מפספסת משהו מיוחד אם הטיפשה הקטנה תתגייס וכמו שכולנו ראינו, לא הפסדנו שום דבר
מבחינתי, כל אדם שעלול לשמש דוגמא לבני נוער, חייב להיות מותאם לערכים של ישראל וכמה שזה נשמע נוראי ודפוק, זה המצב, הדבר היחיד שמחזיק אותנו בארץ הזאת, אלו הם הערכים וכשנאבד גם אותם, זה הסוף שלנו של כולנו. מינימום שמושאי הערצה, יהוו דוגמא חיובית.

T u l l a

New member
חיפשתי בשבילכם ומצאתי...

הפרעה, ליקוי או אי-נורמליות בתפקוד. מקווה שזה עוזר

סמלת

New member
מי עוד לא הבין את זה?

פונקציה- function - תפקוד דיספונקציה - disfunction - חוסר תפקוד לא כזה בעייתי להבנה...

בזיון נולד../images/Emo70.gif

לא יודעת לגבי משתמטים או לא, אבל זה ממש מגוחך שהדיחו את המתמודד הכי מוכשר שם
ולעומת זאת זייפנים כמו דניאל בן חיים השאירו. מקווה שזו תהיה העונה האחרונה שלהם!!!!

סמלת

New member
כפרה הוא חייב לעוף מהתוכנית../images/Emo201.gif

הוא כל כך יפה שזה כואב, אבל כישרון...יש הרבה יותר טובים

TzutZ

New member
סתמי../images/Emo88.gif

אמרתי שאני מבליגה לא?... אל תהרסי לי ת'שבת

סמלת

New member
!ני5ה../images/Emo6.gif

את עושה לי פלאשבקים מהפורום הקודם