כוכב נולד או משתמט נולד?

y e t i

New member
לפני הזכויות כזמר או כאליל נוער או בולשיט...

אחר , חלים קודם חובות . נערים כאלו שחושבים שתהילה משיגים ע"י הודעות SMS שקודם יעשה מה שמצופה ממנו ולא יהיה סציומט עלוב חיים . אותו טווס אנטיפט ונפוח העונה לשם גקו ,לא רק שחטא אלא הוסיף פשע נוסף , לא היה , לא שירת - זה מספיק ודי , מי או מה בדיוק נותן לו את הזכות לפתוח את הפה על המדינה , היה צריך לסתום את הפה והכל היה בסדר ,כל מה שקשור להחרמתו בפומבי , אני בעד ,ואם יורשה לי להעיף לו גם איזו סטירה על הדרך אני אשמח . 2 אנשים בממוצע שנתי שזוכים בתחרות מפוקפקת לא מהווים שום מדד על מצב ההשתמטות מצה"ל , ובאופן כללי לטובת צה"ל עדיף שלא ישרתו . ההשתמטות מצה"ל מקורה בשתי בעיות עיקריות : חרדים ( חוק טל ) , קב"ן. אם באופן חוקי היינו מגייסים 80% מכלל האנשים "שתורתם אמונתם" - לא היה שירות מילואים . כוכב נולד בטל ב 60 לעומת בעיות אלו .

LamLamos

New member
איזה שטויות

"האם צריך לשים את הקו האדום באודישנים ולשלוח לתוכנית, מתגייסים בלבד? " את מבינה בכלל מה את אומרת? לא מבין איך הגענו למצב כזה שיש במדינה דרגות של "איכות" האנשים בתחתית הסולם משתמטים קצת מעל ג'ובניקים מעליהם קרביים ומודיעין ומעל כולם סיירות מובחרות זאת מדינה פאשיסטית בלי מקום לאף דעה חוץ מהדעה שהצבא צודק ובלעדיו אין מדינה נכון?

sUProduction

New member
לא פאשיסט, לא פצפיסט אבל בכל זאת..

מי שלא מתאים לו להתגייס שלו יתגייס גם ככה הוא ישובץ בתפקיד סוג ז' וישקה איזה גינה \ יקבע לו"ז ממש תרומה אדירה למדינה!

harabecw

New member
כמובן, זה ברור.

כמו כל אחד אחר שלא חושב לעומק, את רוצה להעניש ו"לחנך" בכוח. את רוצה שינוי? לא תמצאי אותו בכוכב נולד. תני לאנשים סיבה לשרת, תובילי ותראי את הדרך. אחרת, איך אומרים...הכלבים נובחים בפורום והשיירה עוברת.

bambaba123

New member
איזה קטע

קיטה הכי דומה לנינט דווקא. אז מהזה משנה צבא או לא? החיים קלילים קחו אותם בקלילות

נהנים מהספק

טוב בואו נתחיל מזה שעשיתי צבא 3 שנים והשתחררתי לא מזמן, מה יצא לי מזה? האמת שחוץ מחוויות לא יותר מידי. 3 שנים "בזבזתי" על שירות צבאי שבשורה התחתונה לא סיפק לי כלים לחיים האזרחיים שלי, האם אני מצטער על זה? ממש לא ובתקופה של היום אפילו מרגיש גאווה להיות חלק מצה"ל. לכולנו ידוע שמי שלא רוצה לעשות צבא לא יעשה, אבל מה שבאמת צובט לי את הלב זה אלו המופיעים על מסכי הטלוויזיה שלנו כל יום ומקבלים פריבילגיה מהציבור להמשיך לשיר, להתקדם להופיע בתוכניות אירוח וכו'. חבר'ה חלאס! תעיפו מכוכב נולד כל מי שהשתמט מצבא ההגנה לישראל, פשוט להעיף לגזור אל תתנו להם אפילו רגע להנות מהספק. מי הם שבגיל 18 יישבו בבית ויחשבו רק על עצמם מי הם שלא יישלמו על האגואיסטיות המזעזעת הזאת. חבורה של אפסים זה מה שאתם, חיילים מכל הארץ מהכי קרבי להכי ג'ובניק נותנים למדינה את הדבר החשוב ביותר לקיומה: "בטחון". ואתם מנצלים זאת להצלחה אישית, בושה וחרפה! הצבא מחפש פתרונות להשתמטות... שיתחיל לכרסם באותה חברה ייצוגית, כוכב נולד, נולד לרקוד וכו'. אל תתנו להם במה, אל תתנו להם לרגע להיות מודל לחיקוי לאותו נוער שבשנים הקרובות יהווה הגרעין של הצבא שלנו. כציטוט מנאומו של אולמרט: "לא עוד". תסגרו את הברז לפני שיהיה מאוחר מידי, תחרטו על מצחם אות קלון כמגיע להם, שג'קו אייזנברג ימשיך לשבת בבית ולהתבייש! אין סיכוי פשוט אין סיכוי שאנחנו ניתן מעצמנו, כחובתנו למדינת ישראל והם פשוט נהנים מהספק.

למעלה