נהנים מהספק
טוב בואו נתחיל מזה שעשיתי צבא 3 שנים והשתחררתי לא מזמן, מה יצא לי מזה? האמת שחוץ מחוויות לא יותר מידי. 3 שנים "בזבזתי" על שירות צבאי שבשורה התחתונה לא סיפק לי כלים לחיים האזרחיים שלי, האם אני מצטער על זה? ממש לא ובתקופה של היום אפילו מרגיש גאווה להיות חלק מצה"ל. לכולנו ידוע שמי שלא רוצה לעשות צבא לא יעשה, אבל מה שבאמת צובט לי את הלב זה אלו המופיעים על מסכי הטלוויזיה שלנו כל יום ומקבלים פריבילגיה מהציבור להמשיך לשיר, להתקדם להופיע בתוכניות אירוח וכו'. חבר'ה חלאס! תעיפו מכוכב נולד כל מי שהשתמט מצבא ההגנה לישראל, פשוט להעיף לגזור אל תתנו להם אפילו רגע להנות מהספק. מי הם שבגיל 18 יישבו בבית ויחשבו רק על עצמם מי הם שלא יישלמו על האגואיסטיות המזעזעת הזאת. חבורה של אפסים זה מה שאתם, חיילים מכל הארץ מהכי קרבי להכי ג'ובניק נותנים למדינה את הדבר החשוב ביותר לקיומה: "בטחון". ואתם מנצלים זאת להצלחה אישית, בושה וחרפה! הצבא מחפש פתרונות להשתמטות... שיתחיל לכרסם באותה חברה ייצוגית, כוכב נולד, נולד לרקוד וכו'. אל תתנו להם במה, אל תתנו להם לרגע להיות מודל לחיקוי לאותו נוער שבשנים הקרובות יהווה הגרעין של הצבא שלנו. כציטוט מנאומו של אולמרט: "לא עוד". תסגרו את הברז לפני שיהיה מאוחר מידי, תחרטו על מצחם אות קלון כמגיע להם, שג'קו אייזנברג ימשיך לשבת בבית ולהתבייש! אין סיכוי פשוט אין סיכוי שאנחנו ניתן מעצמנו, כחובתנו למדינת ישראל והם פשוט נהנים מהספק.