כרטיסים לזאפה ולצוללת
- חינם חינם -

דידושקע

New member
בא לי את כל יואל

אבל אם שיר אחד, אז כשסנונית בישרה את בוא האביב. כי יש בו איזו הבטחה ואופטימיות. בקיצור, הקליפ יהיה בעצם מצוייר, ברוח הציורים שבעטיפה של האלבום, ואולי אפילו ממש אותם ציורים, רק בוידאו. כמו סרט מצויר. הקליפ יהיה כזה אביבי, עם פרחים ועצים ריחנייים כאלה, והסנונית תעופף לה בחביבות מפה לשם ותלווה את הקליפ. ב"ילד נולד לנו בתל אביבי, יפה כמו ציור שטרם צויר" יראו ממש את העיפרון מצייר את הבתים של תל אביב של אז. ככה וככה לאורך הקליפ. ובסוף רואים את אבא של יואל מבטיח לו "למרות שאיחרת ביום, אתה עוד תצעד עם דגל אדום". הייתי מפרטת יותר אם השעה הייתה יותר מוקדמת ולא הייתי עייפה מתה. הקליפ הזה כאילו קצת מנקודת מבט של ילד, משהו ציורי וחביב ותמים. יש מעליי ממילא מספיק קליפים דרמטיים, אחד פחות לא יזיק

ROTEM30035

New member
פרטי התחרות – כרטיסים לצוללת, 15.9

יום קודם מגיעה רונה לצוללת בירושלים, את יזהר אשדות היא משאירה בבית. מגניב? עדיין מגניב. אתם יכולים לענות על שאלה ולהיכנס להגרלה של שני כרטיסים להופעה. מגניב? ברור. אז הפעם השאלה היא כזאת: מה הדבר הכי משונה שיצא לכם לצעוק לרונה בהופעה? או לחילופין, מה הייתם רוצים לצעוק לה ומעולם לא העזתם? שימו לב
רק מי שיענה על השאלה ייכנס להגרלה
כל מי שיענה על השאלה ייכנס להגרלה, אם אין ברצונכם להשתתף, אנא ציינו זאת
הכרטיס הינו כרטיס בודד, ליחיד, יש שניים כאלה במלאי
התחרות תסתיים ביום שבת ה-11.9, בשעה 23:59, תשובות שיתווספו לאחר מכן, לא ייכנסו להגרלה
בהצלחה לכולם, וגם חג שמח ושנה טובה ההנהלה ושות' =]

גורל

New member
ללא ספק הייתי צועקת לה

רונה תעשי לי ילד (מוסיקאי) :) !

הדר 0

New member
לצערי אני לא משתתפת ../images/Emo7.gif

אבל כשהייתי בצבא, לפני שנים רבות, הייתי נורא מושפעת מהחיילים והכרתי בזכותם המון שירים כובשים במזרחית. והייתי בהופעה של רונה ולא יצא לי מהראש שיר של דודו אהרון, ואם ההופעה היתה ממשיכה עוד קצת אני נשבעת שהייתי צועקת לה אותו- "לא דומה לאף אחת, ויש בך קסם מיוחד...." הרגשתי שזה שיר שנורא מאפיין את רונה. דודו אהרון rocks

Lady Monkey

New member
:)

שני סיפורים שקשורים בעקיפין: 1. היינו בהופעה של גידי גוב ורונה קינן לא הייתה): ישבנו ממש קרוב לבמה וחברה שלי החליטה לצעוק "אבל איפה רונהההה??". גידי שתק לשניה, הסתכל עלינו בפרצוף נבוך ואמר "בארגנטינה" 2. הקדמה- מאז שאני זוכרת את עצמי הלכתי עם קוקו עם שביל וכולם סביבי קראו לזה "קוקו רונה" (כאן נכנסת העובדה שאני עם הקוקו הזה מגיל קטן ואין קשר לרונה) וכולם הציקו לי להפסיק ללכת עם הקוקו הזה. בסופו של דבר נשברתי והתחלתי לאסוף את השיער בקוקו גבוה בלי שביל. במקרה זה קרה טיפה לפני שרונה נטשה את הקוקו הנצחי עם השביל. הייתי בהופעה שלה וברגע שהיא עלתה לבמה וראיתי את הקוקו החדש והמשודרג שלה צעקתי "אני לא מאמינה!!!! היא מעתיקה ממני תסרוקות!!!!!" כל מי שישב סביבי הסתכל עלי קצת מוזר.

גדול

אני בכול פעם שאני רואה את הקוקו של רונה (או כול קוקו אחר) אני מתחילה להתגעגע לשלי. קשה לי לזכור כמה היה לי חם איתו

הדר 0

New member
כמה דברים,

א. אצלינו קוראים לזה קוקו לסבית. מפתיע ב. עברתי בנמל לפני כמה ימים והיה שם את האירוע הזה של בזק ואילנה ברקוביץ' הנחתה והיתה לבושה בג'ינס וחולצה מכופתרת משובצת אדום שחור כזה, והיה לה קוקו כמו החדש שלך. ואם היא לא היתה פותחת את הפה נשבעת שהייתי חושבת שזאת רונה, פתאום נורא מתחבר לי למה היתה עם אביב בתקופה שהוא ניראה כמו בחורה....

גוזלה

New member
אפרופו הופעות של גידי....

חחח - - הייתי באחת ההופעות באמפי שוני, וכמובן שישבנו בשורה הראשונה... ההופעה התחילה דיי מוקדם, אז היה אור, ורונה קלטה אותי ואת חברה שלי והינהנה לנו מהבמה לשלום.... באיזשהו שלב של ההופעה, מישהי מהקהל צעקה "גידי תעשה לי ילד... " ובאינסטינקט של הרגע, כתשובה- זעקנו [החברה ואני] "רונה, תעשי לנו... " ואז הפנמנו, שהיא נמצאת ממש לידנו. ששומעים אותנו ממש טוב, ושיש לי ר' שמושכת תשומת לב. זה היה מביך!!!! חחח ומסתבר שגם אני מתהדרת בקוקו רונה/ קוקו לסבית... חחח [ולא משתתפת בתחרות... חח ]

rigoletto111

New member
הייתי צועק לה (אבל אני ביישן, אין סיכוי)

"רונה, אולי כבר תשירי את "קסיוס" - אף פעם לא שמעתי אותו בהופעות שלך! " נ.ב. אולי באמת הגיע הזמן להתגבר על הביישנות...

rigoletto111

New member
אני יכול לבנות שיר

על פי המילים שאמצע במילון בדילוגים של שבעה עמודים כל פעם, ועדיין אפשר יהיה לבנות לו פרשנויות כאלה... ויונה וולך תמיד נתנה שמות ארואים משונים לגיבורי שיריה: קורנליה, סבסטיאן, קסיוס...

גוזלה

New member
נניח אם תלך למופע ההרכב הזה

אז היא ממש מבצעת שם את קסיוס [בביצוע נפלא] בלי שבכלל תצעק לה קסיוס!!!!!!!! :]

למעלה