ליגת הפורום: סיבוב 2 משחק 2

melancholy man

New member
או סוף סוף

בכדורגל אני פשוט משהו... אז ככה, אני בהחלט מעודד את הקבוצה שלי, למען האמת בעיקר מעודד את הקבוצה, יש שני פורומים בתפוז בהם אני מעודד את ה"קבוצות" האלה, אתה מוזמן לקרוא. הערתי כדרך משהו ששיעשה אותי על Yes וג'נסיס, שהגישה שלהם למוסיקה פשוט משעממת ומרגיזה אותי, אולי אני אסביר מאוחר יותר למה באופן ספציפי, בנתיים ההסברים של ציף בהחלט נכונים ונותנים ראייה רחבה לכל העניין.

melancholy man

New member
בכל זאת תגובה

אני אנסה לתמצת את תגובתיך לסיעיפים ממוספרים כנהוג... 1. "בולשיט" צודק, שכנעת אותי, אני רואה עכשיו את הטעות שלי. 2. "שטויות במיץ", שוב תודה על ההסבר הארוך והמפורט. 3. "מי שמחמיץ את כל העניין זה אתה, ולא אף אחד אחר. מה גם שאתה לא ממש מכיר את שורשי הרוק המתקדם, כי מוסיקאים רבים מאד בכלל לא ידעו לקרוא תווים". האמן לי אני מכיר את שורשי הרוק המתקדם, דווקא את מה שקורה היום בסצנת הרוק המתקדם המיניטורית אני לא ממש מכיר. סתם מעניין אותי מאיפה אתה יודע מה אני מכיר ויודע. בכל מקרה כמו שאמרת למטה, גם אני מיצתי.

Shakty

New member
רשימה אחת מנצחת אצלי

אגב מי רצח את אגנתה של נושאי המגבעת חלש מאוד יחסית לקטת הראשונה והמחתרתית שלהם שיצאה באוזן השילישת הפקות - כל השירים המונומנטלים שלהם הם מאותה קסטה: ביקור בהר, נושאי המגבעת, האלוהים שלי עייף ועוד ועוד. יצא לפני כמה שנים טובות מן אוסף מוזר כזה (בגלל בעיות של זכויות יוצרים) שכלל כמעט את כל שירי האלבום ההוא למעט שני שירים (טובים) ופלוס כמה הופעות בעיקר ברוקסן (זצ"ל) יצא בלייבל של פוך ומומלץ לכל מי שמכיר את "מי רצח את"

holo

New member
ושוב אני נאלץ לא להצביע

מפאת אי הכרה של מרבית השירים בשני הרשימות. עצוב, אבל זאת המציאות אצלי.

brotos

New member
שיקחו האלים את וויניארש

השאר כנראה אצלו, אבל אין לי מושג איך להשיג אותו. תודה, בכל אופן, ובהצלחה ב...נו, במה שאתה עושה.

Davidson

New member
רשימה 1

שיר מצוין של ג'פרסון, השיר האהוב עליי של love, אותו דבר עם ג'נסיס, גם פ"פ, לעומת זאת, ברשימה 2 אני לא מוצא הרבה שמעניינים אותי. קינקס מצוין, פ"פ שם עם אחת היצירות הגדולות ביותר שלהם, וקרים גם טוב [למרות שזה השיר הפחות מועדף עליי באלבום]. חוץ מזה, לא מצאתי הרבה. רולינג סטונס בהחלט לא [לפחות לא השיר הזה], the who זו הלהקה הכי יבשה וחסרת עניין ששמעתי בחיי [תסלח לי ציף], סקס פיסטולז לא [יש להם כמה שירים חביבים, זה לא אחד מהם], מרמונז אני מתרחק כמו מאש, והוסקר דו לא השאירו עליי רושם מיוחד.

רשימה 1../images/Emo80.gif

ברשימה השנייה יש שירים נפלאים ואהובים מאוד, אבל בסך הכל הראשונה לוקחת, מבחינתי [קשה להיכשל עם הארנב הלבן, מאיר אריאל, ג'נסיס, אקוואלאנג, סיד ו...כמעט כולם בעצם. אפילו אליס אין צ'יינס נסלחת בתנאים האלה].

רשימה 2

קולי לא נספר, אמנם, אבל בכל זאת. רשימה 1: חוץ מ-yes, שירים טובים. רשימה 2 יותר קרובה לטעמי. Play with Fire - אחד מהשירים הרבים (בעצם רוב השירים שג'אגר וריצ'רדס כתבו באותה תקופה) שעסקו בעצם במהפכה המינית שעברה על העולם באותם ימים, והבלבול שמהפכה זו גרמה, הן לבנים והן לבנות. יקח לי מאמר שלם להסביר מה הולך שם ומי נגד מי, אבל זה לפעם הבאה. I Put a Spell On You - הגרסה המקורית של סקרימינג ג'יי הוקינס הגדול, הישר מהביצות של ניו אורלינס. חד פעמי. (ראו תמונה) Jugband Blues - נו וודאי. Dear Mr. Fantasy - אני מעדיפה את Paper Sun (של קפאלדי ו-ווינווד) אבל גם זה טוב. אגב paper sun... טוב, גם זה דורש מאמר. World of Pain - השיר האהוב עלי מ-disraeli gears, וכרגע הכי אהוב עלי של cream (זה משתנה מדי שבוע). נכון שהמילים נוטות יותר לרחמים עצמיים של גיל הנעורים (נכתבו ע"י גייל קולינס, יש לציין. הלחן הוא של פליקס פפלארדי), אבל המוסיקה מחפה על החסרונות. שיר אדיר.

deePink

New member
אני פשוט לא מכירה...

כ-ל-ו-ם! שום דבר, נאדה, זירו, אפס להמשיך?! יכול להיות שרמת ההשכלה שלי בשירים אפסית... אבל באמת חוץ ממטאליקה, פינק, ביטלס ואנימלז אה וגם סיד... לא הכרתי כלום... *תחושת בטן בלבד* רשימה 1

Queen Of Rain

New member
רגעע....רגעעעעעעעעעע.......

גמאני רוצה להצביע אז....אזזז....אזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז.......... אני בוחרת ברשימה 1
רק בגלל אליס אין צ'יינס:) לא , סתם יש שם הרבה שירים שאני אוהבת אז....... רשימה 1 כן, זהו.. ליל"ט

אחרת את המועד, יקירתי ../images/Emo132.gif

המשחק הבא מתעכב קלות, לצורך ברור פרטים. אני מקווה שנוכל להמשיך כבר בשעות הבאות.

למעלה