לצאת עם סלב

ufffnick

New member
כבר?!

אין כמה שלבים בדרך לשם..? פולניות... ראית אחת ראית את כולן...

השאלה שאת צריכה לשאול היא...

נעליים משוק הכרמל... ומה עוד? עכשיו, אם התשובה שאני מאמין שאת מבינה שאליה אני חותר היא התשובה הנכונה, אז כן... מאד סקסית. :) :) :)

עוד יותר טוב... :)

במיוחד עם זה עקב סיכה, בין 5 ל-8 ס"מ בשחור בגימור לק... אני עוד שניה חוזר. :) :) :) :) :) :) (כן, הפעם באמת הצחקתי את עצמי כמו שצריך).

באז באז

New member
אם כבר

לדיון (בניגוד לוויכוח) אפשר בכיף להכנס גם בלי ידע, דיעה מוגמרת או חימום. דיונים לפעמים יכולים לעזור לאחד לגבש דעה או רק לשמוע צורות חשיבה אחרות, זה אפילו מומלץ מדי פעם.

בשביל זה היא צריכה...

קודם להיות אמא וכדי שזה יקרה היא צריכה שאתה תשאר בעניינים ולא "תפרוש בשיא" ובשביל זה... זה מעגל קסמים. :) :) :)

ufffnick

New member
כן ולא

כן, היא צריכה להיות אמא, לא היא לא צריכה אותי בהכרח.

בלי להכנס בכלל לדיון...

שפה בארץ אין בכלל, ותודה לאל על זה, תרבות של סלבס (מה יש לנו? רונה-לי, נינט, אושרי כהן/יודה לוי/עופר שכטר/רן דנקר?!) במישור הגדול יותר... מי לדעתך עושה את הכסף הגדול: רונלדינו או הסוכן שלו? מי יוצא עם דוגמנית צמרת, "הסוס האנושי" או הסוכן? מי יכול לרצוח לעיני עשרות אלפי עדים ולצאת זכאי במשפט? עכשיו זו גם בעיה מפני שפה בארץ כאמור אין ממש סלבים אבל יש פוצים נפוחים שחושבים שהם קליברים. כל מיני נוזלי גוף עתירי חנקן עולים להם לראש יותר מדי, ויותר מדי מהר. קורבנות אתה קורא להם? מישהו הכריח אותם, רצוי שאיומי אקדח, להשתתף בתוכניות שהן השתתפו בהן? מה קרה לימים שכדי להפוך למיני-סלב, כמו שמוי קוראת לו, היית צריך: 1. כישרון, 2. להוכיח שיש לך את הכישרון מסעיף 1, והכי חשוב, 3. מזל, המון מזל? וסתם, למען הנוקדנות הלשונית-לוגית: זה שכתבת פעם אחת "רובם" בתחילת התגובה לא מסייגת אותה כלפי חלק מהקבוצה הנדונה. כדי לסייג, מבחינה לוגית, אתה צריך לתת דוגמא ספציפית. (אבל זה סתם בקטנה כי בא לי, שוב, לקשקש לוגיקה).

ufffnick

New member
שונא לוגיקה.

אם הייתי נותן דוגמא אחת, זו לא הייתה הסתייגות כי אם התייחסות נקודתית, שאין אפשרות להסיק דרכה אל הכלל. ההיסתייגות שלי ("רובם" בתחילת הפיסקה) אכן מסייגת אותה כלפי הקבוצה הנידונה. הפיספוס של הקוראים כאן הוא בכך שהם לא מתייחסים לאלו שלו עלו אל כותרות הצהובונים. אני לא יודע אם היעדר סלבס אמיתיים זה דבר טוב או רע, כי התרבות עצמה קיימת, או לפחות חיקוי עלוב שלה. מה, שמין הסתם, לא יכול להוסיף דבר, לכבודהשת פסאדו-תרבות שכזו. אני מבטיח לך שלא מעטים מהם לא בחרו להיות "מרכז העניינים" באופן שאנו צופים בהם כיום - החל מאובדן מוחלט של הפרטיות, ועד היותם בובות (כן, בובות) על חוט בידיהם של יוצרי תדמית ופירסומאים. לרוב הם נדחפים אל מקומות ו"תכנים" שלא היו רוצים למצוא עצמם, אבל הכסף נמצא איפה שהתרבות לא. ראה ערך טלנובלות ישראליות וכד'. אז נכון, אתה יכול לומר, שלא יבחרו בעולם הזה מלכתחילה, שלא ישתתפו בפרסומות (למרות שזה חלק מחוזה ראשוני שלעולם לא תצליח לקרוא את הסעיף שנימצא אי שם בתוך חוזה גדל מימדים), שלא ילכו לטלנובלות (מאותן סיבות בדיוק) ובכלל שיוותרו על עולם הזוהר, כי מי שנמצא שם לא מגיע לו פרטיות ויחס כאל אדם כי חייו הופכים לרכושם של אנשי הפרסום והפפראצי. ברור לך האבסורד שבעניין. מסכים איתך שזו הבחירה שלהם, אבל מה תאמר לאדם שבחר בחירה שגויה ונמצא בסיחרור שלא בשליטתו? אם בגלל חוזים שמחוייב אליהם ואם בגלל אגו טריפ? בסופה של קריירה (המאוד קצרה בעולם הזוהר הישראלי) מה ישאר לו בידיים? כסף? כבוד? או הרבה שאלות ותהיות, כמו "מה עכשיו?". אני יותר מרחם על אנשים אלה, כי הם קורבן של "תרבות" האינסטנט. הם אייקונים ריקים מתוכן. כמו קישור שלא עובד. הם פרצופים יפים, שהסוכן שלהם מגדיר להם מי הם, מה לעשות, ואל מי להיות נחמד. גם אם הוא מטריד מינית סידרתי, אבל בלעדיו המעמד שלהם כסלב עשוי להתערער. (סתם דוגמא קיצונית, ושנינו יודעים כמה אפור יש בדרך לשם). ערב נעים.

אישון36

New member
ללא ספק

עוד הודעה שמוכיחה באופן ברור ונחרץ..........לפחות שאת רואה ארץ נהדרת. אישון. הו אישון....למה הפכת לאנמי ? למה לא לומר את כל האמת ? הו אישון, לך לישון.

אין כל קשר לתוכנית

הזו. מ הסנגוריה הזו..התכוונתי רק לסוג הסלבריטאים שמנצלים את מעמדם. ולכן דלדל חדל מבלבל! ומה הקטע של ההערה שהודעתי מוכיחה באופן נחרץ שאני צופה בארץ נהדרת, כל מי שכותה משהו מעט ציני מושפע מארץ נהדרת? OMG ! יש לי חדשות בשבילך כי אינך מכיר את SWEET PERRY איני מושפעת משום תוכנית סאטירה, יש לי את החומר המקורי שלי בבלוג ולשמחתי אני זוכה לתגובות חמות ומדהימות מגולשים. ורצוי להרגיע ולומר שאופי הבלוג משקף את אישיותי, אך לא כל מה שכתוב במלל משקף את דעותי האישיות. הכי טוב ניטראלי

Old Girl

New member
סלב עם מדים?

ממתי סלב הולך עם מדים? הוא לא אמור ללבוש מותגים יקרים ולדגמן לכל מיני חברות?

moi24

New member
../images/Emo6.gif

לא סלב דוגמן, או שחקן, או מולטי-טלנט, אין לי סבלנות לשטויות כאלה. סלב צנוע ואיכותי. אה כן, וזיין-על.

Old Girl

New member
כפרות, איכות היא מושג תלוי

תפיסה, וגם צניעות, אבל מישהו שנתפס במעגלים החברתיים הרחבים שבהם הוא מסתובב כ"זיין על" הוא בעל איכויות די שנויות במחלוקת ... את בטוחה שמהחומר הזה עשוי מי שאת רוצה כבן זוגך?

moi24

New member
לא בטוחה בכלום

מניסיון לא פוסלת אף אחד, וגם לא "זייני על". לא חושבת שזה מצביע על איכות. איכות זו מילה ענקית ובאמת תלויה בהרבה. כל אחד הוא איכותי ברמה מסוימת. מכירה הרבה איכותיים שהיו בעברם כאלה והתמסדו. טוב לא הרבה, אבל יש...

באז באז

New member
דווקא מתאים לך סלב

כזה שכולם בחוץ יחשבו שאת מעריצה את האדמה שהוא הולך עליה ובעצם אם הוא הולך זה רק עם רצועה....

אישון36

New member
לא מאמין שזו השאלה

אבל משעמם לי. אז לא יוצאים עם הסלביות, יוצאים עם האדם. לטוב ולרע כולם בני אדם, האם עצם זה שהוא מוכר במדור רכילות זה או אחר משנה משהו ? להבנתי לא ממש. אישן. מגה סלב....או סתם מגה.

למעלה