לצאת עם סלב

moi24

New member
להיות עם מישהו כשאתה בספקות

לא יודעת מה איתך, אבל לי זה לא כיף. השאלה היא למה אני רוצה אותו, ואם הוא לא היה מה שהוא אולי הייתי מעבירה אותו בלי למצמץ. איך אני יודעת? נראה לי הכי חכם לשים אותו על אש קטנה ולראות מה יהיה...

אישון36

New member
השאלה למה את רוצה אותו....?

את רוצה אותו.....ואת מתלבטת..............ואת לא בטוחה. ויש כלל, הכלל הפול מהמצופה, נסי .... ככה תדעי שניסית. לא התאים ? הלאה ? אישון. למה אני מגה סלב ? כי אני הכוכב של עצמי.

אישון36

New member
אני מקווה שכול אחד הוא

הכוכב של עצמו. אישון. השאלה היא למה האור עמום ? זריחה או שקיעה.

BABELICIOUS

New member
האמת, לא מבינה...

... איך אפשר להימשך למישהו רק כי הוא סלב?! מה זה סלב? זה בן אדם! כולה בשר ודם. שאוכל ומשתין ומחרבן ומפליץ ומקיא כשחולה וקם מטושטש בבוקר ובן תמותה כמו כווווולנו. אז למה לסלב צריכה להיות "הילה" סביבו רק כי הוא מפורסם? ממש לא עושה לי את זה. אפילו נראה לי טורדני להיות עם סלב. כאשר מצלמים כל פיפס שהוא עושה ברחוב. יאק. בעעעע.

moi24

New member
מה פתאום

סלבס הם זן טהור. הם לא מחרבנים (מקסימום פיפי קטן) והדם שלהם זוהר בחושך. אני מבקשת, לא לנפץ פה מיתוסים, שאני לא אתחיל לבכות, קפיש?!

BABELICIOUS

New member
אגב, פעם גם להיות מפורסם היה

עניין מיוחד, לפי כישורי שירה, משחק וכו'... היום כל פלוץ שעושה שערוריות בריאליטי'ז הופך לסלב. כל אידיוט יכול להיות "כוכב טלוויזיה" ל- 15 שניות. המתכון: תופיע בתכנית ריאליטי, תקלל הרבה, תעשה בלגנים וואלה, סלב חדש נולד, ויספיקו להכיר אותו אם לא ימצמו כי בין מצמוץ למצמוץ נולד סלב חדש והקודם נמוג...

שירס36

New member
יצאתי...

והלכתי איתו למסיבה של סלבס... האמת? איחס! בסוף המסיבה חתכתי איתו. הוא היה כל כך בקטע של תדמית וכמה יצלמו אותו ומי יגיד לו שלום.. הרגשתי מיותרת.

eרליל

New member
כל הקטע של הסלב

נשמע לי די ניג'וס (אולי זאת אני). השאלה היא אם ממש בא לך עליו. אם כן, אז לכי על זה , מקסימום לא ייצא מזה כלום. ואם לא אז לא.

cheshire9

New member
פתאום קלטתי ! ! ! ! ! ! !

סלב ? על מדים ? מואה יוצאת עם גבי אשכנזי ! ! ! ! סחטיין

אישון36

New member
אישון

סלב (בעיני עצמו). ומוכן ללבוש מדים (וגם להוריד בהמשך). אישון. מגה סלב.

moi24

New member
אפילו יש תמונה ../images/Emo6.gif

מעולם לא הייתי יותר בלונדינית...

למעלה