לקראת הבחירות המתרבות

Nimst

New member
../images/Emo13.gif

זה שאומרים משהו לא הופך אותו לנכון
אבל עזוב הגדרות של ימין ושמאל, הן כל כך לא חשובות. טומי לפיד צוטט פעם אומר, בשיא הרצינות, שמקום הנשים במטבח. איך אפשר להצביע לכזה בנאדם?

להצביע לו אין פירושו להתחתן איתו

ולמיטב ידיעתי בשום מקום במצע של שינוי לא מופיע קידום האישה למטבח...

Nimst

New member
כשאני מצביעה למפלגה

מעניין אותי לדעת מה המנהיג שלה חושב על כל דבר. ואי אפשר לנתק דברים, זה סוג מסוים של מחשבה. לא רוצה שמישהו עם סוג כזה של מחשבה ינהל לי את המדינה. אבל עזבי, זו בכלל לא הסיבה. אני לא מסכימה עם האידיאולוגיה שלהם כמעט באף תחום, ובתחומים שכן הם בכל מקרה לא עושים שום דבר.

לעומת האחרים שעושים המון?

טפשי ביותר לצפות משינוי מה שלא מצפים מהאחרים. מה שהיא זה בעיקר כוח פוליטי שיוכל לאפשר שינוי כלשהו. טומי לפיד לא ינהל את המדינה בגלגול הנוכחי, כל שתוכל מפלגתו יהיה להיות למפלגתו של זה שכן ינהל את המדינה מה שתמיד הייתה מרץ לעבודה.

תמיר1991

New member
בהחלט../images/Emo45.gif

ושוב, המטרה שלנו היא לא לנהל את המדינה - אלא להביא שינוי: למעמד הביניים, בדת המדינה, ביחס לאקדמיה, שוויון לנשים ולכלל המגזרים באוכלוסייה, ופשוט שיהיה טוב יותר. תמיר.

Nimst

New member
בהחלט בניגוד לאחרים שכן עושים.

מצפה מהמפלגה שאני מצביעה לה ליותר ממה שאני מצפה ממפלגות אחרות, אחרת לא הייתי מצביעה לה.

Nimst

New member
מר"צ.

מאז ומתמיד עשתה המון יחסית לכמות המנד"טים שלה, והרבה יותר מדי בשקט כך שלאנשים יש אשליה שהיא לא עושה הרבה. מה שינוי בדיוק עשתה, מכל הדברים שהיא הבטיחה?

תמיר1991

New member
אז הוא אמר - עובדה שבשינוי יש כרגע

את האחוז הכי גבוה של נשים אחרי העבודה - וזה מדבר בעד עצמו
תמיר.

Nimst

New member
מאיפה הנתון?

מאוד קשה לי להאמין שיש שם יותר נשים מבמר"צ.

למרץ השנה היו רק 6 מנדטים

זה לא משאיר מקום לכ"כ הרבה נשים... הדבר האחרון שמר"צ יכולה להתגאות בו יהיה כמות הנשים במפלגה, היות וזו תוצאה של השריון המבזה.

תמיר1991

New member
מרצ - 6 מנדטים, אישה אחת.

שינוי - 14 מנדטים, 3 נשים, הבכירה במקום החמישי - כאשר יהודית נאות ז"ל הוצבה במקום הרביעי. חשבון פשוט יגלה מי עברה את מי
אגב, מרצ בשיאה עברה אותנו - 12 מנדטים, 4 נשים (שולמית אלוני, ענת מאור, נעמי חזן וזהבה גלאון), אבל השיא הולך כמעט להשתוות, כי קדימה שמה ב- 33 המקומות הראשונים 10 נשים. תמיר.

תמיר1991

New member
תיקון טעות -

בשעתו יהודית נאות ז"ל הוצבה במקום השלישי, ולא כפי שנכתב. תמיר.

Pure M

New member
איפה את חיה? ../images/Emo6.gif

טומי לפיד איש שמאל, כמו גם המפלגה שלו. מפלגה שתמכה בהתנתקות היא מפלגת שמאל. גם דיעותיו של לפיד הן דיעות שמאל לכל דבר ועניין. זה שהדיעות שלך הן דיעות של מרץ לא הופך את שינוי לימין. הם שמאל, פשוט פחות קיצוני.

תמיר1991

New member
כנ"ל אתה - זה שאתה ימני לא הופך

את מי ששמאלה ממך לשמאלני
אנחנו מפלגת מרכז, סה טו... תמיר.

Pure M

New member
אוקיי,

ייתכן שאתה צודק בנושא זה. מבחינת התפיסה שלי - שמאל ומרכז זה אותו דבר.

ככה היא השקפת עולמם של הקיצוניים

לא משנה מה הם. קיצוניים מאמינים שכל מי שלא איתם - הוא בהכרח נגדם. וזאת תפיסת עולם שגויה וצרת עין.

למעלה