לקראת הבחירות המתרבות

ומי יגיד עלה ירוק?

צריך שיהיה איזה מגניב שיגיד שהוא בעד עלה ירוק כי הם בעד עישון סמים קלים, לא?
אני? אני מתלבט בין מנהיג פועלים למושחת ואבא של פושע.

Theherod

New member
עלה ירוק בין היתר בעד סמים קלים

אך האידאולוגיה שלהם הרבה מעבר לכך, יש לה מדיניות כלכלית/בטחונית/מדינית שלמה, תוכל לקרוא עליה באתר שלהם.

bernie92

New member
כלומר, פושע שהוא אבא של פושע ../images/Emo3.gif

אני בעד עלה ירוק
אתה מכיר את הסיפור
תבחר במנעיג הפועאלים!

O r c h i d

New member
../images/Emo3.gif

Bernie אומר/ת: נו טוב. Bernie אומר/ת: בבחירות שהיו Bernie אומר/ת: אמא שלי לא רצתה ללכת להצביע. Bernie אומר/ת: ולי שיעמם. Bernie אומר/ת: אז ניג'סתי לה שעתיים ללכת לקלפי Bernie אומר/ת: ולהצביע Bernie אומר/ת: בסוף הלכנו. Bernie אומר/ת: ועמדנו להצביע פתק לבן. Bernie אומר/ת: אבל, שכנעתי אותה להצביע בקלפי עלה ירוק. Inbal אומר/ת: למה שכנעת אותה? Bernie אומר/ת: הצבענו עלה ירוק Bernie אומר/ת: בשביל הקטע. Bernie אומר/ת: כי היא לא רצתה ללכת.

Theherod

New member
מתלבט בין מרץ לשינוי

אני מאמין במדיניות הבטחונית של מרץ, אך בכלכלית של שינוי (כמו גם ביחסם לשלטון הדתי). השאלה שאיני מצליח לענות עליה, היא מה יותר דחוף? שלום? או שיקום פנימי של הארץ? הבעיה היא ששני הנושאים קשורים אחד לשני.

Nimst

New member
אתה מתכוון למדיניות קפיטליסטית?

ביחס לשלטון הדתי אין יותר מדי הבדל בין מר"צ לשינוי. חוץ מזה שזה היה קיים במצע של מר"צ הרבה לפני שינוי והם גם פעלו בנושא הרבה יותר.

Theherod

New member
אכן, מדיניות קפיטליסטית

לדעתי היא הוכיחה את עצמה מעל ומעבר (אמריקה, ההתפתחות של אנגליה לאחר המעבר לקפיטליזם וכו') מול הקומוניזם (אני מניח שאין צורך להראות דוגמאות), והסוציאליזם, שאני מאמין שצריך לערב אותו בקפיטליזם, אך במידה פחותה בהרבה מהמידה הנהוגה כיום בארץ (אף על פי שישנן מדינות סוציאליסטיות שבכל זאת "עשו קופה", שוודיה לדוגמה).

הייתי תומך ואפילו חבר בשינוי, אבל

בבחירות הקרובות אני אצביע קדימה. שרון ממש הפתיע אותי לטובה עם ההתנתקות, עם הפיטורים של שרי ש"ס, ועם ההתנכרות שלו מהליכוד והריסת מרכז הליכוד. רק בשביל זה אני מצביע לו.

MajorWinters

New member
משהו חברתי כנראה...

המפלגות הגדולות מגעילות אותי. צריך מישהו עם אג'נדה חברתית, אפילו של נושא אחד, ואפילו אם הוא "לא ממש חשוב", אבל שישכנע אותי שהוא מדבר מהלב. אם יש מפלגה שאני לא אצביע לה זה "קדימה" - מפלגת אופורטיניזם לשמה, ולא אכפת שזו נבחרת האול-סטאר. זו מפלגת "כל האנשים שזרקו אותם ממקום אחר", וזה... מגעיל אותי. (ולא אכפת לי מה המצע שלהם). אני כנראה אצביע מקדימה (לא כולל) שמאלה, אבל אם יהיה מישהו שמוגדר ימני, וישכנע אותי שהוא מדבר מהלב ואני אסכים איתו,אז אני אלך עליו.

MajorWinters

New member
../images/Emo45.gif

נניח, את מוסוליני אני שונא. אופורטוניסט. אבל היטלר עשה משהו שהוא האמין בו!

demoloc

New member
מוסולויני עשה מה שהוא האמין

הוא אפילו עלה לשלטון לפני היטלר , אבל אז איטליה נכבשו על ידי בעלות הברית ונכבשה מחדש על ידי גרמניה , משם הוא ניהיה שליט בובות

תמיר1991

New member
../images/Emo45.gif

מוסוליני שלט באיטליה החל מ- 1922, והיטלר בגרמניה מ- 1933. תמיר.

למעלה