לקראת הבחירות המתרבות

thorondor

New member
מיותר.

מה זה משנה במי המשתתפים תומכים? כל מה שזה עלול להביא זה ריבים מיותרים והפרעת שלוות הפורום.

תמיר1991

New member
מפריע לך? אל תשתתף...

אני רציתי לדעת את הדעות הפוליטיות של חברים פה - מי שרוצה שיענה, מי שלא רוצה שיהיה בכיף, לא הכרחתי אף אחד...
תמיר.

Nimst

New member
לא צריך להמנע מכל נושא שנוי במחלוקת

מדובר פה על מי ינהיג את המדינה שלנו, זה מספיק חשוב בשביל לוותר על קצת שלווה.

thorondor

New member
לא כשזה עלול להדרדר נמוך מדי.

ולצערנו לנושא הזה יש נטיה לעשות בדיוק את זה.

Nimst

New member
למה לא לתת קצת קרדיט?

אנשים לא מסוגלים לנהל דיון תרבותי על פוליטיקה? ראית פה משהו מכוער בינתיים? אנשים, במיוחד בגיל שלנו, לא מדברים מספיק על פוליטיקה. ויש הרבה יותר מדי אנשים שאין להם בכלל דיעה פוליטית, ואולי זה היה משתנה אם הם היו מדברים על זה קצת יותר, לומדים מה המצב, ומקבלים כלים לגבש לעצמם דיעה.

thorondor

New member
כשמשהו בונה יצא מזה, אני אשתכנע.

בפורום שניהלתי כל דיון פוליטי היה צריך השגחה מאוד כבדה מצד ההנהלה בשביל שזה לא ידרדר להטחת עלבונות. ומשתתפי הפורום ההוא לא היו פחות תרבותיים או אינטליגנטים מחברי הפורום הזה. וויכוחים פוליטיים לא מובילים לשום מקום, כי בסופו של דבר אף אחד לא זז מעמדתו. אולי זה Adrenalin rush בשביל אנשים, אבל יותר מדי פעמים זה לא נגמר בטוב. ואולי לא ראיתי פה משהו מכוער, אבל ראיתי מספיק דברים עם פוטנציאל להפוך לכאלה.

Nimst

New member
משהו בונה יוצא מזה

ולא לדבר על דברים זה אף פעם לא פיתרון בעיניי. דיון פוליטי יכול להיות חיובי לאנשים שמשתתפים בו כי יש להם הזדמנות להתעמת עם הבעייתיות של העמדות שלהם ולשקול מחדש, או לקבל אישור מחדש. אבל מעבר לזה, הוא יכול להיות חיובי גם לאנשים שיושבים בצד ומקשיבים. להעלות טיפה את המודעות ואולי להוציא כמה אנשים מהאדישות שלהם. זה מאוד בונה, אני חושבת.

Nimst

New member
נסכים שלא להסכים

אני לא רואה איך המילה אנטרופיה מתאימה פה, אף פעם לא שמעתי אף אחד משתמש בה בהקשר הזה. אבל אוקיי.

Nimst

New member
כמו שאמרתי, מכירה את זה רק בהקשר

מתמטי-פיזיקלי פרופר. לא שמעתי את זה אף פעם בהקשר שאתה השתמשת בו. אבל נו, כל יום לומדים משהו חדש.

thorondor

New member
אלתור מצידי.

אבל גם Pain of salvation השתמשו בזה כשם לדיסק שלהם, ואני לא חושב שהם למדו תרמודינמיקה אי פעם.

אמ

בתור ימנית קיצונית, הגרה מעבר לגבולותיו של הקו הירוק. אני אבחר במפלגת העבודה
תאכלס ליכוד ושרון במיוחד-איכזבו אותי ברמות מטורפות. במפלגת העבודה יש אנשים טובים-שחלקם אני מכירה אישית. [ולא כי אני משוחדת-כי ידיד טוב שלי הוא יור נוער מפלגת העבודה בתא]

למעלה