מה מסתתר מאחורי העטיפה? דיון

האלבום בצבע דם=

האדום מזכיר המון דם בעייני ,,, כמו בשיר "שלום" שיר על הפיגועים וכדומה כותל מרוח בדם הכל בתמונה כאילו מרוח בדם וגם היונה שאכלה את יונת השלום וגם כמו שאומרים שהאלבום מוגש באווירה פינק פלויידית עם אלבום שיש בו רק פרה,,,

התעוט

New member
פה אביב לא הסכים להסביר....

נראה לי שהפרה זה אלו שנגד השלום שכאילו אוכלים את יונת השלום

אני תמיד חשבתי

שהכוונה בפרה היא שכל הפרות הקדושות כבר נשחטו . זה לא מיקרי שהוא בחר בפרה .. וכמובן זה שהיא אוכלת יונת שלום מסמל גם כן את האכזבה מאוטפית השלום ( בין היתר) , בדיסק הזה יש הרבה שברי חלומות . מה שמעניין אותי הוא מה פשר החלון ברקע ?

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifלגבי החלון..

המ.. קודם כל הפרה נמצאת בתוך חדר.. חדר אדום. לא סתם רקע אדום.. אני חושבת שאולי זה מסמל שיש חופש והכל אבל הוא נמצא בחוץ, לא איפה שהפרה. הפרה כלואה. או שאולי היא פשוט מפנה אליו את הגב?

TairAtias

New member
אמממ

הרקע בחלון הוא של שמיים... יכול להיות שהכוונה לגן עדן? או לגהינום? שהם מתים בקיצור

שילי16

New member
החלון

בחלון יש שמיים בעצם החדר הזה מנותק מהאדמה הוא מרחף. גם אם הפרה רוצה לצאת אין לה לאן אחרת היא תיפול למטה ותמות. אולי זה אומר שגם אם נצליח לצאת מה"חדר" האנטי שלום שאנחנו נמצאים יש לנו הרבה מה ליפול בשביל להגיע לשלום האמיתי

R h o n e

New member
השרשרת המזון המדוייקת ../images/Emo9.gif

פרה אוכלת יונה שאוכלת תולעים שאוכלים בני אדם שאוכלים פרה. (כשאנחנו בקבר תולעים אוכלים אותנו!)

ממתי פרה יכולה לגור בבית?../images/Emo12.gif

חשבתם על זה? אולי זו משחטה,,,שנשארה בה רק פרה אחת כי פרה לא יכולה לגור בבית הריי,,,,

סמל השלום מעל הכל ,,,

מעל השמש , מעל הירח זה נכתב בתקופה שלאחר רצח רבין ,,, והרעיון הזה דיי גאוני שסמל השלום מעל כולם זה רעיון גאוני להדגיש רעיון זה כאילו יותר חשוב מאלוהים ודת כי בתנך מי שברא את השמש הירח והכוכבים הוא אלוהים,,,, חבל שבסוריה איין כאלו ציורים/אלבומים

התעוט

New member
פה אביב הסביר משהו שהצבעים קשורים

לשנות ה60 לא הבנתי אותו כל כך...

שנות ה60=פסיכדליות

זה צבעים שיכלת לראות והרבה שמשתמשים בסמים כמו LSD ,,,והרבה בשנות ה60 זה היה מאוד פופלרי בארצות הברית אצל ההיפים ,,,,תרבות זו הועברה גם לארת לאט לאט

למעלה