מה מסתתר מאחורי העטיפה? דיון

TairAtias

New member
יאללה חפירהP:

אור הירח - הפרצוף של אביב צבוע/מצוייר בצבעים של הירח ויש כל מני דברים לא מובנים וכתמים לא מוסברים כאלה שאולי מזכירים שלכת קצת [?] וזה מה שעבר עליו בתקופת האלבום "האלבום הזה נכתב בתקופה של בלבול ופחד בלבול ופחד........." עכשיו מעונן - אני לא חושב שיש סיפור ומשהו מאחורי העטיפה הזאת ויכול להיות שהיא מתקשרת לשיר הנושא: העצמות שבחזה ובצוואר יוצרות מן תחושה של יד חונקת שבגללה הוא רוצה לעוף מכאן - הכנפיים שלו ["רוצים ללכת מכאן"] השלישי - הקבר שלו ומסביבו שלושה מלאכים עם הבולבולונים הקטנטנים שלהם שומקום - פרה לועסת את היונה - סמל השלום. אה והיא נמצאת בחדר אדום שבכלל הקונספט של העטיפה לקוח מאיזשהו אלבום של פינק פלויד המכתב - באמת שאני לא רואה משהו מיוחד בעטיפה מלבד הצבעוניות המרגיזה הזו חלולים - מראים שני אנשים מתחבקים שבצילום הרנטגן הראש שלהם נראה חלול... מה שקיים או יותר נכון לא קיים אצל אנשים רבים לילות לבנים - כנ"ל לגבי המכתב. אה, והתמונה המחרידה שלו מאחורה בכלל לא מוסיפה יומן מסע - סתם עטיפה משעממת לאלבום משעמם ממנטו מורי - מראה שבמרכזה שעון חול שרוב הזמן בו כבר עבר. זה בא לומר לנו בעצם להסתכל על עצמנו ולראות שהמוות לא רחוק ושצריך להתייחס לכל יום כאילו שרוב החיים מאחורנו ושנותר לנו יום אחד לחיות וזה וזה וזה.......... עם הזמן - פשוט עטיפה מרגיזה. הפרח הנוזל הזה מציק בעין

מהההה?!

איך אפשר להגיד שיומן מסע זה אלבום משעמם.. אקדחים שלופים..למיואשים יש רק גורל..הסתכלו לשמיים..יומן מסע..גשם כבד.. :[

וואי אתה שרוט..

איך אנשים יכולים לאהוב את השירים של אביב ולשנוא שירים כאלה?!?! גשם כבד? אחד השירים ה ט ו ב י ם ! ! : ] בעעע אחד ענק עלייכם! לא ללכלך! 3>

Hosh17

New member
הפכת תפורום לאיזה ילדודס

מספיק עם כל המשחקים האלה והשטויות.. כן, גם אם זה על אביב. זה ממש פתאטי כבר נהיה..

TairAtias

New member
את פשוט חרא של ילדה

בנאדם בא לפה במטרה טובה להפעיל את הפורום ואת באה ומתלוננת לא נראה לך אל תשתתפי אבל לא צריך להכנס בו ככה הוא בערך הבנאדם היחידי שפותח פה בפורום פעילויות... ואנשים ככה באים ומשתינים עליו בקשת פשוט חבורה של אפסים יש בו בפורום

Hosh17

New member
אני חרא של ילדה

אבל זה לא משנה את זה שהפורום כולו מלא בהצפות ומשחקים.. את זה באמת אפשר לעשות באביב חברה הזה ,כי הפורום כבר מלא דברים כאלה וזה פשוט נמאס.

TairAtias

New member
את צריכה להתלונן על זה

בנושאים שלא קשורים לאביב כמו המכירים את זה... למרות שזה שרשור שנורא משעשע אותי

למעלה