ילדי הפרחים
ה התעוט New member 10/6/07 #95 הוא הסביר שהחיים היום משעממים והם כמו שחור לבן,ופעם היה יותר צבעוני וכיף, והצבעים זה כמו חלום לחזור לפעם.
הוא הסביר שהחיים היום משעממים והם כמו שחור לבן,ופעם היה יותר צבעוני וכיף, והצבעים זה כמו חלום לחזור לפעם.
ש שילי16 New member 8/6/07 #84 שימו לב שימו לב אביב גפן והטעויות נמצאים אפילו מעל לסמל של השלום. אני כל כך אוהבת את העטיפה הזאת, מין אופטימיות עילאית כאילו זהו פרץ השלום. נראה כאילו מי שצייר את זה היה על איזה LSD
שימו לב שימו לב אביב גפן והטעויות נמצאים אפילו מעל לסמל של השלום. אני כל כך אוהבת את העטיפה הזאת, מין אופטימיות עילאית כאילו זהו פרץ השלום. נראה כאילו מי שצייר את זה היה על איזה LSD
כ כולם אוהבים את ישראל New member 7/6/07 #45 רק אהבה תנצח את כל השחור והקדרות של התקופה סוף המאה,,,שעברה,,, שאנחנו מחובקים אנחנו מחוזקים אחד עם השנייה אביב ואילנה 98
רק אהבה תנצח את כל השחור והקדרות של התקופה סוף המאה,,,שעברה,,, שאנחנו מחובקים אנחנו מחוזקים אחד עם השנייה אביב ואילנה 98
ב בשמיים בוערים New member 7/6/07 #63 אני דווקא חושבת שהכוונה הייתה שכולנו ריקים וחלולים , וככה גם הקשרים הזוגיים שלנו רקים מתוכן , שקופים.. וד"א זאת בכלל לא אילנה אלא איזה דוגמנית בשם ויקה או משהו.
אני דווקא חושבת שהכוונה הייתה שכולנו ריקים וחלולים , וככה גם הקשרים הזוגיים שלנו רקים מתוכן , שקופים.. וד"א זאת בכלל לא אילנה אלא איזה דוגמנית בשם ויקה או משהו.
כ כולם אוהבים את ישראל New member 7/6/07 #46 האמת הקשה שבסוף ישאר מאיתנו רק שלדים מפחיד! ואם לא ניזהר אז תגיע המלחמה הבאה (שיר באלבום) ואנחנו נקדים להיות ככה,,, CREEPY
האמת הקשה שבסוף ישאר מאיתנו רק שלדים מפחיד! ואם לא ניזהר אז תגיע המלחמה הבאה (שיר באלבום) ואנחנו נקדים להיות ככה,,, CREEPY
כ כולם אוהבים את ישראל New member 7/6/07 #47 הדמעות מרחו את הצבעים שעל הציור הזה ככה זה ניראה הדמעות פשוט מרחו את הצבעים
ל לילה טוב לך ליאור New member 7/6/07 #56 כמעט והצליח לצבוע את דגל הבדידות בצבעים של תקווה אבל גם היא נגוזה. זה הקשר עם אילנה...