מה עשיתי בשיעור הרכיבה

Shai Felton

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifמה עשיתי בשיעור רכיבה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

השיעור שלי.. היה חם כל כךךךך
. עבדנו קצת בדראסז', ואז נעם הכין 2 איקסים דיי גדולים, עם איזה 4 צעדים בין אחד לשני, עבדנו על לאסוף את הסוס אחרי המכשול ולא לתת לו לטוס, זה הלך לי ממש טוב עם גיל, אפילו נכנסו יותר צעדים, וזה ממש טוב, הוא הקשיב והיה ממש חמוד, אחר כך עשינו גם עם אפרייט וגם זה הלך טוב. אחר כך נעם רצה שאני אקפוץ את הקומבינציה שזה היה בגובה 100-110, רק שביל שאיזה מישהו יצלם, כי היה צריך תמונה, והיו לי כמה סירובים, לא עבדנו היום על גובה, זה לא היה ממש מתאים וקצת הרסת'מצברוח, אבל חפיץ....

Shai Felton

New member
כפיר רע....../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

את צריכה קצת להשתלט עליו, הוא סתם מתלהב....

צדק8

New member
זה ממש

לא היה כיף היום הקפיצות.. יוטה עוד איכשהו שיכנעה אותי להמשיך עד הסוף אבל כל מה שרציתי זה לעוף משם...

Shai Felton

New member
טחחחחח יוטה../images/Emo77.gif

היא צעקה שם "כל הכבוד" בקצב.... אבל יש גם שיעורים כאלו
אין מה לעשות...

צדק8

New member
פחח..

באמת ?? לא שמתי לב.. מרוב שהתעצבנתי על נעם וכפיר
... לפחות לא הייתי צריכה לקחת חזרה ת'ילדע הקטנה... ולא אכפת לי משיעור אחד !! פשוט אין לי כוח לכל פעם שיעורים כאלו..זה מוציא את כל החשק לקפוץ..

Shai Felton

New member
מה את חושבת שלי זה לא היה ככה?

פעם ב... יש שיעור גרוע, זה תמיד קורה
כפיר אוהב לטוס, צריך לשמור עליו שלא יעשה את זה. וזה שהוא לא סירב לך זה כבר טוב, כי לרוב האנשים הוא רץ מהר מהר ומסרב. לדעתי זה לא מוציא חשק לקפוץ זה להפך, את רוצה להגיע לשיעור הבא ולשנות את המצב הזה ואת ההרגשה שלך
.

צדק8

New member
טחח..

נראה לי שהוא היה כבר בשוונג של לקפוץ..לפי דעתי הוא גם רצה לקפוץ יותר ממני אחרי שיותר משבוע הוא לא עבד... נוו ברןר, ככה אני מרגישה עכשיו אבל באותו השיעור כבר ממש היה לי נמאס...

זה השיעור של שילשום...אבל מדליק!!!

על הפוני שלי לשעבר... שטלנד (די נמוך) 1.03 רכבתי בלי אוכף עשיתי פוני גיימס!!! היה אחלה אולי אני אצא לתחרות חודש הבא... הקטע הוא שאני שונאת את משחק התפוח...אני אסביר אם מישהו לא מכיר... ויש אותו בכל תחרות... אחר כך רכבתי על הסוסה שלי,קפצתי ללא ראשיה והכל...קשה להאיט אותה לפני הקפיצה בלי מושכות אלא רק בישיבה... עוד כואב לי הגב... עשיתי את זה כבר בסוף שבוע אבל לא בקפיצות... מחר יש לי שוב שיעור,אני מחכה לראות מה ג'ולי תעשה לי הפעם,רק לא שוב שיעור שהיא מורידה את האכובות מהאוכף... יש לי אחלה מדריכה,היא בת 16 והיא הייתה בבית חולים שבוע שעבר כי היא נפלה באילוף חטפה זעזוע מוח ואיבדה את הזיכרון... כל התלמידים אצלינו שעוברים 2 כיתות בבית ספר הם מדריכים טוב אני רק עברתי שנה אבל אני בכל זאת מדריכה את הקטנים... אבל שנה הבאה ג'וליאן עובר לקבוצה של הגדולים יותר למרות שהוא רק בן 5... הוא רוכב ממש מעולה!!!(טוב אני המדריכה שלו...)

זה משחק קבוצתי (כמו כל פוני גיימס)

השחקן הראשון צריך לדהור עד לדלי שנימצא בערך 80 מטר רחוק יותר ושמלא במים,ולרדת מהצוס בקפיצה (לא רגילה אלא של פוני גיימס) לתקוע את הראש בדלי ולהוציא את התפוח,לעלות בחזרת בעליית פוני גיימס ולחזור לקבוצה בדהירה עם התפוח בפה ואז השחקן הבא עושה את אותו הדבר .......ובסוף אחרי שכל הקבוצה עברה סופרים את התפוחים שיש לקבוצה והקבוצה שיש לה הכי הרבה תפוחים מנצחת אבל הבעיה היא שתמיד יש תפוחים כ"כ גדוליפ שבצעד הראשון של הסוס הם כבר נופלים...(ואי אפשר לקחת אותם בחזרה)

אסף 1989

New member
סליחה על הבורות

אבל מה זה עליית פוני גיימס? מה זה בכלל פוני גיימס? איך מבצעים עלייה כזאת?

פפפפפ וואי היה כל כך טוב!!

עשיתי לו בהתתחלה לונז' עם השמבון.. הוא הגיב ממש טוב ועבד ממש יפה.. הוא גם צייט לקולות שלי ולמקצבים שרציתי שהוא יעשה.. אחר כך עליתי עליו.. נתתי לו הליכה והתחלתי טרוט משוחרר ואז התחלתי לעבוד איתו.. בהתחלה הוא קצת התנגד.. אבל אחרי 5 דקות הוא התרכך ועבד מדהייים!!! הוא לא היה אובר בנד והוא עבד כל כך יפה... הוא התעגל והוא עשה כאלו פתיחות יפות בקו ישר!!!
מדהייייים!!.. אחר כך עברתי איתו בקאנטר מעל קורה ואז אחרי הקורה המשכתי לאיקס קטן שהיה במגרש.. וקפצתי אותו הוא קפץ ממש טוב וחלק קפצתי תאיקס פעמיים.. וגם בקורה הצלחתי עם הספירת צעדים ואני זאת שקבעתי תקצב.. וגם בקאנטר הוא עדיין היה על המתג והוא היה עגול.. אחרי שרכבתי עליו חצי שעה בערך נתתי להדר לעלות עליו ולעשות לו הליכת קרור.. חחחחח היא הייתה מאושרת והיא הייתה נורא מצחיקה עליו.. היא פיצית חחח והיא הגיע איזה 10 ס"מ אחרי האוכף.. חחחח והיא אמרה שהוא ענננק וכייף לרכב עליו... חחח בינתיים הילדים האחרים בחווה קינאו.. וכבר יש תור ל-3 שבועות הקרובים מי עולה עליו ביום חמישי ומקרר אותו.. חחחחחחחח

למעלה