../images/Emo4.gif השיעור שלי.
היום עליתי לשיעור של שיקמי... רציתי לעשות "שיעור כיף" היום, למשל על אחת הפוניות ואפילו ביקשתי מהמדריכה לרכב על פונית שנשערו לי טראומות ממנה (טו סטרייפס). אקיצר: זה לא יצא לפועל- כעסתי. עליתי על מונטה קריסטו (מצטערת ליבי) הדפוק! אמיר העביר לנו את השיעור- קפיצות משום מה. עשינו איקס אחד מסכן, עם קצת קורות לפניו... משעמם עד טירוף! הצטרף אלינו ידיד שלי, שרכב על טו סטרייפס- רוכב הקפיצות (לדעתי) הכי טוב בחווה שלנו! לאחר פעם פעמיים שהכניסות היו נחמדות מונטה התחיל באקינג, סתם באקינג! ואז נכנסתי בבאקינג למכשול, גאד! הרגשתי כל כך רע! פשוט בכיתי ואלוהים יודע עד כמה שניסיתי שלא לבכות... אני שונאת לבכות! אני שונאת שרואים אותי בוכה!!! אקיצר, אחרי זה אמיר החליט לעלות טיפה, אני הלכתי להביא מים... חזרתי ועשינו אין-אנ- אווט. שאגב: הרבה יותר קל לי לעשות. לא רציתי, ממש לא! אחרי זה אמיר ניסה לשכנע אותי לעשות- לא הסכמתי. ממש לפני שאמיר שלח אותנו להתקרר- הסכמתי. ועשיתי אין אנ אווט... היה נחמד. טיפשי שיעור טיפשי, בקירור הידיד שלי התחיל לעשות לי "שיחת עידוד" של שעתיים... נשארנו אחרונים במגרש והתקררנו... היה כיף.