מה עשיתי בשיעור הרכיבה

כן, נכון... טוב בטח זה יהייה..

עוד 3 שבועות-חודש... אבל את תצטרכי לבוא איתי לחווה...... באוטובוס!!!!

טוי בוי

New member
היה יופי טופי אחלה בחלה....

שבאתי אושרת{מדריכה} קפצה עם קלייד מסלול של 80-90 והלך לה ממש טוב רק שהסוס לא יודע לקפוץ עם תכניקה! היא סיפרה לי שהיה לה שיעור ביום רביעי עם חיים קפיצות מסלול של 90-100 עם חיים ושהיא מרוצה מעצמה! והיא סיפרה לי שזיו קפץ עם טוי בוי 105 לפני שעזב... בעע היה לי שיעור ב-6 עם רנה היה אמור להיות על טוי בוי שהיה לו שיעור לפני ב-5. בקיצור עליתי עליו ישר אחרי השיעור שהיה לו והוא התחיל לצלוע פתאום בלי שום סיבה {בשיעור לפני הוא הלך ממש טוב} אז רנה בדקה לו את הפרסות והן היו ממש בסדר לא היה בהן כלום! בקיצור לקח לי חצי שעה עד שמצאתי סוס!!! בסוף לקחתי את מוגלי שזה סוס שדי קשה על המתג כי הוא לא ממש עובד על זה הוא סוס שאף אחד לא לימד אותו את זה כמו שצריך והוא רגיל ללכת כמו סוס ערבי {הוא קווטר וערבי כזה יפיוף מושלם!!! סוס יפה! שילוב מנצח!
} עם צוואר וזנב למלע וכל פעם שמישהו מנסה להוריד אותו על המתג הוא מתכווץ ומרים את הראש עוד יותר! ומתחיל לקפץ לו! בקיצור אז רכבתי עם מושכות צד של רנה שהן היו פשוט ענקיות עליו!!! הן היו רפויות ממש היתי להן בטן כל השיעור!!!! לא רק שהוא ירד יפה גם שהוא סתם הלך! בקיצור אז התחלנו לעבוד איתו והוא ממש לא הבין מה שיש לו על הגוף {המושכות צד} כי אף פעם לא שמו לו דבר כזה! אז הוא לא הסכים לזוז וברך כל הזמן!! ונועם היה היום היו לו שיעורי קפיצות! הוא שאל אותי מה קורה וקצת דיברנו והוא ראה את השיעור שלי והתר חזרה מחול והיא ממש התלהבה מהאוכף החדש של קלייד!!!! חחח.....מצחיקה נתתי לה לרכב איתו כי לא היה לה אוכף ללוציפר {התר עזבה לארצות הברית} אז היא ממש התלהבה מזה חחח.. בקיצור אז התחלנו לבוד והוא הלך בסדר קצת נלחם במושכות צד אבל הוא היה מושלם! הוא התעגל לא מהמושכות צד, ממני המושכות צד מנעו ממנו ללכת כמו סוס ערבי מחומם.... והוא היה מצחיק איך שהוא נלחם בהן...פפפפפ בקיצור אחרי כמה דקות הוא נרגע בטרוט והלך ממש יפה! ודיברתי המון עם רנה! ושהתחלנו קאנטר אז מוגלי היה רגיל להרים את הרש ממש גבוהה! ממש! אז המושכות הגרמניות לא נתנו לו והוא ניסה להלחם בהן שוב! הוא נתן באקים וקיפץ ובסוף החליק איתי על הפנים, נפל כזה... ואז פעם שניה הוא היה יותר זהיר וגם ראה שאי אפשר להוריד אותי ואת המושכות צד כל כך מהר אז הוא שלך טוב היו איזה 3 באקים אבל בסדר והוא היה בסוף על המתג והתעגל בזכתי ולא בזכות המושכות צד...כמו כל השיעור.. והיה שיעור טוב בסוף הוא מתח את הצוואר והלך ממש טוב! ואז רנה דיברה עם אבא שלי. ובשיעור הבא היה עוד פעם מוגלי רוב הסיכויים בגלל שהלך טוב... לא יודעת רנה מאוד בעד שנרכב על סוסים שעובדים קשה על המתג.... כמו קלייד, מוגלי וכל מיני כאלו....איזה באס שטוי בוי נתפש איך שעליתי עליו... חבל אבל היה שיעור מצוין!!!

../images/Emo4.gif השיעור שלי.

היום עליתי לשיעור של שיקמי... רציתי לעשות "שיעור כיף" היום, למשל על אחת הפוניות ואפילו ביקשתי מהמדריכה לרכב על פונית שנשערו לי טראומות ממנה (טו סטרייפס). אקיצר: זה לא יצא לפועל- כעסתי. עליתי על מונטה קריסטו (מצטערת ליבי) הדפוק! אמיר העביר לנו את השיעור- קפיצות משום מה. עשינו איקס אחד מסכן, עם קצת קורות לפניו... משעמם עד טירוף! הצטרף אלינו ידיד שלי, שרכב על טו סטרייפס- רוכב הקפיצות (לדעתי) הכי טוב בחווה שלנו! לאחר פעם פעמיים שהכניסות היו נחמדות מונטה התחיל באקינג, סתם באקינג! ואז נכנסתי בבאקינג למכשול, גאד! הרגשתי כל כך רע! פשוט בכיתי ואלוהים יודע עד כמה שניסיתי שלא לבכות... אני שונאת לבכות! אני שונאת שרואים אותי בוכה!!! אקיצר, אחרי זה אמיר החליט לעלות טיפה, אני הלכתי להביא מים... חזרתי ועשינו אין-אנ- אווט. שאגב: הרבה יותר קל לי לעשות. לא רציתי, ממש לא! אחרי זה אמיר ניסה לשכנע אותי לעשות- לא הסכמתי. ממש לפני שאמיר שלח אותנו להתקרר- הסכמתי. ועשיתי אין אנ אווט... היה נחמד. טיפשי שיעור טיפשי, בקירור הידיד שלי התחיל לעשות לי "שיחת עידוד" של שעתיים... נשארנו אחרונים במגרש והתקררנו... היה כיף.

TauraMan

New member
הרכיבה היוםםם../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

בעצם אתמול... אז באתי עם הדס ב11 לאורווה, לקחנו היא את קאיה ואני את אלמוגי, במשך איזה חצי שעה הברשתי את אלמוג, סיפרתי לו את הרגליים, פתחתי זנב ויישתי ועשיתי לו צמה ברעמה ואז לקחתי שמיכה ובנדג' ישן וקשרתי את זה כדי שזה יהיה בלי אוכף אבל אני לא אהיה מלאת זעה של אלמוגי.. קיצור סתם בניתי לי "מסלול" חביות ועשיתי ברל ריסינג.. חחחח עשיתי את זה ממש ממש לאט רק לעבוד על המסלול הנכון ועל פניות בצורת ביצה וכל מיני.. חחח זה היה מה זה מתוק! ואז טיפלתי בבליידי וזהוו

צדק8

New member
../images/Emo6.gif

לעשות ברל רייסינג בלי אוכף בקאנטר\טרוט זה הכי מפיל בארץץץץ.. מניסיון

טוב.. אני הצלחתי לעלות את התמונות

שלא עלו לי ביום שני למחשב... אז הנה תמונות מהאורווה שצילמתי בדיגיטלית החדשה =]

צדק8

New member
איזה יצור יפה ....../images/Emo99.gif

למה את מוכרת דבר כזה יפה ??

חחחחח היא באמת יפה! ../images/Emo99.gif

אני מוכרת אותה כי היא פשוט לא יכולה כבר לקדם אותי ברכיבה... המדריכה כבר כמה חודשים אומרת לי שכבר ביוטי פשוט לא יכולה לקדם אותי ושאני צריכה סוס חדש ברמה יותר גבוהה. אז.. לכל המעוניינים- זאת ביוטי והיא למכירה! אם מישהו רוצה פרטים אז נא לפנות אלי במסרים

איזה חסרת לב את...

בגלל שהיא כבר לא יכולה לקדם אותך את מוכרת אותה??? לי יש פוני שטלנד בפנציון שהיה פעם ממש רק שלי ואת חושבת שהוא מקדם אותי במשהו??? אם את באמת אוהבת אותה אז אל תמכרי אותה את יכולה לרכב על סוס ביתספר!!! תלמדי אותה ותקדמי אותה את בעצמך... זה שבארץ אתם לא חושבים על איך לשפר את הסוס אלא על איך לשפר את עצמכם זה לא אומר שזה לא אפשרי!!!

למעלה