מה עשיתי בשיעור הרכיבה

צדק8

New member
לויודעת מה איתך

אבל יש אנשים שלא יכולים להחזיק סוס רק בגלל שהוא חמוד ויפה. לא נראה לי שהיא יכולה להחזיק סוס שלא למטרה של קידום ברכיבה. היא בטח פשוט רוצה לעשות השקעה כספית גדולה כזאת בסוס שלא יקדם אותה. וזה דיי לגיטימי אם את שואלת אותי (כמובן שאת לא אבל שיהיה..) אין לזה שום קשר לחוסר לב..

טוי בוי

New member
זה לא כל כך חסר לב....

היא השקיע בסוסה המון! לפי מה שהבנתי היא קנתה אותה ממישהו שהיה יוצא איתה לטיולים עם אוכף גדול מידי ומתג חזק מידי והסוסה היתה ממש מסכנה אצלו ...לא?! תקנו אותי... והיא רכבה עליה די הרבה ושיפרה אותה המון לימדה את הסוסה הרבה דברים חשובים. ועכשיו שהיא מתחילה א בדרסאג' היא צריכה לעשות את זה על סוס בצפר בגלל שביוטי לא ברמה הזו בכלל וגם לא קרובה לזו... אז היא תמכור את ביוטי ותקנה סוס חדש... זה לא בגלל שהיא רעה או משהו!

אולי תשתקי כבר?!

שיו את כבר עולה לי על העצבים! תאמיני לי שאם הייתי יכולה לעבוד עליה ולהתקדם איתה הייתי עושה את זה! את בכלל לא יודעת את הסיטאואציה אז מה את מתערבת?! מה אכפת לי מהפוני שטלנד שלך??? וסוס בצפר בחיים לא יוכל לקדם אותי לרמה שאני רוצה!

Edubite

New member
אנחנו שמענו כמה ה"פנציון" שלך עולה.

וזה בהחלט לא ככה באף חווה נורמלית בארץ... איך בדיוק היא יכולה לגרום לסוסה שלה לעשות משהו שהיא לא מסוגלת?! זה לא שהסוסה לא יודעת- היא פשוט לא יכולה אז רק טבעי שרעות תרצה סוס שהיא תוכל ללמוד ולהפיק ממנו כמה שהיא רק תוכל... לי זה נשמע נורמלי לגמרי ובכלל לא "חסר לב".. הרי עכשיו אחרי מה שרעות לימדה את הסוסה היא תוכל למצוא בית יותר טוב בגלל שבנוסף לטיולים היא עכשיו יודעת ומאומנת לדרסז... לא?!

מצד אחד

לכל סוס יש מבנה שונה ולכל סוס יכולות אחרות! ויש סוסים שפשוט אין להם תמבנה לרמות גבוהות בדרסאג' ולא משנה מה תעשי הם לא יוכלו לבצע תרגילים ברמה הנדרשת מצד שני אני מבינה מה הפאונטה כי אם חושבים על זה לא משנה אם הסוסה שלי לא הייתה מקדמת אותי והייתה מורידה אותי ברמה או אפילו שלא הייתי יכולה לרכב עליה לא הייתי מסוגלת למכור אותה זה הכול....

Shai Felton

New member
בסדר אבל לא כל אחד יכול../images/Emo77.gif

להשאיר את הסוס שלו, היא רוצה להתקדם, מי אמר שיש לה בכלל אפשרות להחזיק שני סוסים?

HORSE GIRL2

New member
השיעור שלי אתמול........

אתמול היה לי שיעור טוב. רכבתי על פרלפ, שמזמן לא הייתי עליו ודווקא היה בסדר. המדריך שלי רוצה שאני אחזק את הרגליים ואדרבן חזק יותר, ולכן הוא נותן לי סוסים "קשים" יותר. שבוע שעבר הוא נתן לי סוס שכבר הפיל אותי פעם. הוא חדש, ועקשן מאוד, ויש לו התפרצויות שהוא מתחיל לרוץ קדימה כמו מטורף אם לא נוח לו פתאום. בקיצר כל השיעור הוא לא עשה אפילו טרוט! חצי שעה דירבנתי אותו, ונהרסו לי הרגליים........ אבל הפעם למרות שהייתי צריכה לדרבן יותר מכרגיל, הוא היה בסדר. עשינו טרוט, קאנטר, מעגלים, ומין דבר כזה (שכחתי את השם) שעושים חצי מעגל לרוחב, הולכים שני צעדים בקו מרכז, ועוד חצי מעגל לצד שני. בקיצר, היה כיף!

mkuzi

New member
אולי התכוונת לצורת s?!

אני מבולבל לגמרי.... ומישהו עושה עלי איזשהו חרם פה???? כי זאת ההרגשה שלי...

טוי בוי

New member
אני מתה!!! עשיתי היום מלא דברים

בחווה כי לא רכבתי אז יפלתי ממש טוב בסוסים....
טוב אז כול סוס ומה עשיתי לו.... ג'סיקה- הברשה אינטנסיבית, לונג', שטיפה אינטנסיבית, קטרן. טוי בוי- הברשה אינטנסיבית, איכוף, קטרן. מוגלי- שטיפה אינטנסיבית מאוד! והברשה אחרי וקטרן. אנדרו- שטיפה אחרי שיעור ב-1, הברשה, איכוף לשיעור ב-5, שטיפה אחרי השיעור בחמש עם שמפו, קטרן. קלייד- איכוף לשיעור ב-5, פירוק ב-5 כי השיעור בוטל, הברשה וקטרן. שוקי- ניסיוןם להברשה....לא הלך... המלט- שטיפה עם שמפו. גרייט- שטיפה אינטנסיבית. סילבר- ישבתי ליוד איזה 15-20 דקות וליטפתי אותו כי הוא פצוע...מסכן.... ג'רי- הברשה, איכוף, החלפת מושכות, קטרן. וסידרתי כסדות ושמיכות ספייר לא היה לי שניה לנוח...

טוי בוי

New member
וגם לנפיר {סוס פרטי שקופץ

גראנד פרי....} שטפתי אותי כמו לא יודעת מה....

איך את יכולה להיות הרבה זמן

ליד קטרן!? אני הייתי מתעלפת.. שאני שמה לסוס שלי קטרן אני לא נושמת דרך האף זה אחד הדברים הכי מסריחים שיש אבל לסוס אחד זה לא כזה נורא כי לשים את זה זה ממש 5 דקות..

טוי בוי

New member
"קטרן זה כמו ביסלי גריל רק חזק יותר

פי 10000" דברי אושרת היום בצהרים שניסתה להזביר להילה המזכירה מה זה קטרן...חחח אני אוהבת את הריח הזה יש לי אותו עליי עד עכשיו....חח חוץ מזה מה יותר חשוב הריח או הסוסים המסכנים האלו?! חחח סתם הם לא כאלו מסכנים פשוט היה היום סבב קטרן....

חחחחחחחחחחחחחחח :-*

חחח ביסלי גריל!?!? חחחחח זה הדבר הכי מסריח בעולם! זה כמו זפת! וזה דביק ומסריח... למרות שהריח לא כל כך נורא שמתרגלים אליו.. ואני שמה לסוס שלי 3 פעמים בשבוע.. זה מעולה זה חוסם כניסת מים ובקטריות לפרסה.. זה מונע רקבונות..

טוי בוי

New member
זה ממש טוב לפרסות...

וקנו לבצפר עכשיו חדש...פפפ אתם צריכים לראות איך הישן נראה...חחח כמו אחרי מלחמת המפרץ...פפפ

למעלה