מה עשיתי בשיעור הרכיבה

OHIO

New member
זה מאוד טוב לפרסות... אבל יש חומרים

יותר טובים... לאוהיו אני שמה מין שמן כזה... קוראים לזה hoof dressing או משו כזה.. זה נראה כמו השמן בקופסא הצהובה הזאתי... רק שזה יותר טוב ושמים את זה גם בתוך הפרסה וגם בחוץ

אני עוד 10 דקות יוצאת לשיעור,קר לי!

אצלי כרגע 9:13 קר פה,11 מעלות... ואתמול ירד כל היום גשם אז היתי צריכה על הבוקר לרוץ להכניס את הסוסה שלי לתא כי היא הייתה בשדה ואני לא סובלת את זה...מסכנה לעמוד בגשם בקור... עוד חודש מכניסים את כל הסוסים לתאים וגם את שלי עד סוף החורף!!! אני אספר לכם בערב איך היה כנראה יש לי שיעור קפיצות שוב ללא ראשיה... זה אבל תרגיל טוב לרגליים ולסוס ובחנוכה אני סוף סוף באה לבקר אותכם בארץ טוב אני זזה... תמרה

פפפפפפפ אבל אני אוהבתת חורף!!!!

וגם השנה יהייו הרבה תחרויות בנצר!!! ושם יש מגרש מקורה ענקקק.!!!! ככה שתחרויות שם לא יתבטלו!!

Sweet SuGaR

New member
שונאת חורף! צריך ללבוש בגדים ארוכים

אני אוהבת את האביב! שיש שמש קייצית אבל לא חמה מדי!!!!!

../images/Emo99.gif!!! בגדי חוררף!!אררר ../images/Emo99.gif

אני אוהבת ללבוש תסוצ'רטים של ההנסס ואת הסווצ'רט החדש שלי מארה"ב של טומיייי... פפפפפפ מתה כבר לחורף!!

OHIO

New member
חורף שולט!!!

הכי כיף לרכב בחורף... קרררררררררררררררררררר

יאאאאאאפ!!! ../images/Emo6.gif חורף אכן שולט!!!

הכי כייף לרכב בחורף יש את הריח הטוב באוויר וכל הרוח בפנים.. חוץ מזה שי יש לכם מגרש מקורה.. הדבר היחיד שמעצבן זה שאי אפשרי אצלנו לרכב שיורד גשם פפ למרות שעכשיו התחילו עם הבנייה של המגרש מקורה.. ובחורף את יכולה ללבוש עוד שכבה אם קר לך.. בקיץ את הכי הרבה יכולה ללכת עם גופייה ועדיין יהייה חם ומגעיל!

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif

אבל כל המנז' מוצף, ונורא לא כייף לרכב ככה! הרבה פעמים מתבטלים שיעורים וגם תחרויות, לא כל התחרויות בנצר. הכי כייף שלא חם ולא קר.....

OHIO

New member
יש בעיה אחרת...

בחורף הבנדז'ים מתלכלכים לאללה!!! הם מתמלאים בבוץ ובג'יפה...

TauraMan

New member
אבל נצר זה 3 שעות נסיעהה!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אנחנו נסע כמה פעמים אבל אי אפשר הרבה, וגם סוסים שלא רגילים לרוב מפחדים ממגרש מקורה... וחורף מגעיל!!!!! אני אוהבת סתיווווו!(כאילו את העונה
)

למעלה