מה עשיתי בשיעור הרכיבה?

השיעור שלי היה מעולה!!!

רכבתי על סוס מקסים שנקרא סול, הוא ציית לי ממש טוב ועבדנו מושלם ביחד, הרגשתי עליו ביטחון עצמי מלא!!! רק על הנגיעה הכי קלה בשוט הוא רץ טרוט מהיר!!! וגם מהליכה רק אחרי כמה דירבונים הוא עבר לטרוט!!! תגובות...

animals lover

New member
שמחה לשמוע אבל...../images/Emo107.gif

תשרשרי את זה ל"מה עשיתי בשיעור הרכיבה"!!! ואם אין-תפתחי חדש!!! וחוץ מזה-כל הכבוד על ההתקדמות...

אני רוכבת

בחוות יגור, יש לי גם מורה נפלאה בשם דנה, הסול ששם ממש בונבון, הוא הרבה יותר חמוד מהסוס הקודם שרכבתי עליו, שמו של הסוס הקודם היה לורד... את מוזמנת לחזור אלי!!!

avisarpt

New member
בונ'ה לא היית פה מלא זמן!

למה לגעת בשוט?????? שסוס באמת טוב הוא יוצא מקליקים בלי דירבונים ובלי בטיח חוצמזה - איזה מין שיעור זה בלי קנטר?!?!?!?!?!?!

צדק8

New member
../images/Emo108.gif

היא לא אמרה שהיא הצליפה בשוט, היא אמרה שהיא נגעה בו עם השוט. יש סוסים שצריכים את זה, בעיקר סוסים בצפר. לפי מה שהבנתי היא מתחילה והיא עדיין לא עושה קאנטר. חוץ מזה שלא כל השיעורים צריכים להיות עם קאנטר. ממש לא. אני לרוב לא עושה קאנטר כשאין קפיצות או עושה ממש מעט.

צדק8

New member
אני משתדלת ../images/Emo6.gif

תודיייייייייייי שהשתפרתי !

aloniguy

New member
זה ממש לא נכון!!

אני לא רוצה ליצור מריבה אבל סוס לא אמור לעבור לטרוט ע''י קליקים סוס אמור לעבור לטרוט ע''י דרבון. שאני אומר דירבון אני לא מתכוון לבעיטה אני מתכוון ללחיצה ואם הסוס לא מגיב לרגל אז או שנותנים בעיטה קטנה או שוט. כשסוס עובד טוב או נכון הוא אמור להגיב טוב ומהר לרגל.

puremelody

New member
לא נכון!

בווסטרן הסוס אמור לעבור לטרוט מקליק וחוץ מזה כשסוס עובד על ערוץ קולי למה להשתמש בכח? יש סוסים שמבינים מצויין לפי פקודות קוליות.

aloniguy

New member
צודק!

בגלל זה לא תראה רוכבי גראנד פרי (אני מדבר על אינגליש) בקפיצות ובדרס'ז ואם אני לא טועה בדרס'ז מורידים לך נקודות אם אתה משתמש בקול במהלך התחרות.

../images/Emo45.gif נכון...

בדרסזמורידים נקודות... ומי שמקליק בזמן הרכיבה רוכב בלי רגל... בעצם מי שעושה קליקים בעצם אומר לכולם ....."תירואו אני יודע לירכב בלי רגל \ אין לי מספק כוח ברגלים כדאי לדרבן \ אני לא עובד מהרגל........."

לא הייתי פה הרבה זמן

בגלל שלא כל כך היה לי מה לכתוב... אולי באמת משהו יכול להציע לי על מה לכתוב??? (אני יודעת שזאת שאלה טיפשית...) אתם מוזמנים לחזור אלי!!! תגובות!!!

למעלה