מה עשיתי בשיעור הרכיבה?

Shai Felton

New member
../images/Emo26.gifהשיעור שלי../images/Emo36.gif

היה ממש כייף, הייתי על גיל
עשינו דראסז' מלא זמן, ובהתחלה הוא לא ממש הלך טוב, הוא נבהל כל שניה היו שם דברים שהפחידו אותו כי היה איזה אירוע במקום שבוע שעבר ונשאר ציוד. אחרי כמה זמן הוא התחיל ללכת טוב והיה ממש חמוד. כל הקורות של המכשולים היו על הרצפה, חוץ מאיזה שני מכשולים, ועוד שניים שהם מזרון אז זה כמו קפיצה, קיצר נעם רצה שנרכב את המסלול בקאנטר שקט ואקטיבי, למרות שהז היה קורות על הרצפה, הרוב. קיצר עשיתי את זה כמה פעמים, וגיל הולך כל כך טוב! הוא כזה מלך, וזה לא הקטע של לעשות ת'מסלול כי זה לא בעיה לא היו ממש מכשולים, אבל בין הקורות ובמסלול עצמו הוא היה כזה מעולה! הוא הולך ממש טוב! אמממ.... עוד שבועיים יש תחרות ליגה ראשונה בנצר סירני ואנחנו יכול להיות יוצאים, למרות שזה ממש רחוק, אני מתה לצאת אבל אני לא מעיזה להתחרות איתו
נעם אמר שהמקצה יהיה 90 ולאט לאט במשך התחרויות עצמן יעלה ל-100
אוף אפילו עוד לא נרשמתי להתאחדות...

צדק8

New member
גאד !

כבר המון זמן לא היה שיעור כזה מעצבןןןןןןןןן הלך לי כזה רעעעעעעעעעעעעעע...פוי ! והכפפות עשו לי חםםםםםם בעעעעעע לא הבנתי מה אמרת בקשר למקצה של ה-90 והמטר...את מתחרה 90 ואז מטר ? או 90 ותחרות הבאה מטר ? או רק מטר ?

Shai Felton

New member
אבל שחר../images/Emo4.gif../images/Emo77.gif

את בקושי עשית משהו, תשימי ז*ן על האנשים האחרים, הם לא צריכים להרוס לך את השיעור. וכאילו התחרות ליגה הראשונה תהיה 90 ולאט לעט זה יעלה ל-100 משהו כזה.

צדק8

New member
אוף

אבל נורא קשה להתרכז ככה כי ברגע שאני עושה ת'גריד אני חושבת מה אני צריכה לעשות עכשיו ועד שאני נזכרת נעם כבר צועק עלי ללכת לגדר ואז שאני מצליחה לעבור ליד הגדר אני שוכחת מה לעשות אחרי הקומבינציה..ואז אני עושה משו אחר ואז אני עושה איתך את השני מכשולים (הכחול והורוד)
בעעעע... אני לא רוצה לחשוב מה יהיה שאני אתחיל לעשות מסלולים של ממש קפיצות..
ארררררררר...אני רוצה לראות ת'תחרותתתתת...

Shai Felton

New member
אבל..

את חייבת לחשוב הלאה, מהגריד לגדר, מהגדר לקומבינציה משם לגדר ומשם לדאבל, ומשם לקלקר ובסוף המים, זהו, ואחרי כל מכשול תחזרי לגדר ואל תחתכי, כי אחר כך יהיו לך סירובים אם לא תבואי ישר ומסודר.

צדק8

New member
בעעעע...

מחר אני אשתדל יותר !!! אם נעם לא יעשה קפיצות יהיה רצחחחחחחח אני צריכה לראות שאני יכולה לעשות את זה !

Shai Felton

New member
את יכולה לעשות את זה....

את פשוט מוותרת מהר מידי ולא מנסה מספיק.......

TauraMan

New member
את כל כך הולכת לנצח איתו!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

העם דורש עוד תמונות של שי וגיל!!!! מותק
! אני ממש שמחה שהולך לך כל כך טוב איתו! ומסלול קורות זה אחד התרגילים ה-כ-י טובים שיש בשביל לתרגל מסלול רגוע, פליינצינגים, כניסה ויציאה ממכשול ופניות נכונות! בהצלחה בתחרות! וגם אני עוד לא נרשמתי להתאחדות...

Shai Felton

New member
תמונות - לא כדאי../images/Emo5.gif

נקווה שנצא, והם לא יחליפו את הסט מכשולים
ואני חייבת להרשם כבר.... אבל לא עשיתי ת'בדיקות האלו עדיין.

מיסי מלכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ו-ו-א-ו כמה טוב הלך לי היום! אלוהים!!!!!! איזה מותקקקקקקקקק היא!!! הגעתי לחווה ויישר איכפתי והכול היא לא הייתה מלוכלכת בכלל (לא שהיא בדרך כלל מלוכלכת!) היא סוסה ממש נקייה יחסית לסוסים לבנים ויש לה פרווה קצרה לאללה אני ממ נהנית להבריש אותה :) ואז עליתי והתחלתי ךלרכב והיא הייתה ממש טובה הלכה לאט, רגוע בקושי זזה! כמו שאני הכי אוהבת בעולם! פפפ ואז קפצתי איזה איקס קטנטן שכבר היה שם... ואז יעל שינתה את זה באמצע ואמרתי מה את עושה?! והיא אמרה "מצטערת! אני חייבת, תיראי איזה יופי היא הולכת היום!" ושמה לי אפ רייט של 70 ואז היא הוסיפה עוד מכשול במרחק של צעד וזה היה 80 נדמה לי (כי אילן העלה אחרי זה!) והיא הלכה כל כך יאפההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אוףףףף איזה ממי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לאט כל כך רגוע מחושב כזה בובה שלי!!! ואחרי שהיא נתנה את אחת הקפיצות הנדירות שלה שם ועשתה את זה כל כך יאפה קיררתי אותה קירור ארוך ושטפתי אותה עם שמפו! אבא שלי בא לראות איך אני מטפלת בה ואז הוא לקח אותי למסגרייה להראות לי משהו שהוא צמביא נכון יש תכפות של המכשולים? אז הוא מביא כאלו עם קפיצים כי הוא מתעקש שהוא מעדיף לשלם על זה מאשר לרוץ איתי למיון אז הסתכלתי והוא הראה לי איך זה יושב והכול.... ועוד שבועיים ממחר יש לי יומולדת! :))))))))))))))))))))))))))))))))))) ובכלל רק בשורות טובות השבוע שזה משו! אני סתם פותחת תפה לשטן (~חס וחלילה טפו טפו טפו~) :)

הסבר...

גפות עם קפיצים זה מה שמחזיק את הקורה אבל ברגע שהרוכב נופל קדימה (מסירוב או כל דבר אחר!) ומופעל משקל על הקורה היא פשוט משתחררת כדי שלא יהיה ניגוד של הקורה נגד הרוכב... זה ממש טוב... אבא שלי לא מוכן שיהיו מכשולים שהם לא כאלו בחווה והוא אמר לי לא לקפוץ גבוהה עד שהוא מביא את זה (לא שאני קופצת בכלל אבל אניווי הוא מגזים) ונעמה קפצה היום 70 פעם ראשונה על אלאדין איזה מותק כפיים היא עשתה ממש יאפה!

OHIO

New member
אהמ*טחונים*אהמ ../images/Emo9.gif

למה לנו אין טחונים בחווה?? ואפילו הטחונים (הכוסונים) שהיו עזבו.... חחחחחח שי יכולה להסכים איתי לא פייייר!!!

Sweet SuGaR

New member
חחח כן הא../images/Emo10.gif!!! אוף! והשיעור שלי!!!

היה מעולההההה
!!!!!! הכל התחיל בחימום! שהסוס הלך ממש טוב הוא לא התנגד כמו תמיד ואין תותח
! אח"כ עשיתי איתו קאנטר ישיבה קלה והוא בדרך כלל מנצל את זה לרוץ אבל לא... הוא שמר על קצב קבוע וטוב שיכולתי לסובב אותו נורמלי בפינות... חיחי.... אח"כ עברנו למנז' קפיצות וחיים קפץ איתו פלסטיק קטן... חחח זה הצליח כמה פעמים אחרי שהסוס קפץ את האוויר חחח טיפשון!!!! ואז אני עליתי והייתי כל כך מרוכזת! סוף סוף!! שמתי לב לטעויות שלי ואני שמחה
. עבדנו יותר על טכניקה... סיבובים, לחכות עד הקפיצה (3 קפיצות רחוקות כל השיעור
)... אז עשיתי מסלול כזה של 80-70 והלך חביב... ואז עשיתי עוד מסלול שונה של 5 מכשולים בערך והוא הלך די טוב... ואז עוד מסלול שונה של 90 שהלך טוב חוץ מהשניים האחרונים... אז ביקשתי מחיים לעשות את שני המכשולים האלה שוב והוא הלך מדהים
אני כל כך שמחה!!! הישיבת קפיצות שלי ממש ממש השתפרה... היא תופסת צורה סוף סוף! והישיבה שלי בקאנטר גם הרבה יותר טובה: אני לא יושבת כבר כפוף ויש לי שקע בגב, קצת קופצת באוכף אבל זה ישתפר העיקר שהתיישרתי! וביום שישי יש לנו תחרות פנימית בחווה! יאיי

TauraMan

New member
בהצלחה!!!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

איזה מקצה את תעשי בתחרות?

Sweet SuGaR

New member
לא יודעת.. מה שיהיה... פפ אם זה כמו

פעם שעברה אז זה מקצה אחד שיש בו 70 80 ובמזל 90.. אבל חפיף! זאת הזדמנות ללבוש את המכנס הלבן! חחחח

TauraMan

New member
חחחחח דפוקה!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

ואני דורשת תמונות!!!!!!!!!!!! ורוזטה כחולה

גם לנו יש תחרות השבוע בחווה!!!!

יש אצלנו תחרות פנימית בחווה!!!!!!! יאיייי
.. אז אני, אליעד ויפתח עושים מקצה אחרי שהתחרות תסתיים מקצה של מטר-1.10... מקווה שיהייה טוב!!! ואולגה כבר לא עושה עליו חצי פנסיון מצאתי מישהי אחרת...
אני הכי מאושרת בעולם!

למעלה