מה עשיתי בשיעור הרכיבה?

animals lover

New member
השיעור שלי!!!+כמה חוויות../images/Emo8.gif../images/Emo107.gif

טוב-נתחיל בזה שלכבוד יום הולדתי הלכתי לחנות בחמד וקנו לי מגפי בלנדסטון+צ'אפס שחורים, 2 זוגות מכנסי רכיבה-אחד שחור ואחד ירוק וקסדה!!! ניסיתי למדוד מגפי אינגליש-אבל הם היו כבדות ומחממות מדי לטעמי.... קנו לי גם 2 ספרים של איך לצייר סוסים וחולצה עם סוס!!! ואתמול (יום רביעי) יצאתי לראשונה לחווה בכפר שמואל-יש לי סידור איתם שאני עובדת פעמיים בשבוע 4 שעות ופעם ב-15 שעות יש לי שיעור של שעה חינם-ויתנו לי להוסיף כסף לעוד שיעור בשבוע.... בקיצור-עזרתי שם קצת לטפל בסוסים ולא החשיבו לי את השעות עבודה האלה כשעות עבודה כי זה היה פעם ראשונה שלי שם ועשיתי שם סיור ולמדתי לטפל בסוסים ובחיות שם-יש שם מלא חיות!!! כלבים, חתולים, חמורים, רפת עם פרות, עיזים, פינת חי עם תרנגולות, ארנבונים ושרקנים ועוד... בקיצור-היה לי שיעור ניסיון של רבע שעה חינם!!! פעם ראשונה שרכבתי אינגליש!!!! התאהבתי נורא באינגליש!!! האוכף היה לי נוח מאוד!!! ורכבתי על סוס בשם ווקר והוא היה כזה ממושמע וחמוד!!! עשיתי קאנטר על השיעור הראשון והלך לי כל כך טוב!!! המדריכה אמרה שאני יושבת מצויין ולא עשו לי לונג'-רכבתי לבד במעגלים סביב המגרש!!! ונפגשתי עם זוהר ואמיתי וראיתי שיעור קפיצות שהיה להם!!! ומחר יש לי שיעור ווסטרן!!!! וזהו!!! אתם מוזמנים לשרשר תגובות!!!

TauraMan

New member
היום..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

יום חופש של דיזל, רק אורן רכבה.. באתי בערב אחרי בילוי בקניון(איזה כיף שהקניון הוא 10 דקות הליכה מהבית ספר ויש הסעות!!) ובשעתיים שטפתי את טאורה, הברשתי את דיזל,הכנתי לבוקר, עשיתי תא, מסדרון, פארק גילי ותא שמיכות.... וצילמתי המון תמונות.. ניסינו את טאורה עם דיזל ואת נפו עם בלייד, נפו ובלייד מסתדרים מעולה, דיזל וטאורה לא משהו אז נחזיר את טאורה לחצר הגדולה
מחר אין בית ספר!!! איזה כיףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!

היום בשיעור הרכיבה

התחלתי קנטאר! אני עוד צריכה להתאמן הרבה אבל המדריכה שלי אומרת: "אם תשבי טוב בקנטאר אז את תהיה 'פיצוץ'". היה ממש כיף! רכבתי על לורד, הסוס הערבי היפיפה. הוא מעט מאוד התעצל לי, כשנתתלי לו שוט מאחור אז הוא הוריד את הראש למטה אבל לא היה לי איכפת. הוא גם מעד לי פעם אבל ישר המשכתי לטרוט. גם אחרי השיעור שטפתי כמה סוסים והיה כיף!!! תגובות!!! אתם מוזמנים לחזור אלי!!!

TauraMan

New member
טוב אז אתמול../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

היה כל כך כייייייף!! גזרתי לטאורה את הרעמה והוא נראה מה זה טוב עכשיו! ורכבתי עליו וחופית על דיזל ואבא של חופית צילם אותנו(מצורפת תמונה) ואחר כך חופית סיפרה את דיזל ואני את אלמוג ואז קפצנו עם אלמוג בלונג'! איזה נשמה הוא!!! אם אור תהיה נחמדה היום ותבוא עם המצלמה יהיה לי היום בערב וידיאו אונליין שלי קופצת עם טאורה!

puremelody

New member
איזה כיייף

יום שישי הבאה יוצאים עם סוסים ליומיים! 8 שעות רכיבה כל כיוון!!!

RoNy S

New member
הנה כמה תמונות שלי מהתחרות שהייתה

ביום שבת...דרור אני לא מצליחה להקטין את שלך אני אנסה שוב עוד מעט

למעלה