השיעור שלי!!!+כמה חוויות../images/Emo8.gif../images/Emo107.gif
טוב-נתחיל בזה שלכבוד יום הולדתי הלכתי לחנות בחמד וקנו לי מגפי בלנדסטון+צ'אפס שחורים, 2 זוגות מכנסי רכיבה-אחד שחור ואחד ירוק וקסדה!!! ניסיתי למדוד מגפי אינגליש-אבל הם היו כבדות ומחממות מדי לטעמי.... קנו לי גם 2 ספרים של איך לצייר סוסים וחולצה עם סוס!!! ואתמול (יום רביעי) יצאתי לראשונה לחווה בכפר שמואל-יש לי סידור איתם שאני עובדת פעמיים בשבוע 4 שעות ופעם ב-15 שעות יש לי שיעור של שעה חינם-ויתנו לי להוסיף כסף לעוד שיעור בשבוע.... בקיצור-עזרתי שם קצת לטפל בסוסים ולא החשיבו לי את השעות עבודה האלה כשעות עבודה כי זה היה פעם ראשונה שלי שם ועשיתי שם סיור ולמדתי לטפל בסוסים ובחיות שם-יש שם מלא חיות!!! כלבים, חתולים, חמורים, רפת עם פרות, עיזים, פינת חי עם תרנגולות, ארנבונים ושרקנים ועוד... בקיצור-היה לי שיעור ניסיון של רבע שעה חינם!!! פעם ראשונה שרכבתי אינגליש!!!! התאהבתי נורא באינגליש!!! האוכף היה לי נוח מאוד!!! ורכבתי על סוס בשם ווקר והוא היה כזה ממושמע וחמוד!!! עשיתי קאנטר על השיעור הראשון והלך לי כל כך טוב!!! המדריכה אמרה שאני יושבת מצויין ולא עשו לי לונג'-רכבתי לבד במעגלים סביב המגרש!!! ונפגשתי עם זוהר ואמיתי וראיתי שיעור קפיצות שהיה להם!!! ומחר יש לי שיעור ווסטרן!!!! וזהו!!! אתם מוזמנים לשרשר תגובות!!!