מה עשיתי בשיעור הרכיבה?

app15

New member
סתיו....

מה את מתלהבת ליאל קפץ ומטר וכמה בלי הוכף!!

TauraMan

New member
הרכיבה "אימון" היום!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

הגעתי מאוחר יחסית ב5 וחצי(סרקתי את כל התמונות בסורק/מדפסת החדש במשרד של אמא שלי!! שולט!!!) קיצור ישר לקחתי את דיזל הברשתי ועליתי, הוא התחיל קצת מעצבן, לקחתי את האוכף דרסז' ובהתחלה לא היה לי משהו נוח אבל אור קצת עזרה לי והיה יותר טוב, אז דיזל התחיל לעבוד ממש נחמד! אורגד היה על נפו! מה זה הלך לו יפה!! ואז אור עלתה וגם לה הלך מדהים!! ואז התחלנו לקפוץ סתם אפרייט ממש ממש נמוך והם שניהם נכנסו לאט ויפה ואז הגבענו קצת ועשינו תרגיל שעושים טיפה בקנטר מחליפים רגל ונכנסים על מושכה ימין נוחתים על רגל ימין עושים טיפה מחליפים לרגל ולמושכה שמאל ונוחתים על שמאל, ככה כמה פעמים על אפרייט של איזה 80-90 אחרי איזה חודש שלא עברתי את ה40 ס"מ זה היה ממש ממש תענוג!!! נכנסו כל כך לאט ו3 צעדים לפני הינו צריכים לתת יד, והלך ממש כיף חוץ מאיזה משהו מוזר שעשיתי בפעם האחרונה עם היד.. חחחחחחחחחח אחר כך עבדנו על שמיניה בטרוט שעושים עצירה באיקס ואחר כך אותו דבר בקנטר עם החלפה פשוטה באמצע, ואז שמיניה בקנטר בתוך מעגל ככה שצריך קצב אחיד ורגוע, אור עשתה את זה מה זה יפה(למרות שהיא טוענת שלא... דפוקה!!) ואז היה כל כך טוב עם דיזל(יחסית לדיזל
) אז סיימתי בטעם טוב, ירדתי אחרי קירור, עשיתי לו קומפרסים טיפלתי בו, עשיתי לבליידי את התא וניקיתי מסדרון.. לקחתי גם את הספר של כל ההיסטוריה הרפואית של כל הסוסים(מתועד שם מהלידה של נופר ב86' כאילו היה לפני אבל את הרוב זרקנו לפח... היה כתוב הכל על שיא ושירי ואלאדין וכל מיני אבל זרקתי את זה בפעם אחרונה שעשיתי שם סדר.. מצורפת תמונה מגניבה שסרקתי היום!

TauraMan

New member
סליחה על התגובה המאוחרת../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אבל בעין המפרץ... למה?

רותמיקה

New member
כן אבל זה אח שלי אני לא רוכבת הוא!!

רוכב וכותב הכל פו וקוראים לו דור והוא רוכב בחוות רועי לשם ומתחיל להתחרות השנה ב-70 שמונים

Juli kleo rullz

New member
היום שלי בחווה... ../images/Emo15.gif

אז ככה: סיימתי בשתיים וחצי את הביצפר אז נסעתי ישר אחרי ביצפר לאודים (יש לנו הסעות..) חברה שלי שגם רוכבת הביאה לי רק נעליים... (כי לא רכבתי היום אבל הייתי עם כפכפים) ואז הגעתי לחווה... הוצאתי את הסוס המתוק שלי! (
) הברשתי אותו טוב טוב טוב!!! והולכתי אותו עשר דקות... (הוא מתח גיד... מישהי יצאה איתו לכנות והוא חזר עם גיד מתוח... עכשיו הוא כבר לא צולע אבל עדיין נותנים לו קצת חופש...) בקיצור סיימתי להוליך אותו והלכתי לכיוון האורוות ואז ראיתי שוב את הבעלים שלו לוקחת את הסוסה השניה שלה (פליס! שאני מתה מתה מתה עליה!) ואז נזכרתי שאתמול עשו לה אולטרסאונד לראות אם היא קלטה (הרביעו אותה...) ונחשו מה
היא קלטטטהההההההה ועכשיו היא בהריוןןןןןן התחלתי לצרוח שם חבל על הזמן!!!! בקיצור אח"כ החזרתי את ברמון (הסוס שלי) לאורוות שמתי לו את המשחה שלו על הרגל (על הגיד...) ואז נתתי לו כמה קוביות סוכר! (מלאך שלי!) וזהו... אההה ואז אמא שלי באה לקחת אותי אז אמרתי לה לבוא לראות אותו (פעם ראשונה!) והיא אמרה שהוא מתוק ושהוא יפה נורא!!!! ואז היא גם פגשה פעם ראשונה את הבעלים שלו... וזהו... ואז חזרתי הבייתה! בקיצור זה היה יום ממש ממש נחמד!

השיעור שלי מאתמול..

אוקיי רכבתי על פליקס כמובן, והדריכה אותי תמי- מדריכת דראסז'.
ליד המנז' יש מגרש כדורגל אימון, והוא יחסית רחוק אבל פכל מקרה
הסוסים טיפה התרגשו ונבהלו כי היה שם אימון. והתלבושות היו אדומות
וזה כזה זעק להם בעיניים.
אז סנטה עשתה קולות מפחידים מהבטן! ופליקס התחיל להילחץ. חח..
הלחיצות של פליקס- זה שהוא לא יכול לעצור. הולך הולך והולך...
אז חיממנו ת'סוסים והלך טוב, עשינו כיפופים הפוכים וכיפופים נכונים.
אחרי זה התחלנו להאריך לסוסים ת'צעד בשינויי כיוון לאלכסון ובמסלול.
ההארכות צעד עשינו בטרוט, ואחר כך טיפה בקאנטר. ופליקס היה-
למרות שהוא לא הרבה זז, והיא קשה להזיז אותו, עם כל הרגל, והכל!!
הלך מעולה! יכל להיות אבל יותר טוב! אבל סך הכל אני מרוצה, ממני וממנו

צדק8

New member
היה בסיידר..

באתי לאורווה בהזורע סביבות השעה שלוש וחצי עם עידו ועשיתי איזה שעה תא אחד
ואז נגמר השיעור והמנז' היה פנוי אז לקחתי את ג'אנגל (החתוללללללל)ועידו לקח איזשהי סוסה אחת שאין לה עדיין שם כי היא רק הגיעה לאורווה (אם למישהו יש הצעה לסוסה ערביה, דיי גבוהה חומה עם גרביים חומים, הוא מוזמן להציע) והיא התחילה לעשות לו בעיות והוא לא הצליח לעשות חימום..ואז אחרי החימום אלונה (
) הודיע לי שג'אנגל עשה היום כבר שיעור ושאני אפרק אותו. אז פרקתי אותו וחזרתי למנז' ועידו נתן לי לרכב על הסוסה החדשה כי הוא לא מצליח לעשות כלום והוא גם דיי מפחד (
). אז התחלתי לרכ עליה והיא מעצבנתתתתתתתת...היא מורידה את הראש שלה בצורה מטורפת ומעגלת אותו..וכל פעם שאני מסמנת לה להתחיל בטרוט היא מתחילה טרוט מטורף..ואני לא מצליחה להרגיע אותה..ואז אני חוזרת להליכה עוד פעם וככה איזה שעה..על קאנטר אי אפשר בכלל לחשוב..בקיצור היה מעצבן. ואז היה ל נמאס אז ירדתי ופירק'תי ושטפתי והאכלתי את כל הסוסים ולקחתי טרמפ על הטרקטור הבייתה ^^

Shai Felton

New member
אהההההההההההההה

השיעור שלייי... בהתחלה עשיתי דראסז', גם עשיתי למי שהיה שורה איזה 10 דקות (
שונאת את זה) ואחר כך קפצתי פעם אחת את הגריד נמוך ואז נעם העלה את המכשול האחרון ל-110 ואת האחד לפניו בערך למטר, וכל המסלול עצמו היה 110 בערך. אז קפצתי את זה, וגיל ממש רץ אחרי כל מכשול והוא קופץ עקום כל כך, אני לא יכולה עם זה, כמעט נפלתי איזה 10 פעמים היום. והיה לי סירוב אחד במסלול. אחר כך קפצתי שוב את המסלול ולא היו סירובים/הפלות אבל הוא ממש רץ מהר וזה מעצבן, הייתי צריכה גם פעם אחת לעשות מעגל כדי שירגע, וזה ממש לא טוב
קיצר, היה בסדר, יחסית. אנחנו יוצאים לתחרות בנצר סירני שבוע הבא, אין לי מושג עדיין איזה מקצה אני, אני משערת ש-90 כי אני לא רוצה מטר, אבל נעם אמר שבמהלך כל הליגה המקצה 90 לאט לאט יעלה
זה הולך להיות נוראייייי

צדק8

New member
שי !

את הולכת לקרוע שם את כולםםםםםםםםםםםם, מבינה ?? היה לי כיף היום^^ אבל שום לא עשינו שום דבר מיוחד בקפיצות..סתם קפצנו עוד פעם את השני איקסים האלו..מעצבן.. טחחחח..זה היה קורע שאת אחרי הקפיצה על הצד של האוכף ואת צועקת לנעם שדאת נופלת והוא כזה , לא לא את לא נופלת

Shai Felton

New member
ממש....

ראית איך הוא קופץ, אני לא יכולה איתו... טחחחחח.....כן, מה לעשות שאחרי כל קפיצה שלו אני כמעט נופלת, מעעעעעצצצצצצבן!! ארררר...

צדק8

New member
ברור שאת יכולה !!!

אם את לא נופלת, את יכולה להמשיך ואת לא נופלת !! אז נכון שאת טיפונת לא על האוכף...אבל מה לעשות הוא לא סירב לך כל כך הרבה..והמסלול לי אישית היה נראה מפחיד...אני בחיים לא יעשה משו כזה..

Shai Felton

New member
.....

אני לא נופלת אבל מספיק שאני *כמעט* נופלת עד שאני מסתדרת אני אל מצליחה להגיע למכשול הבא...... במיוחד שזה קומבינציה, גריד ודאבלים.... וגם לדעתי המסלול מפחיד....

OMG כנסו

הגיעו אלינו שני סוסים חדשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממש ממש יאפיםםםםםםםםםםםםםםםםם אוקי אחת אחרי המלטה היא מדהימה! יפיפיה בצבע של קליאו אבל קטנה יותר (לא בהרבה!) ויפה יותר! יש לה שיער כמו של קליאו בידיוק והיא מותק קוראים לה אקסקליבר (ובקיצור-סקאלי!) ככה היא הגיעה היא מותק יעל רכבה עליה וקפצה איתה והיא ממש יוודעת תעבודה והיא קופצת 120 ממה שהבנתי היא ממש מותק! איתאהבתי בה (היא גם סוסת גיז'י מיז'י אז בכלל!...) והשני הוא טורברייד (לא גיזעי!) הוא מהמם! הוא כל כך מזכיר את אפולו של דרור שזה מפחיד אותי! הוא רק בן 3 וחצי והוא צריך עוד עבודה אבל הוא מתוק כל כך!!!! וכאזה יפיוף קוראים לו בנתיים נימו (על שם הדג אבל אני בטוחה שזה ישתנה עוד מיליוני פעמים!) הוא מותק פשוט נשמה יש לו תעיניים הכי לבביות בעולם כולו!!!!!!!! אז אחרי שהם הגיעו והברשתי אותם קצת (מצב הפרווה שלהם לא טוב!!) אז ביקשתי מיניב שיעור והוא עשה לי שיעור ממש טוב מיסי הייתה צריכה קצת עבודה איתו זה כל כך עזר ובסוף השיעור אילן (היה לי שיעור עם שניהם כזה...) ויניב קפצו איתי כשיניב מסתכל על כמה וכמה דברים ואילן מסתכל על השאר והם תיקנו אותי והיא הלכה מעולה שמו לי איקס גדול ושני צעדים אחרי זה מטר והיא פשוט עשתה את זה כל כך בקלות שהייתי בטוחה שזה 80 !!!! ואז הורידו לי ל 70 וביקשו להכניס 3 צעדים קטנים והיא עשתה את זה גם ממש יאפה (והקפיצה האחרונה הייתה מושלמת לגמרי!) ואז אופק ומוקה באו לשיעור ובנתיים נויה ואור הברישו את הסוסים שעמדו באורווה והיה יום כיפי כזה ממש נהניתי! ואתמול בכלל היה מעולה רכבתי שעתיים (פפפ) והיה מ-ע-ו-ל-ה! ושלא נדבר על הקטעים עם שיר ולידר אין זה פשוט ענק טכטכטכטכטכטכטכ אין לי יותר מידי מה להגיד עוד שבועיים יומולדת :)))) וזיהו :)

HORSE GIRL2

New member
השיעור שלי היום!

היה כיייייייייף. זאת פעם ראשונה שרכבתי היום בנצר (אלה, לא ראיתי אותך-או שלא זיהיתי היו שם מלא אנשים), והיה נהדר. קודם כל המדריכה, חגית ניצני, פשוט מעולה! ורכבתי על סוס ממש נשמה בשם סטיל, והוא היה נהדר...... אני חושבת שאחרי שאני אסיים את השיעורים ששילמתי עליהם מראש (יש לי עוד איזה 2-3) בבית חנן אני אעבור לשם. אני מקווה שיהיה בשעה 5:00, כי אם לא אני אולי לא אוכל להגיע
. אם יש מישהו, בערך בגיל 14-16 שרוצה לקחת איתי שיעור בזוג יום רביעי (אני מקווה שב-5:30 שיכתוב לי באייסיקיו.

אחלה שנהנת../images/Emo80.gifאני כן ראיתי אותך

אני הייתי בתא ליד עם שלומצי המלכה לי היה שיעור אחרייך צרי קשר באי סי קיו

Juli kleo rullz

New member
השיעור שלי +היום שלי... ../images/Emo15.gif

אוקיי... אז ככה: הגעתי לחווה והתחלתי לאכף את הסוס שרכבתי עליו (ברטי... הסוס שנפלתי ממנו נפילה אחרונה ושברתי את הקרסול... לא רכבתי עליו מאז) אז איכפתי אוותו ונשאר לי לשים רק ראשייה... ואז דיברתי עם המדריכה שלי ואמרה לי לא לצפות ליותר מדי כי הוא הרבה זמן לא עבד והיא אמרה שיהיה לי מאוד קשה להוריד אותו על המתג... בקיצור עליתי עליו... עשיתי הליכה ובמהלך החימום כל הזמן בדקתי שהוא מגיב טוב לרגל ושהוא בין העזרים וישר על שתי המושכות... בקיצור ואז התחלנו לעבוד.. עשינו הרבה מעגלים וכל הזמן הייתי צריכה לשמור שהתחת שלו לא נזרק לצד ימין... (כי הוא תמיד עושה את זה...) בקיצור אחרי כמה דקות שהוא עשה שטויות הוא התחיל להתרכך... ופשוט ירד על המתג... הוא היה קצת אובר בנד חלק מהזמן אבל זו הייתה המטרה... כאילו המדריכה שלי רצתה שהוא ירד ממש ממש ממש נמוך ואז להחזיר אותו למקום הנכון... וזה היה ממש טוב
בקיצור אז ירדתי ממנו... עזרתי לידיד שלי לאכף 4 סוסים של הביצפר (נובה, גיבסון, מיקה ומג'יק אם זה מעניין מישהו חחחח
) ואז הוצאתי את ברמוני הברשתי אותו חבל על הזמן... ואז הולכתי אותו עשר דקות... והרגל שלו הרבה יותר טוב!!! באמת! היא ממש משתפרת... הוא כבר לא צולע בכלל! וכבר ממש לא כואב לו... אבל רק שבוע הבא הוא חוזר לעבודה... בקיצור אח"כ לקחתי אותו שתי דקות לאכול קצת דשא... ואז שמתי לו את המשחה על הגיד המתוח... והחזרתי אותו לאורווה... וזהו! היה ממש יום נחמד!

למעלה