הייתה לי הרגשה שזה יילקח דווקא לכיוון הזה
, העירום זה בכלל לא הנקודה העיקרית, והתגובה שלך היא בכלל לא עניינית. לומר שבתוכניות ריאליטי אחרות החומר ערוך רק כדי ליצור פרובוקציה הוא נכון ולא נכון, כן בכל תוכנית ריאליטי יש עריכה זה לא שונה ממה שרואים בסיכום היומיים של "האח הגדול" , עריכה שהיא נועדה לסלף את העובדות היא כבר לא תוכנית ריאליטי(אני חושב שזה משתמע מההגדרה ומהיגיון פשוט). כמובן שבחרת להתעלם משאר הנקודות שהעליתי, האם זה ידוע לכל שלא יהיה עירום בתוכנית? האם זה צנזורה של הערוץ או הסכם שחתמו עליו המשתתפים? האם חוסר הפעילות, השיעמום שבצפייה בהם הולכים הלוך חזור פנימה החוצה ולסיגריה האם זה ההיילייט של התוכנית? המשימות עד עכשיו היו מאכזבות , "הסערה בכוס תה" ,שהתחוללה סביבם הייתה גם פארסה. אני באמת מקווה ליותר עניין. (נכון שאני לא צופה אדוק אז יכול להיות שפיספסתי איזשהוא "התגלות" שבאמת שוללת את רוב מה שאני כותב , אבל אני בספק...) בקשר לתוכניות הסיכום בערוץ 2 זה גם לא ממש זה... ארז טל אוליי מחזיק במניות הערוץ ובתוכנית ,אבל היה עושה בחוכמה אם היה מפנה מקום למגישה, נוכחות של אישה בתוכנית ,ודעות שונות על המתרחש ביחד עם הדינמיקה בין המגיש השני היו יוצרים יותר עניין, וגם היו "מעדנים" את הגישה שהצופים רק רוצים לראות עירום,וסקס (אם מישהוא עדיין באמת חושב שיהיה משהוא כזה) , התוכניות של ה"אח הקטן" הם ממש ...אבל ממש...רק מייצגים את הערוץ ואת הלך הרוח של שאר התוכניות באותו הערוץ, זה ממש לא אותו דבר כמו התוכנית המרכזית בערוץ 2. האם ריאליטי זה לראות אנשים עושים כלום? האם זה באמת מה צריך לעניין אותנו? זה ניסוי סוציולוגי בסיבולת חברתית או תוכנית טלוויזיה שנועדה ליצור רייטינג? בכל מקרה לא באתי לפה לריב עם ההפקה, ולפי מספר הפוסטים שלך בפורום הזה וסוג התגובות ,ניתן להבין שיש לך אינטרס, ולא אובייקטיביות. הם משתעממים והצופים משועממים, זה באמת הכי טוב שיש?