מילון מונחים C

Jflyaway

New member
CLEAR LIGHT

הרכב מ לוס אנג'לס שמזכיר לעיתים גם את LOVE . זה היה גם ההרכב האמריקאי הראשון שהקליט והופיע עם 2 מתופפים. האלבום יצא מחדש בדיסק לפני שנתיים, ואני ממליץ לכם להקשיב לו. חובה לאוהבי הז'אנר!

מורנא007

New member
?

מוזר, אני מכיר הרכב צרפתי באותו שם. אבל הוא פרוג סימוני טהור לא פסיכ...

Jflyaway

New member
זה הרכב אחר ידידי

ה CLEAR LIGHT האמריקאי יצא מחדש בלייבל COLLECTORS CHOICE שווה לך לבדוק אותו

Jflyaway

New member
נכון, ובגלל האינפלצייה של ההרכבים

אני מציע לך להתייעץ בפורום לפני הוצאה של BIG BUCKS בחנות... בשלב הזה נראה לי שהתברכנו במספר מומחים שבקיאים ברזי האיזוטרייה עד לפריט הנדיר ביותר.

melancholy man

New member
אחד אחד היו נאספים

מגודלי שיער(?) ויחפים... באמת מדהימה כמות המומחים שהתאספה פה בזמן כל כך קצר, מה שמאשש טענה ישנה שלי, שחברות המוסיקה מחמיצות קהל ענק בכך שהן מתעלמות מהחומרים הישנים ששוכבים להם במרתפים אפלים ומחכים לאור יום.

מורנא007

New member
../images/Emo45.gifאני גולש וקורא (יותר מאשר כותב)

תודה על המידע וההמלצות

Jflyaway

New member
CREATION

הרכב בריטי ששווה מאמר שלם אם לא שניים.... ההרכב הזה היה מאבות ה FREAKBEAT בבריטנייה. שימו לב לשיר: HOW DOES IT FEEL... נגינת הגיטרה נשמעת הזוייה לחלוטין, פריקיות מוחלטת (אגב רוקפור נהגו לבצע אותו בהופעות) אלבום (הוצאה מחודשת) חובה: WE ARE PAINTERMEN

zooly

New member
היה לזה גם חידוש די מצליח בניינטיז

של רייד. אבל כמה שאני אוהב את רייד (שלדעתי בהחלט ברי דיון בפורום הזה) המקור לוקח אותם בגדול. אבל אני מודה ומתוודה שלא שמעתי הרבה מהם, ושום קטע שלהם לא עשה עלי רושם כמו איך זה מרגיש להרגיש. אצלי הם תמיד מצטיירים כלהקה של יציאה אחת. אבל איזו יציאה
וג'יי, מעניין אותי הפריקביט הזה. שמעתי את המונח בעבר, אבל לעולם לא ירדתי לעומקו.

Jflyaway

New member
CZAR

דינם כדין YES, GENESIS, KING CRIMSON, וכד' הרכבים של רוק מתקדם, מובהקים. אפילו לא "הרכב תפר" כמו PUSSY, ART, והאלבום הראשון (בלבד) של FAMILY.... לכן - על אף שכמעט בכל אלבום פרוג יש מידה מסויימת של אווירה פסיכדלית - נכון יהיה לא להכניס כאלו ללכסיכון הפסיכדלייה.

modulo1000

New member
נכון....זה באמת פרוג....אבל

פשוט מדובר על אלבום נהדר....שמעט מכירים....ונורא רציתי להזכירו אגב...זה מתסכל נורא הקיטלוג...אבל...אם לא נעשה זאת.... גם TALES FROM TOPOGRAPHIC יגיע חכאן....אז טוב להציב גבולות על אף שבמקרים רבים הם לא חד משמעיים.... ו JFLY....מאחר ואני סובלני וסלחני לפרוג....זה טוב שאתה ....תחתוך

melancholy man

New member
מי שרוצה להוסיף דברים שלא שייכים

תמיד אפשר ללכת לאגדות רוק ופשוט להוסיף ללקסיקון שקיים כבר שם. וזו הייתה הפעם האחרונה שאני מזכיר כאן את הפורום ההוא...

Jflyaway

New member
CURTIS MALDOON

הרכב תפר בין פסיכדליה לרוק מתקדם בריטי. יש שמתלהבים, אני אישית מעדיף את BODAST שקדם לו, ואת TOMORROW שקדם לBODAST המשותף להם: מעורבותו של סטיב האו שהלך אח"כ ל YES

Jflyaway

New member
CHOCOLATE PAINTBOX

הרכב סמי-פסיכדלי מטקסס (לא סגור על זה) שהקליט אלבום יפה המשלב פסייח, גראז', ו TEX MEX...

למעלה