מילון מונחים C

modulo1000

New member
מעביר ל CHIRCO2 שמכירם טוב ממני

יאללה CHIRCO2 תעשה ריסרץ קטן ותכתוב מאמרון עליהם

chirco2

New member
cryan shames

להקה אמריקאית חביבה משיקגו ..פעילות 66-69..השפעות בריטיות חזקות בסאונד..לפחות בדיסקים שאני מחזיק חלק נכבד מהחומר הוקדש לגרסאות כיסו של הסרצ'רס..לנון מקארטני ועוד. שווים האזנה בכל מקרה

Jflyaway

New member
CEREBRUM

הרכב של HARD PSYCH מספרד, שהוציא EP מצויין ב 1970. מומלץ ביותר!

Jflyaway

New member
CAMPER VAN BEETHOVEN

הרכב מצויין מקליפורנייה, אשר עסק (בעיקר בשנות השמונים) ברוק פסיכדלי. מחלוצי ה PSYCH REVIVAL של האייטיז, מומלץ לחפש את 4 האלבומים שלהם שיצאו כולם מחדש בדיסקים, ובעיקר את KEY LIME PIE

Jflyaway

New member
CHESTERFIELD KINGS

עוד הרכב אמריקאי, מחלוצי ה PSYCH GARAGE REVIVAL של האייטיז, והפעם - כנראה החשוב שבהם. כל האלבומים נהדרים, בעיקר מומלץ האוסף של הסינגלים (הייתם מאמינים? הם עדיין מקליטים סינגלים!)

Jflyaway

New member
THE CRAMPS

הרכב אמריקאי שהוקם בסבנטיז והוא עדיין פעיל. להקת ה PSYCHOBILY האולטימטיבית. שילוב של רוקבילי פסיכוטי עם פסיכדלייה הזוייה. ההשראה העיקרית היתה ועודנה B MOVIES, ריקי נלסון, גראז' מהעידן של 1966, פורנוגרפייה, והמון הומור. בין 1976 להיום, הם הוציאו עשרות אלבומים, את כולם אני אוהב כך שקשה להמליץ על בודדים. אלוהים יברך את POISON IVY הסקסית ואת LUX INTERIOR המוטרף....

Jflyaway

New member
CYNICS

עוד GARAGE REVIVAL פסיכדלי מה MID WEST. יופי של הרכב עם שורה של אלבומים מעולים. פעילים כבר מאז שנות השמונים. סולן ההרכב הוא גם הבעלים של הלייבל GET HIP שמתמחה ב GARAGE ו PSYCH מכל התקופות.

Jflyaway

New member
השבדים...

CREEPS CRIMSON SHADOWS CORNFLAKE ZOO המשותף: שלושתם ב "C" , שלושתם משבדיה, שלושתם הרכבי GARAGE PSYCH מהגל של שנות השמונים, ושלושתם מצויינים!

Jflyaway

New member
CREATURES OF GOLDEN DAWN

החברה האלו עשו באייטיז מה שCHOCOLATE WATCHBAND וה"שזיפים" עשו בסיקסטיז. הם הביאו אותה ביופי של גראז' פסיכדלי, מלא התלהבות. המלצות: STANDING AT THE GATES OF TIME - האלבום המצויין שלהם ו 1000 SHADOWS המרתק.

Jflyaway

New member
CRAWDADDYS

ההרכב הראשון (או השני) של סידרת הרכבים מסאן דיאגו, בהם כיכב MIKE STAX , אגדת גראז' של שנות השמונים והתשעים. היום משמש STAX כעורך המגזין החשוב ביותר לענייננו - UGLY THINGS

melancholy man

New member
נדמה לי שלא

הוא אף פעם לא עשה ממש פסיכדליה, חוץ מכמה שירים שמושפעים מפסיכדליה בקריים, הוא לא ממש שייך לעולם הזה, אבל ההחלטה היא כמובן של J.

Jflyaway

New member
אם לצטט את דברי המנהל שנאמרו

לדעתי בחוכמה רבה: "אם רוצים להוסיף בכוח דברים שלא שייכים לנושא שלנו, תמיד אפשר ללכת לפורום אגדות רוק ופשוט להוסיף ללקסיקון שקיים כבר שם". זה בדיוק העניין לגבי קלפטון. בואו נעשה צדק ונתעלם מהחשיבות הכללית של אמנים והרכבים, ונתמקד ב SUBJECT MATTER שלנו. מכיוון שהפסיכדליה היתה עניין "איזוטרי"... מן הסתם השחקנים במשחק היו ברובם מוכרים פחות מאשר אלו של המגרש הקלאסי של הרוק.

modulo1000

New member
C.O.B

אני חושב שהגיע הזמן להזכיר את הפולק הפסיכדלי בפורום.... פולק פסיכדלי לא בא לידי ביטוי בגיטרות פאז / אורגנים חורקים וזמרים שקורעים לעצמם את מיתרי הקול זהו פולק לכל דבר....רק שהמוסיקאים היו על אסיד בפועל וזה שינה את הגישה והכתיבה.... הידועים ביותר הם ה INCREDIBLE STRING BAND שאני אישית מטורף עליהם. ההרכב המוזכר לעיל הוא ראשי תבות של Clive's Original Band Clive Palmer הוא מקים הלהקה היה עם ה ISB באלבום אחד ואז פרש והקים את C.O.B. אלבומם הראשון Spirit of Love יצא בשנת 1971 אלבומם השני והאחרון היה Moyshe McStiff שיצא בשנת 1972 לאחרונה השגתי גם בוטלג שלהם בהופעה חיה משנת 1972 ממליץ...ממליץ...ממליץ

modulo1000

New member
אגב הם הרבו להשתמש בהרמוניום

אורגן יד הודי....JFLY...או NOAMRAP ....הרחבה על הכלי בבקשה

למעלה