חופש ביטוי אנשים!!!! ראשית, אתה בהחלט יכול
לכתוב שאתה שונא את שמשון שמש! אתה יכול לכתוב גם שהוא מבלבל בביצים וכל עוד אתה לא יורד לפסים אישיים ומשמיץ, וגם אז ההשמצה צריכה להיות במידה בלתי נסבלת, אסור לנו לחסום את הביטוי שלך. במדינת ישראל ככל מדינה דמוקרטית חופש ביטוי הוא ערך עליון ויש לכבד אותו. אני חושב שהגזמת קצת עם הרגישות שלך לגבי הביטוי "שנאה". זו לא באמת שנאה, זו סלידה מהתנהגות מסוימת וניתן להשתמש במידה שנאה כתיאור. ודבר חשוב נוסף, כפי שהיטיבו לומר זאת כמה מתמודדים. אדם לא יכול להשנות מן הקצה אל הקצה, גם אם הוא במשחק. כל מה שהחיים לימדו אותך ויצרו ממך אתה מביא לתכנית/משחק והדבר נכון עוד יותר כאשר אתה בן 34 (גילה של נעמה). אדם לא יכול להשתנות ב-180 מעלות רק לשם משחק. לכן אני מאמין שנעמה ככה גם בחיים האישיים שלה ובגלל זה אני יכול להגיד שאני "שונא" אותה. ***עובדה גמורה היא שכל המתמודדים משחקים משחק, אבל אני לא מאמין שמדובר פה באותו סוג משחק נאמר כמו הישרדות. פה המתמודדים נמצאים 24 שעות יחד ואי אפשר, פשוט אי אפשר לתחמן כל הזמן את כולם בלי שיעלו עליך! בנוסף מי שתחמן (וזה לימדה אותנו טוב מאוד הישרדות) לא זוכה בסוף, כי תרצו או לא, מפיקי התכנית ובשכל מכניסים לתהליך בחירת הזוכה את הקהל בבית שאכפת לו מהתנהגויות שליליות מסוימות. לכן פה לדעתי יזכה האדם הכי פחות תחמן ואפילו התחמנים לא יעלו לשלבים המאוחרים, בניגוד להישרדות.