מכירת כרטיסים להופעה בישראל

Just Daniel

New member
מהר מהר מהר!!!!!!!!!! ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif

יש מצב מאוד מאוד גדול שאני באהה!!! יש יש יש!! אני לא מאמינה שאני אראה את ביליי אעעעאעהה אבל אבלל... מי כאן מבאר שבע???

dorkiflitz

New member
../images/Emo41.gifאנשים יש מצב שאני מייחצנת../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

זה עדיין לא בטוח אני צריכה לדבר איתו עוד מחר. כל מי שגר בסביבות חיפה-קריות-עכו וכל השיט שיהיה בקשר!!

dirty look

New member
כמה שאלות! תענו לי בבקשה../images/Emo10.gif

אוקיי יש סיכוי גבוה שאני ילך (!!!!) אבל אני חייבת כמה דברים אני גרה במעלה אדומים, יש אוטובוסים לשם? באיזה שעה וכאלה... וגם... נכון בגני התערוכה? זה יהיה בעמידה לא? יש למקום הזה אתר או משו? חח ותודה

Rukia nik

New member
עונה~

בקשר לשאלה הראשונה באמת שאין לי מושג! ההופעה היא כן בגני התערוכה וכן, זה יהיה בעמידה! (הכי טוב) ולגני התערוכה למיטב ידיעתי אין אתר. מקווה שעזרתי אפילו בקצת!

PerfectSP

New member
זה ביום של נייטוויש?!?!?!?!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo190.gif

למה לעשות את זה ככה?!?!?!?!? כי יש לי כבר כרטיס לנייטוויש

כןן :(:(

מזלי שלא קניתי עוד לנייטוויש, אבל מה זה תיכננתי. אבל יש לי שיקולים למה ללכת לטה ולא לנייטוויש. והיה לי קשה להחליט. א. אם הייתי באה לנייטוויש זה היה בעיקר(!!) לתומס, וכמובן לאמפו ומרקו החמודי D: כי על הסולנית החדשה אני לא כל כך מתה. ב. אני לא מכירה ממש את השירים החדשים שלהם והם בטוח מופיעים עם אלבום חדש- "אווה" ואני לא מכירה שום מילה משום שיר D: ג. אין לי הנחה בישרכארד כי אין לי ישראכארד. חח ולט"ה יש הנחה בלאומי כארד ויש להורים שלי לאומי כארד! זה חוסך לי הרבה. וגם אני מתה שם על כולם, כל אחד ואחד מדהים ושונה, וביל הכי בשבילי ^^ . מספיק טוב לא? P=

PerfectSP

New member
את מתכוונת לאלבום- DrakPassion Play? ../images/Emo190.gif

כן,ככל הנראה עם זה...ותשמעי אותו הוא דווקא אחלה אלבום
אני כבר קניתי אז אין שיקול,והייתה ליהנחה כי להורים שלי יש ישרכארדP:

אע נחמד ביותר ^^

כן, אני צריכה לשמוע זה לא בסדר לאחרונה זנחתי אותם ולא מגיע להם :( אני אוהבת אותם
אני אשמע אותו עוד אל דאגה :) ויכול להיות שזה האלבום שרשמת פשוט אני יודעת שלסינגל קוראים Eva אז חשבתי לרגע שאולי זה גם שם האלבום תודה בכל אופן על התיקון (;

PerfectSP

New member
כן..יש שם שיר כזהP: ../images/Emo190.gif

יצא גם הסינגל אמרנת' לפני חודש ככה..P: אבל למה לעשות את זה באותו היום של נייטוויש?!?! למה??

בדיוק@##!%#$

זה משגע אותי, כל כך חיכיתי לנייטוויש, במיוחד לתומאס ולשאר.. חח לאנט פחות, כי מה לעשות, אנט זאת לא טאריה! אבל האמת (לא לכעוס שאני אומרת) אבל מזל שטאריה כבר לא איתם, אם היא הייתה איתם והייתה באה לארץ הקודש הייתי נקרעת מהחלטות מה לעשות עם זה! כי על טאריה לא הייתי מוותרת

PerfectSP

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo190.gif

לי יש כבר כרטיס,אז אין לי יותר מדי החלטה פה\=

כן הא..

חח לי איכשהו עוד הייתה ברירה ויכולתי להחליט. וקניתי היום לטוקיו הוטל DD:

אבל אבל

תבטיחי לי שתצלמי לפחות תמונותת של כוווווולללםםם תומאס,אמפו,מרקו,ואפילו של אנטטט P: :) תודה מראש ^^

למעלה