מכירת כרטיסים להופעה בישראל

SpongBobit

New member
זה אחלה מתנה !D:

אבל אני נולדתי בתאריך הקדוש של בילוש וטום. אבל שלך יותר מגניבXD

LiHiLuSh

New member
חח כיף לך חח תשים תמונה של ךשאני ידע ליראות

אותך וליצעוק לך מזל טוב
אני רצינית חח חשבתי כי אני הולכת ביום שישי סוף סוף להצתלם אז בוהו נעשה שירשור תמונה+שמות ככה היה לנו מסודר ונידע מי הו מי והיה מגניב ^_^

X Slider

New member
צריך לפתוח התפקדות ספטמבר

מי מתנדבת לעשות שאלון קצר ולפתוח?

LiHiLuSh

New member
נמ יעני נגיד

שם: גיל: אתם באים להופעה? תמונה שלכם בישביל שנידע לזהות אותכם (**חייב ברור חח*ועם אתם לא רוצים אז אפשר במסר למי שרוצה): משהו כזה ככה לעשות?

LiHiLuSh

New member
טוב אני כבר יחרבש משהו מצחיק ../images/Emo6.gif

כמו תמיד נממ מתי ליפתוח את זה נירא לי שקדי ביום ראשון סבבה?

Rukia nik

New member
לאאאאאאאאא!../images/Emo7.gif

חנה, תתאמצי אני בטוחה שאת יכולה להשיג את הכסף!!! את אחת מהמעריצות הכי גדולות שהכרתי, וחבל שתפסידי את ההופעה היחידה שלהם (בינתיים) בארץ!! אל תעשי את זה!

Rukia nik

New member
בקשר לכרטיסים בקסטל~

הם עדיין לא הגיעו ומתי שהם יגיעו אני כבר יודיע לכם!

ייאיי :] ../images/Emo192.gif

מיצידי אני יבוא ברגל להופעה אני יגנוב כרטיס אם לא ירשו לי ! אבל להופעה הזאת אני יבוא! אעעע ליראות את ביל בשידור חי! אבל אולי ניקבע מקום שניפגש שם כול הפורום? (לייד גני התערוכה.. ספירר אני רוצה ליפגוש אותך!
)

MCR GIRL1

New member
שאלהההההההההה!! תענו דחוףףףף!

אין הגבלת גיל בשביל להכנס להופעה?! מה אתם חושבים.. יהיו שם בני 12? [ממש לא נראה לי.. מבאס..
] אז אם מישהו יודע.. תענו! דחוףף פליזזז! אני גרה בב"ש.. סיכוי מאוד קלוש שאני אגיע להופעה ואצליח לשכנע ת'הורים..

אני בת 11 ;] ../images/Emo192.gif

עוד שלושה חודשים בת מיצווה... ייאיי אז נירא לי שכן יתנו להיכנס! תישאלי בהזמנת כרטיסים :] בכול מיקרה לא נירא לי...

keren eckshtein

New member
לניקול -שמעתי שהכרטיסים כבר הגיעו ! ../images/Emo24.gif

הם הגיעו יש כמה בנות שכבר קנו . ודיברתי איתם והם אמרו שיש להם כרטיסים כבר ומחר אבא שלי נוסע לקנות לי
כן כן הגיעו הכרטיסים

למעלה