מכירת כרטיסים להופעה בישראל

Rukia nik

New member
אבל סבא שלי היה שם היום ואמרו לו שאין עדיין

כרטיסים ומתי שיהיה הם יתקשרו אליו.

Rukia nik

New member
כן, תקשיבי

סבא שלי הלך לשם ולא היו כרטיסים, אז הם נתנו לו מין כרטיס כזה שמאשר שהוא קנה את הכרטיס. אולי לזה הם התכוונו כשאמרו כרטיסים, כי הכרטיסים עצמם עדיין לא הגיעו!

MCR GIRL1

New member
מישהי פה גרה בב"ש ונוסעת להופעה?!?!

לא משנה איזה גיל..!! אבל אם יש פה איזה צירוף מיקרים- מישהי שגרה בב"ש בת 12 ונוסעת להופעה- דברו איתי!!!!

taxi555

New member
הסעות מרחבי הארץ למופע של טוקיו הוטל.

הסעות מרחבי הארץ למופע. ירושלים/מבשרת /מודיעין. נהריה/קריות/חיפה. זכרון/בנימינה/חדרה/נתניה/איזור רעננה. באר שבע/קרית גת/אשקלון/אשדוד/ראשל"צ.. תהנו דרך אגב באותו יום יהיה גם המופע של נייטויש לידיעתכם. פרטין באתר של "בדרך שלך" www.on-your-way.co.il

taxi555

New member
הסעות מרחבי הארץ למופע וחזרה

הסעות מרחבי הארץ למופע. ירושלים/מבשרת /מודיעין. נהריה/קריות/חיפה. זכרון/בנימינה/חדרה/נתניה/איזור רעננה. באר שבע/קרית גת/אשקלון/אשדוד/ראשל"צ.. תהנו דרך אגב באותו יום יהיה גם המופע של נייטויש לידיעתכם. פרטין באתר של "בדרך שלך" www.on-your-way.co.il

3has3

New member
../images/Emo69.gif בטח שיהיו ../images/Emo2.gif

למה שלא יהיו? *סליחה על השעה
משעמם לי אז באתי
*

taxi555

New member
הסעות מרחבי הארץ למופע של טוקיו הוטל.

SpongBobit

New member
לא כתוב על טוקיו הוטל.

את/ה יכול/ה לתת פרטים,זה ממש דחוף.

Shira XD

New member
לא הבנתי../images/Emo2.gif../images/Emo28.gif

צריך להגיע ב4 ולהתקע שם עד 8?
עזבו אני קשת הבנה
ואני באה עם יובלללללל

Shira XD

New member
בסוף לא,|קסם\

יובל קנתה ת'2 האחרונים כי היא באה עם אמא שלה אז היו רק 2. .XD
בכל מקרה, תהנו

raisingirl

New member
כמה שאלות !

בטוח שכולם בעמידה ? כי הייתי שם פעם כשהביאו אנשים מחו"ל ואכן, היו מקומות ישיבה. גם הייתי קטנה וטיפשה בהופעה של המורדים והיו מקומות ישיבה [למרות שזה במקום אחר..] אבל זה מוכיח שגם אם מביאים אנשים מחו"ל להופעה יש מקומות ישיבה.. אז מה נראה לכם ??? אני צריכה לדעת כי אני הולכת עם עוד בנות ועם יש מקומות אז נזמין כולנו מכרטיס אשראי אחד.. עכשיו, איך הולכת ההזמנה ? אם אני עושה הזמנה טלפונית אני צריכה לבוא עם הכרטיס למקום? ואיך באתר ? שמישהו יסביר לי :/ דבר אחרון מה בקשר לכרטיסים? הם נגמרים עוד מעט ? יהיו כרטיסים עד ראש השנה ? מכרו הרבה בנתיים?

LiHiLuSh

New member
אינ קניתי כרטיס ו

לא היו שום דבר שקשור למקומות ישבה אז בטח נעמוד כי זה גם מופעה רוק שקופצים וצועקים יש חחח ולא כמו המורדים שישבנו יאא אוגם אני ההיתי במופעה של המורדים חחח פדיחות חחח

למעלה