מסדר נוכחות יולי

Rose131

New member
../images/Emo41.gifמסדר נוכחות יולי../images/Emo41.gif

[הידעתם שלפני כ-5 ימים(25.6) הקומונה חגגה שנה?
]
שם:
תאריך לידה וגיל:
כיתה(אם יש):
איזור מגורים:
1-5 להקות הכי אהובות:
אחראים על פינה? מתי? איזה?
הצעות לשיפור הפורום:
ממתי אתם בפורום\קומונה?
באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים?
מה אתם שומעים עכשיו?
תמונה: [שלכם כמובן
] שאלות החודש:
באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7?
הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות]
יש קורס קיץ?
עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות?
קיבלתם תעודות?
איך היה? חופש נעים לכולם

Wild Eye Joker

New member
חופש הידד

שם: שיר. תאריך לידה וגיל: 9 לינואר, בת 17 + כיתה(אם יש): סיימתי יא' איזור מגורים: צפון. 1-5 להקות הכי אהובות: המ דה יוזד, מיוז לאחרונה, מכר, ביפי קליירו ועוד ועוד. אחראים על פינה? מתי? איזה? נה. הצעות לשיפור הפורום: לאדעת. ממתי אתם בפורום\קומונה? לא זוכרת. באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? שביעיסטים, אופנה אלטרנטיבית, פירסינג וקעקועים, תזונה צמחונית וכו' מה אתם שומעים עכשיו? כלום. תמונה: אני אוותר.
שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? לא חושבת. הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? בחודש הקרוב לא. יש קורס קיץ? נאפ. עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות?|נהדגש| אולי אנגלית.. קיבלתם תעודות? איך היה? לא היה.

PATD

New member
../images/Emo122.gifשן בינה זה סיוט

שם:תמר תאריך לידה וגיל:24.9.89
כיתה(אם יש):כבר לא! חהחהחה
איזור מגורים:מבשרת
שליטה! 1-5 להקות הכי אהובות: פאניק! אט דה דיסקו
MCR TAI 30STM פארמור אחראים על פינה? מתי? איזה?נופ
הצעות לשיפור הפורום:מממ אין! זה פורום מממממש טוב
ממתי אתם בפורום\קומונה?מאז ימי הקומונה המוצפת
באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים?ממ בעולם אישי מה אתם שומעים עכשיו?ג'ימי איט וורלד תמונה: [שלכם כמובן]
שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7?לא
הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות]לא בחודש הקרוב
יש קורס קיץ?חס וחלילה!
עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות?כן
קיבלתם תעודות? איך היה?לא..מחר חחח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif להלהלה. מזל טוב לקומונה P:

שם: שחר.
תאריך לידה וגיל: 22.3.1992 - 15 ורבע.
כיתה(אם יש): עולה ל-י' D:
איזור מגורים: ראש העין.
1-5 להקות הכי אהובות: לוסטפרופטס.
אחראים על פינה? מתי? איזה? כן. שישי. מצעד השירים.
הצעות לשיפור הפורום: וואלה אין לי מושג..
ממתי אתם בפורום\קומונה? מהיום שבו נפתחה הקומונה!! אלללה! כבוד D:
באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? פורומים- מכר
פוב
ואבריל לאבין. קומונות- לוסטפרופטס
, פאניק, טאיקינג באק סאנדיי, איידן, מדינה לייק.
מה אתם שומעים עכשיו? Fall Out Boy - Sending Postcards From A Plane Crash (Wish You Were Here)
תמונה:
שאלות החודש:
באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? בטח!
הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? לא.
יש קורס קיץ? לא.
עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות? לא.
קיבלתם תעודות? איך היה? הוממ.. סביר כזה.

Let it Bleed

New member
וואף../images/Emo217.gif

שם:מישל תאריך לידה וגיל: 1.10.1992 עודמט 15 כיתה(אם יש):בדרך ל-י' איזור מגורים:ראשלצ 1-5 להקות הכי אהובות:דיוזד, אנטר שיקארי, פפטל אחראים על פינה? מתי? איזה?לא הצעות לשיפור הפורום:אין כ"כ מה לשפר, אחלה פורוםD: ממתי אתם בפורום\קומונה?הייתי בקומונה מאז שהיא נפתחה אם אני לא טועה באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים?בואו נסכם את זה בפורום דיוזד וקומונת FFTL מה אתם שומעים עכשיו?ששטוסXD תמונה: [שלכם כמובן]נההה שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7?נראה שכן הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות]לא יש קורס קיץ?כנראה שיהיה מד"א XD עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות?לאD: קיבלתם תעודות? איך היה?כן ואתם לא רוצים לדעת>< חופש נעים לכולםD:

Let it Bleed

New member
אז לאן את הולכת?../images/Emo217.gif

או שאת זו שכבר לא בבית ספר. אני סנילית
.

sha na na revol

New member
נוכח.

שם: ניקי סטארלאבר תאריך לידה וגיל: הייתם מתים כיתה(אם יש): - איזור מגורים: ת"א 1-5 להקות הכי אהובות: אני אוהב להקות כאלו של אנשים עם פוני יפה. אבל לא אימו אלא הסוג השני, אינדי.
אחראים על פינה? מתי? איזה? בעזרת השם. בעצם, אני מפקפק בכושר הניהולי שלי. הצעות לשיפור הפורום: להעמיד מבנה חדש לרשות הפורום כולו עם פוסטר של ברט בכניסה. כמו מועדוני מעריצים מהסוג הישן, שבאמת היו שוכרים מועדון. ממתי אתם בפורום\קומונה? כמה חודשים. באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? קוראים - הרבה. כותבים - בפורום פוליקר פעם ביומיים ופה ככה שני ימים בשבוע. כותב בקומונת עדי אולמנסקי, ובקומונת המאניקס מתי שמתחשק לי, בעיקר לצרכי איסוף מידע, אנשים משום מה מרגישים צורך בשאלונים לא רק כאן.
אני יותר נהנה מלשוחח עם חברי הקומונה שלי במיקרופון במס"ן.
מה אתם שומעים עכשיו? למען הגילוי הנאות - כלום, אבל יש לי תיק דיסקים על הברכיים. תמונה: [שלכם כמובן] לא עכשיו. שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? אני לא רואה למה אם אני לא הולך לפסטיבל מהשמו. הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות] אהמ. יש קורס קיץ? "איך להיות אני ולהשאר בחיים", עכשיו על גבי די.וי.די עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות? כן, ברגע שאני אדע מתמטיקה.
הא
הא
קיבלתם תעודות? איך היה? לא, היה סבבה.

sha na na revol

New member
אוקיי, 10 אמנים אהובים לפני השינה.

1. ריצ'י את ג'יימס את ניקי את שון.
2. פוליקר\גלעד (יש לי קיבעון עם הקרדיט הכפול איפה שצריך לתת קרדיט, אם שמתם לב. לא עניינכם, תמשיכו הלאה.) 3. הסמית'ס להקת כל הזמנים 4. אואזיס 5. פיט דוקרטי .6 מנסאן Mansun 7. פאטריק וולף 8. ברייט אייז 9. נעם רותם\קרח 9 10. דוראן דוראן

HarlequinGirl

New member
../images/Emo41.gif

שם: יאנה תאריך לידה וגיל: 14/1 כיתה(אם יש): עולה לח' איזור מגורים: כפ"ס 1-5 להקות הכי אהובות: הרבה מה. אחראים על פינה? מתי? איזה? לא הצעות לשיפור הפורום: לאיודעת ממתי אתם בפורום\קומונה? ממתישהו בקומונה מי זוכר
באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? כותבת באופנה,קומונת פאניק,קוראת בהרבה מה אתם שומעים עכשיו?good shoes-we are not the same תמונה: [שלכם כמובן] שיהיה..זאת הכי עדכנית שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? יאפ הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות] לא חושבת. יש קורס קיץ? נה עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות? ... קיבלתם תעודות? איך היה? כן,הממממ רע?

PATD

New member
יאנהיאנהיאנהיאנהיאנה!!!

נראלי שמחקתי אותך בטעות מהרשימה במסן
anyway שלחת לי רק תמונה אחת מהמפגשים שראיתי אותך
בא לך לשלוח לי עוד ?

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gif^^~

שם:
לי/פונץ'. תאריך לידה וגיל:
27.11.91.תחשבו לבד את הגיל
סתם,15וחצי. כיתה(אם יש):
עולה לי'
איזור מגורים:
מרכז! 1-5 להקות הכי אהובות:
יא,טופ5: 1.Dream theater 2.Opeth 3.Led zeppelin 4.Placebo 5.The doors. אחראים על פינה? מתי? איזה?
ראש בראש,ימי שלישיD: הצעות לשיפור הפורום:
כלום. ממתי אתם בפורום\קומונה?
בפורום מאז שהוא הוקם,בקומונה.המ.לאזוכרת
באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים?
פורומים-HIM,דהיוזד,אליס אין צ'יינס ונראהלי שזהו
קומונות-30שניות,אופת',מכורים למוזיקה
מה אתם שומעים עכשיו?
איזשהו שיר של דהקוקס בM2. תמונה:
לא רוצה. בקשר לחלק השני-הכל 'לא',כך שאין מה לענות

כן אהה......

שם: אלוהים אבל אתם יכולים לקרוא לי טולי תאריך לידה וגיל: 10.1.91 (תעשו את החשבון לבד) כיתה(אם יש): עולה לי''א איזור מגורים: פרדס-חנה כרכור 1-5 להקות הכי אהובות: H.I.M, Lacuna Coil, Paramore, Battlelore, Siddharta אחראים על פינה? מתי? איזה?לא הצעות לשיפור הפורום:הממממ אין ממתי אתם בפורום\קומונה? לא זוכרת, אבל אני לא מימי הקומונה באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? יש כמה.... מה אתם שומעים עכשיו? All That Remains - It Dwells In Me תמונה: [שלכם כמובן] שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? תלוי, ואם כן אז לא להרבה זמן כי יש אנימהוליק(האל יא!) הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות] למה?! למה?! ועל זה נאמר: קונספירציה!! יש קורס קיץ? לצערי כן עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות? לצערי כמעט בהכל קיבלתם תעודות? איך היה? לא, והיה מאוד מרגש לקבל לפני כולם דפים ואז ללכת לבצפר אחר כדי לחלק פליירים

LIly845

Well-known member
להלהל

שם:נופר תאריך לידה וגיל:25.12.1992 14.6 כיתה(אם יש):עולה לט' איזור מגורים:נתניה 1-5 להקות הכי אהובות:אין לי כוח לבחור אחראים על פינה? מתי? איזה?כה,יום שישי השרשור השבועי הצעות לשיפור הפורום:אין ממש ממתי אתם בפורום\קומונה?מתחילת הקומונה באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים?יש הרבה מה אתם שומעים עכשיו?רדיו תמונה: [שלכם כמובן]מהירה שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7?לא.בני דודים שלי באים לביקור מארה"ב בדיוק באותו יום הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות]לא יש קורס קיץ?לא D: עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות?לא קיבלתם תעודות? איך היה?טוב D::

GD ROCKS

New member
../images/Emo70.gifאיזה יום משעמם../images/Emo70.gif

שם: רותי תאריך לידה וגיל: 2.4.90----> 17 כיתה(אם יש): יא איזור מגורים: ב"ש 1-5 להקות הכי אהובות: אלכסיס,בראנדניו,מייכמיקל,דהיוזד, טייקינג באק סאנדיי אחראים על פינה? מתי? איזה? לא. הצעות לשיפור הפורום: - ממתי אתם בפורום\קומונה? מממ האמת קראתי פה ממזמן מדי פעם אבל התחלתי להגיב הרבה לא לפני הרבה זמן. באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? מיי כימקל+דהיוזד מה אתם שומעים עכשיו? Paramore- Misery Business תמונה: [שלכם כמובן] שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? יכול להיות הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות] מממ בחודש הקרוב? לא נראה לי. יש קורס קיץ? מממ כן עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות? כן. עושה גם מועד ב' באנגלית ונשאר לי לעשות פיזיקה. קיבלתם תעודות? איך היה? מממ לא משהו.

Rose131

New member
^^

שם:נועה תאריך לידה וגיל:10.9.91 כלומר עודמעט 16 כיתה(אם יש):עולה לי"א(אמאלה.) איזור מגורים:ירושלים\מבשרת 1-5 להקות הכי אהובות:MCR, HIM ודה יוזד אחראים על פינה? מתי? איזה?מסדר נוכחות בתחילת חודש, אוף בראשון ורביעי, מה ששומעים עכשיו בראשון ורביעי ו.. הממ.
הצעות לשיפור הפורום:הממ...
ממתי אתם בפורום\קומונה?25.6.06? [לא, תאמת שלפני, עוד כשזה היה שוגרקולט] באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים?MCRדהיוזדHIMשביעיסטים[חהחה.]ו30שניות מדי פעם ואני לא נמצאת בפאניק. מה אתם שומעים עכשיו?אנטייטלד-סימפל פלאן שהרגע היה לשנייה בסמולוויל ועכשיו נגמר ואת המוזיקת רקע של סמולוויל שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7?כנראה הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות]הממ.. לאדעת
לא נראה לי יש קורס קיץ?נופ עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות?נופD: קיבלתם תעודות? איך היה?נופD::

סריגמפי

New member
|כותרת|

שם: פאינה תאריך לידה וגיל: 13.09.89, 17 ושלושה רבעים וקצת
כיתה(אם יש): מסיימת י"א [נו, בגרויות וזה] איזור מגורים: נצרת עילית
1-5 להקות הכי אהובות: לא יכולה לבחור רק 5. סדר העדיפויות שלי גם משתנה כל הזמן
אחראים על פינה? מתי? איזה? נופ הצעות לשיפור הפורום: לוידעת. ממתי אתם בפורום\קומונה? בפורום מאז שהוא הוקם, בקומונה נראה לי שגם
או לפחות לא הרבה זמן אחרי שהיא הוקמה
באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? כותבת מידי פעם במונטי פיית'ון, קוראת בהמון אחרים. מה אתם שומעים עכשיו? Radiohead - Just. תמונה: [שלכם כמובן] אני במהירה. ואני גם חושבת שהיא גדולה מדי. שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? לא חושבת. יש סיכוי שתהיה לי מת' לחרוש עליה. הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות] לא יש קורס קיץ? לא עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות? אם אני אצטרך מועדי ב', אז רק פיזיקה. קיבלתם תעודות? איך היה? לא

למעלה