מסדר נוכחות יולי

Sweet Calamity

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo115.gif

שם:הדר תאריך לידה וגיל:13.6.92. תחשבו לבד>< כיתה(אם יש):עולה לי'. איזור מגורים:האמאמא של הצפון. 1-5 להקות הכי אהובות:AFI, MCR, דה יוזד, לאקונה קויל. אחראים על פינה? מתי? איזה? לא. הצעות לשיפור הפורום:לתת לי פינה!! סתם>< ממתי אתם בפורום\קומונה?הווו..אני חושבת שמהתחלת הקומונה. באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים?א"א, AFI, אומנות הצילום. מה אתם שומעים עכשיו?hurt-Crhistina aguilera בגלגלצ>< תמונה: [שלכם כמובן]
שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? אולי הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות]מתכננת ללכת לשאר הירקות. [פלסיבומכרמיוז] יש קורס קיץ?קורס מדצים שלא הלכתי אליו נקרא?D: עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות?לא! קיבלתם תעודות?לא! איך היה?נהדר.

orw93

New member
......./images/Emo205.gif

שם: אור תאריך לידה וגיל: 20.1.93 כיתה(אם יש): עולה ל-ט' איזור מגורים: עמקים 1-5 להקות הכי אהובות: Sum 41 Panic At The Disco Incubus Billy Talent Boys Like Girls אחראים על פינה? מתי? איזה? לא הצעות לשיפור הפורום: ממתי אתם בפורום\קומונה? מאז שנפתח הפורום באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? פאניק, אא"ר, דוקטור הו, בל"ג מה אתם שומעים עכשיו? Never Wake Up-Sum 41 Happy Live Surprise ועכשיו התחלף לWere All To Blame תמונה: [שלכם כמובן] מהקונצרט שבוע שעבר
שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? לא. זה לא ישרא?
הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות] לא יש קורס קיץ? צפונבורי נחשב? סמינר הבטחה?XD עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות? לא קיבלתם תעודות? איך היה? לא

Djerry

New member
../images/Emo176.gif מממ

[הידעתם שלפני כ-5 ימים(25.6) הקומונה חגגה שנה?] מזל טוב!! שם: דגנית תאריך לידה וגיל: 21.11.89 גיל 17 וחצי כיתה(אם יש): עולה לי"ב איזור מגורים: קריות 1-5 להקות הכי אהובות: MUSE, Silverchair, Evanescence, Bright Eyes, Air Traffic אחראים על פינה? מתי? איזה? נופ הצעות לשיפור הפורום: הוא נחמד כמו שהוא ממתי אתם בפורום\קומונה? המ... לא יודעת באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? פורומיוז מה אתם שומעים עכשיו? QOTSA - Suture Up Your Future (Acoustic) תמונה: [שלכם כמובן] שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? כנראה שכן הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות] מייייייוז ואולי גם פלסיבו יש קורס קיץ? פסיכומטרי נחשב? עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות? מתמטיקה ואנגלית קיבלתם תעודות? איך היה? חיחי לא קיבלנו תעודות

milkofamnesia

New member
I'm off the hook :p

שם: אלון תאריך לידה וגיל: 18, 10.9.88 כיתה(אם יש): צהל עוד מעט יאי איזור מגורים: אשדוד רוק סיטי 1-5 להקות הכי אהובות: אינטרפול בלוק פארטי רדיוהד ביפי קליירו אחראים על פינה? מתי? איזה? הרוסי של הפורום הצעות לשיפור הפורום: דברים בחינם ממתי אתם בפורום\קומונה? מאז תחילת הפורום באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? מוזיקה אלטרנטיבית מה אתם שומעים עכשיו? CSS - off the hook שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? כנראה שכן. הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות] יכול להיות שאני אהיה באיגי פופ ביום שבת יש קורס קיץ? אני חכם :p עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות? מתמטיקה קיבלתם תעודות? איך היה? בגלל השביתה לא קיבלתי

GaIi4697

New member
יהיו לי מכשירים שיעשו מה שאני אגידדדדדדד

ולא מה אחריםםםםםםםםםם;; שם: גלי תאריך לידה וגיל: 8.1 ו13 כיתה(אם יש): עולה לח' איזור מגורים: ת"א 1-10 להקות הכי אהובות: 1. עברי 2. הים 3. פלסיבו 4. פורמט 5. האשסאונד 6. ביטלס 7. ג'פרי 8. דה קיור 9. בי יור אוון פט 10. רולינג סטונס אחראים על פינה? מתי? איזה? נופ הצעות לשיפור הפורום: לאדעת, פחות הצפות? ממתי אתם בפורום\קומונה? מההתחלה של הקומונה
באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? פאניק, מארון 5, מתח ואימה, ניפטאק, ג'פרי, קוראת בעברי וא"א מה אתם שומעים עכשיו? בדיוק התחיל תמיד אהבה
תמונה: [שלכם כמובן] אז זה יפני או סיני אני תמיד מתבלבלללללללללל שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? דא /m\ הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות] הה לא [אבל אתמול היה עברי!!1
] יש קורס קיץ? כה, נגמר ב9.7 עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות? לא קיבלתם תעודות? איך היה? לא

litaf1

New member
שליי

שם: ליטף תאריך לידה וגיל: 6.5.90 17 וחודשיים.. כיתה(אם יש): עולה לי"ב. איזור מגורים: מוצקין סיטי! 1-5 להקות הכי אהובות: MCR 30 STM LP KORN סטון סאוור אחראים על פינה? מתי? איזה? נופ. הצעות לשיפור הפורום: אממ נופ. ממתי אתם בפורום\קומונה? בפורום הזה..? אממ שבועיים שלוש..? באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? פורום MCR, קומונות: פרנואידים ומכורים למוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? 30/30-150 סטון סאוור... תמונה: [שלכם כמובן] שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? לא =( הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות] לא =( יש קורס קיץ? לא =) עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות? אכן! =( קיבלתם תעודות? איך היה? לא.. הארגון שובת. אבל תעודות לא כל כך חשובו בי"א.. רק תעודת בגרות משנה!...

/

שם: ספיר תאריך לידה וגיל: 26.4.94 כיתה(אם יש): עולה לח' איזור מגורים: ערד 1-5 להקות הכי אהובות: within temptation, עברי לידר, the hush sound, אפרת גוש, klaxons אחראים על פינה? מתי? איזה? לא... הצעות לשיפור הפורום: לאדעת
ממתי אתם בפורום\קומונה? אמ, יום כיפור וזה באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? פאניק ועוד כמה בקושי מה אתם שומעים עכשיו? לבד - עברי לידר תמונה: [שלכם כמובן] נהה שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? לאדעת הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות] לא יש קורס קיץ? לא עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות? ... קיבלתם תעודות? איך היה? לא

elknetld2kil

New member
יאללה

שם: איתן תאריך לידה וגיל: 29.12.1983 (23) כיתה(אם יש): אני מתחיל תואר שנה הבאה איזור מגורים: איזור בית שאן (AKA ערסלנד) 1-5 להקות הכי אהובות: אין לי כח לזה עכשיו אחראים על פינה? מתי? איזה? אני אחראי ליזום ריבים בפורום, זה נחשב? ממתי אתם בפורום\קומונה? Since day 1 מה אתם שומעים עכשיו? את ההגיון שלי שצועק עליי לקום מהכיסא ולהתחיל ללמוד כבר למבחן מחר במתמטיקה
תמונה: ראו הוזהרתם! שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? לא (אני לא טוב במפגשים כאלה...) הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? אני מתכנן להביא את כל הקיבוץ שלי למיוזיבו

oshriti123

New member
נוכחת

שם: אושרית תאריך לידה וגיל: 16.1.92, חשבו לבד
כיתה(אם יש): עולה לי' איזור מגורים:חיפה 1-5 להקות הכי אהובות:לוסטפרופטס
, מיוז, דה יוזד, גוד שארלוט, ואמ.. ארקטיק מאנקיז/TBS אחראים על פינה? מתי? איזה? מצעד האינדי, כל ימי שני[: הצעות לשיפור הפורום: אני עדיין בעד לשנות את השם של הפורום לשם שאטי הציעה
אין שם יותר מתאים מזה! ממתי אתם בפורום\קומונה? ממתי שהפורום נפתח באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? קוראת בדה יוזד ואופנה אלטרנטיבית, כותבת בלוסטפרופטס מה אתם שומעים עכשיו?כלום כי כמו ששכבר ארמתי 20000 פעמים אין לי פלייליסט
תמונה: [שלכם כמובן] שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? יש מצב :) הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות] נופ יש קורס קיץ? וווווווווואיייי
כןןןןןןןןן, אמור להיות לי במטמתיקה... ולא הלכתי... פאק
עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות? לא קיבלתם תעודות? איך היה? לא קיבלנו ><

t a o t a o

New member
we loooove the moooon, coz it is close to us

[הידעתם שלפני כ-5 ימים(25.6) הקומונה חגגה שנה?] לא שם: טאו תאריך לידה וגיל: מתישהו בין גילוי האש להמצאת הגלגל. כיתה(אם יש): אין איזור מגורים: צפון 1-5 להקות הכי אהובות: מניקס, ליברטינס, בייבישאמבלס ועוד כל מיני שמשתנות יומית. אחראים על פינה? מתי? איזה? לא, אף פעם, אף אחת. הצעות לשיפור הפורום: הוספת בריטים שווים ולצבוע בורוד. הכל. ממתי אתם בפורום\קומונה? קצת לפני סוף הקומונה, אני חושבת? באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? כל מיני \: מה אתם שומעים עכשיו? MCR- Welcome to the black parade תמונה: [שלכם כמובן] לא שלי, אחי הקטן (9) צילם הלילה את הירח שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? אולי הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות] לא נראה לי..

Rose131

New member
אם רק תפוז היו מסכימים לי לצבוע הכל בורוד../images/Emo7.gif

../images/Emo103.gif

שם: עדי תאריך לידה וגיל: 30.5.91 כיתה(אם יש): עולה ל-י"א איזור מגורים: מבשרת 1-5 להקות הכי אהובות: מטאליקה, מגהדת', דארק טרנקוויליטי, פנתרה, מיידן אחראים על פינה? מתי? איזה? לא הצעות לשיפור הפורום: אין ממתי אתם בפורום\קומונה? on and off מאז שהקומונה נפתחה.. באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? רק פה מה אתם שומעים עכשיו? how could I - Cynic תמונה: [שלכם כמובן] שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? לא הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות] הייתי באוונסנס... יש קורס קיץ? לא עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות? לא קיבלתם תעודות? איך היה? מישהו כן קיבל תעודות? למזלי לא קיבלנו...

למעלה