מסדר נוכחות יולי

sapir lee

New member
../images/Emo168.gif

שם: ספיר תאריך לידה וגיל: 29.8.89 זה אומר 17 ועשר חודשים כיתה(אם יש): אין! חח איזור מגורים: חולון 1-5 להקות הכי אהובות: MCR Evanescence Linkin Park Lostprophets וכאן יש תיקו בין לקונה קויל, נייטוויש וויטין טמפטיישין אחראים על פינה? מתי? איזה? לא הצעות לשיפור הפורום: אין ממתי אתם בפורום\קומונה? שבועיים אחרי שהוא נפתח בערך באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? MCR,לינקין,אוונסנס, קומונה של לוסטפרופטס מה אתם שומעים עכשיו? כלום תמונה: [שלכם כמובן] לא רוצה P: שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? לא ידוע עדיין הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות] לא יש קורס קיץ? לא עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות? לא קיבלתם תעודות? איך היה? חביב

HagarStar

New member
אר../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שם: הגר תאריך לידה וגיל: 21.2, 14 כיתה(אם יש): עולה לט', אני חושבת איזור מגורים: ת"א 1-5 להקות הכי אהובות: פאניק!, פראמור, קיוט, פוב, TAI וג'סטין טימברלייק אחראים על פינה? מתי? איזה? לא הצעות לשיפור הפורום: ממתי אתם בפורום\קומונה? ממזמן באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? פאניק! מה אתם שומעים עכשיו? אואו של האייסי תמונה: [שלכם כמובן] זאת התמונה הכי נורמלית כי הסתפרתי אתמול ולא הצטלמתי מאז שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? אכן הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות] לא יש קורס קיץ? מבחני קיץ עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות? נופ קיבלתם תעודות? איך היה? "תעודות הערכה" עלאק, חרא XD

HagarStar

New member
הנה תמונה נורמלית ../images/Emo12.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

chronophobia

New member
kiss me goodnight~ ../images/Emo175.gif

שם: אינה תאריך לידה וגיל: 19.12...בת 15 וחצי כיתה(אם יש): י' איזור מגורים: חולון 1-5 להקות הכי אהובות: אממ...brand new, AFI, klaxons, Voxtrot, The fall of troy אחראים על פינה? מתי? איזה? - הצעות לשיפור הפורום: אע... ממתי אתם בפורום\קומונה? בפורום כמעט מהיום הראשון. (נראה לי) באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? אופנה אלטרנטיבית וקומונה של AFI (שכבר מתה) מה אתם שומעים עכשיו? Ryan Gosling - Put Me In The Car תמונה: [שלכם כמובן] שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? לא. הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? לא נראה לי. יש קורס קיץ? לא. עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות? לא. קיבלתם תעודות? איך היה? היה טוב :]

i love TAI

New member
../images/Emo41.gifנראה לי שאני ילך לישון עכשיו../images/Emo41.gif

שם:עדן תאריך לידה וגיל: 24/9/89 [17 (עוד מעט 18)] כיתה(אם יש): י"ב אבל תכף כבר לא תהיה איזור מגורים: מבשרת 1-5 להקות הכי אהובות: מכיוון שעוד כמה ד' 5 אני ירשום את הלהקה האהובה עלי.. The Accademy Is.. אחראים על פינה? מתי? איזה?נופ הצעות לשיפור הפורום:--- ממתי אתם בפורום\קומונה? אמממ כמה חודשים באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? לא הרבה... מדי פעם כשיוצא אני כותבת בקומונות אחרות חחח מה אתם שומעים עכשיו? שקט תמונה: [שלכם כמובן] אם חייבים------> [זה לא מודבק שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? יכול להיות הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות]בחודש הבא יאיייי!!! יש קורס קיץ?נופ [כלל הידוע לי
] עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות?מתמתיקה
קיבלתם תעודות? איך היה?לא... ולא היה כי לא קיבלתי
חופש נעים לכולם תוד גם לך

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifצהריים טובים/בוקר טוב../images/Emo3.gif

שם:מיכל תאריך לידה וגיל:18.1. בת 17 וחצי. כיתה(אם יש):עולה לי"ב:] איזור מגורים:ירושלים 1-5 להקות הכי אהובות: MCR MUSE THE USED BREAKING BENJAMIN 30 שניות.. אחראים על פינה? מתי? איזה?:פה?, לא:] הצעות לשיפור הפורום:אין ממתי אתם בפורום\קומונה?:לא ממזמן..חח באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים?: כותבת: MCR דה יוזד פה:] מיוז. קומונות: מכורים למוזיקה 30 שניות
עקומים
מה אתם שומעים עכשיו?: The White Stripes - 300 M.P.H. Torrential Outpour Blues תמונה: [שלכם כמובן]..חעחעחעע שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7?:יש מצב הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות]:חודש הקרוב?, לא יש קורס קיץ?:לצערי כן עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות?:מתמטיקה?, ברור..
קיבלתם תעודות? איך היה?:לא..תודה לאל

הקומונה של שוגר או אחרי שהיא הפכה לMTV?|מנעול

שם: ספיר תאריך לידה וגיל: 12.2.90 כיתה(אם יש): עולה לי"ב איזור מגורים: ב"ש 1-5 להקות הכי אהובות: נו די יש מלא אחראים על פינה? מתי? איזה? לא הצעות לשיפור הפורום: פחות אופים מוצפים (?) ממתי אתם בפורום\קומונה? מאז הקומונה של שוגר.. אח הימים שהייתי עוד אדומה בקומונה.. באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? פו"ב, אינקובוס, TBS, דה יוזד, קוראת סמוייה בMCR, אוונסנס, מיוז מה אתם שומעים עכשיו? Brand New - Guernica תמונה: [שלכם כמובן] -- שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? יאפ הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? לא יש קורס קיץ? לא עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות? לא
קיבלתם תעודות? איך היה? חביב כזה.. המומצע לא ממש גרוע

KRUEGER

New member
../images/Emo3.gif

שם: תאריך לידה וגיל: 16 כיתה(אם יש): עולה לי"א.. איזור מגורים: מבשר /קידר 1-5 להקות הכי אהובות: אני די אוהבת את הכל אבל יוזלס, הים, אוונסנס.. אחראים על פינה? מתי? איזה?נופ הצעות לשיפור הפורום: אני יודעת? אנערף ממתי אתם בפורום\קומונה? פחות מחודש
באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? סרטי מתח ואימה, סוסים, הטברנה של סימונה
מה אתם שומעים עכשיו? משהו בגלגצ... תמוה: לא כל כך רואים אותי וטוב שכך ^ ^ שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? לא
הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות] נופ יש קורס קיץ? חח לא
עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות? לא ^ ^ קיבלתם תעודות? איך היה? למזלי לא ^ ^

CitizenErased

New member
אממ.. כן אני עדיין כאן ../images/Emo9.gif

שם: לירון תאריך לידה וגיל: ה12 באוגוסט 1986.. כמעט חוקית בארה"ב כיתה(אם יש):
*מרגישה זקנה* איזור מגורים: השרון חחחחח 1-5 להקות הכי אהובות: מיוז, רייג' אגיינסט דה משין, המארס וולטה, רדיוהד, פרל ג'אם אחראים על פינה? מתי? איזה? לא לפי מיטב זכרוני, אבל אני עוד אפתח אחת הצעות לשיפור הפורום: תבואו למפגש (אין קשר) ממתי אתם בפורום\קומונה? אני הייתי הרבה זמן בקומונה לפי מיטב זכרוני. אני עוד זוכרת שנכנסתי פעם ראשונה כשנועה פרסמה בפורום MCR חח באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? רק בפורומיוז.. טוב נו, מדי פעם נכנסת לזיהוי שירים ואחרים מה אתם שומעים עכשיו? Radiohead - Paranoid Android שבדיוק נגמר לו תמונה: [שלכם כמובן] טוב הרגע שמתי את זה בפורומיוז אז אני אשים גם כאן.. אני הימנית מן הסתם
השמאלית היפה זו חברה שלי מצרפת.. וזה בכלל צולם בפאב בלונדון.. ועוד לפני שהיה לי סיידליפ!
שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? נראה לי.. סתם נו, ברור! הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות] בחודש הקרוב? לא, באוגוסט אני מקווה ללכת לברט אנדרסון.. ואולי גם לג'ולייט אנד דה ליקס יש קורס קיץ? חח עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות? דווקא היה לי אחלה ציון במתמטיקה לפני כמה שנים טובות.. 91 או משהו כזה. 4 יחידות, לא רע!!11 קיבלתם תעודות? איך היה? כן, זה היה מזמן. והלך סבבה.

lestatgirl

New member
ממש מוכר לי המקום מהתמונה, איפה זה?

ויש לך כמו לאמא שלי ואחותי יומהולדת..[אם כבר לא קשורים..]

CitizenErased

New member
פאב בלונדון חח

*מנסה להזכר מה השם של האיזור ולא מצליחה* בלעעע.. אוף, אפילו ישנתי שם ואני לא זוכרת מה השם של האיזור

dandiT

New member
../images/Emo9.gif

שם: דניאל^^ תאריך לידה וגיל: 26.12 15 וחצי^^ כיתה(אם יש): ט' איזור מגורים: ת"א 1-5 להקות הכי אהובות: HIM יוזד טורטי בולט אופת' אחראים על פינה? מתי? איזה? קורבן שבועי ביום רביעי^^ הצעות לשיפור הפורום: נו
ממתי אתם בפורום\קומונה? תחילת השנה נראה לי
באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? פורום HIM קומונת אופת' מה אתם שומעים עכשיו? את חברה שלי מדברת בטלפון.. והיא מדברת הרבה>< תמונה:.... לא
שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7?לצערי לא
הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? לא יש קורס קיץ?לא עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות?לא קיבלתם תעודות? איך היה?לא;;

למעלה