מסדר נוכחות יולי

Bleed for Me

New member
נוכחת

שם:דניאל תאריך לידה וגיל:4.5.89 18 כיתה(אם יש):היה יב איזור מגורים:ר"ג 1-5 להקות הכי אהובות:ארקטיק מאנקיז,מקפליי,MCR,גרין דיי ודה ויו (לא לפי סדר) אחראים על פינה? מתי? איזה?לא הצעות לשיפור הפורום:אין ממתי אתם בפורום\קומונה?ממהתחלה באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים?ארקטיק מאנקיז (בואו לקומונה!),MTV,קלי קלארקסון,מקפליי,פראמור.. מה אתם שומעים עכשיו?עונה על השאלון תמונה: [שלכם כמובן] אין שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7?לא נראלי שאני אספיק הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות]נכון לעכשיו לא יש קורס קיץ?לצערי כן עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות?אולי אנגלית כדי לשפר קיבלתם תעודות? איך היה?בעזרת השם תעודת בגרות

Luna Sphere

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo194.gif../images/Emo197.gif../images/Emo132.gif

שם: אורן תאריך לידה וגיל: 24.7 ומיאו. כיתה(אם יש): הושחתה... איזור מגורים: מידל איסט.. 1-5 להקות הכי אהובות: ארקטיק מאנקיז!!!!!!!!!!!!!! הסטרוקס ליבס WAS קלקסונס ג'יימי טי כל הגודים למיניהם, פיג'ן דטקטיבס, היוזד, הדוקן הוויו ומה לעשות אני לא יודעת לספור... אחראים על פינה? מתי? איזה? כן אבל בואו נשכח מזה.... הצעות לשיפור הפורום: לא יודעת. ממתי אתם בפורום\קומונה? מהיום הראשון של הפורום, די הרבה זמן בקומונה למרות שאני מעדיפה את הפורום, מאוד.. וגם בקושי כתבתי בקומונה. יותר קראתי. באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? א"א, אופנה, אייפוד, היוזד, הקומונה של AM וזה. מה אתם שומעים עכשיו? speeding cars- imogen heap... נמ תמונה: [שלכם כמובן] רק כדי שתזהו אותי בפיקניק הזה.. שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? כן DDDDDDDDD: הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות] לא
יש קורס קיץ? הא? לא. עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות?לא קיבלתם תעודות? איך היה?לא

sha na na revol

New member
אוף גמני רוצה../images/Emo70.gif...

איזה סרט שלהם את הכי אוהבת
... אני Hard Day's Night.
"Are you a mod or a rocker?" "A mocker"

Luna Sphere

New member
yellow submarine יותררר מדי הזוי בשבילי

וגם כשראיתי אותו בפעם הראשונה לא היה לי מצב רוח ועמדתי להרדם ככה שזו לא חוכמה

lestatgirl

New member
מצאתי בבית קסטות של הופעה שלהם לייב בBBC

ולא רשום אפילו איזה BBC אני חוששת שזה כ"כ ישן שזה מהתקופה שהיה רק BBC 1!

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo29.gif

שם: מור[: תאריך לידה וגיל: 15 , 7.4.1992 כיתה(אם יש): עולה ל-י'
איזור מגורים: חולון. 1-5 להקות הכי אהובות: פוב, פארמור, דה קוקס, פלייליף ו..ג'יימס בלאנט
אחראים על פינה? מתי? איזה? כן, 5. מדי יום א'. הצעות לשיפור הפורום: אין ממש,הוא סופר גזעי D: ממתי אתם בפורום\קומונה?לא ממש זוכרת, נדמה לי ממרץ. באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? כותבת- פארמור.קוראת- מעדיפה להשאר סמויה
מה אתם שומעים עכשיו? Paramore- Fences
והתחלף ל- Borm For This . תמונה: [שלכם כמובן](*.*) [אני יודעת שאני לא ממש פוטוגנית ..]
שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7?נה,ביישנית מדי
הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות]נואפ. יש קורס קיץ?נואפ. עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות?נואפ. קיבלתם תעודות? איך היה?יאפ, היה נפלא DD:

lestatgirl

New member
כנסו כנסו!

[הידעתם שלפני כ-5 ימים(25.6) הקומונה חגגה שנה?] לא
שם: אטי עם ט תאריך לידה וגיל:090989 17 וחצי כיתה(אם יש):כבר אין מוחאחא איזור מגורים:ראשלצ 1-5 להקות הכי אהובות:ליבס שמבלסססס דפט מוזיקה מהמייטי בוש [לא להקה אבל זדיינו] המכביזזז הוויו ההורורז אחראים על פינה? מתי? איזה?לא, אני גם לא אחראית בכללי אז בכלל.. הצעות לשיפור הפורום:לגרום לכך שכששואלים שאלות בגונזו מהפלאנט, ישאלו שאלות גם מכאן.. רציני אפשר לבדוק שם מי יהיה על הבראון קאוץ' ושפה יכתבו שאלות ונשלח אותם לשם.. ממתי אתם בפורום\קומונה?מיום הקמתה? באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים?פה פה ובכמה אחרות? מה אתם שומעים עכשיו?כלום, מקודם שמעתי תתוכנית של ראסל בראנד רק ב BBC2 תמונה: [שלכם כמובן]יש בפליקר, תעזבו אותי שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? אולי כן ואולי לא. הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות]אמ.. מתי ג'ולי והליקס מופיעים? יש קורס קיץ?חס וחסה עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות?זה בהכחשה קיבלתם תעודות? איך היה? לא, הייתה שביתה ולמי אכפת מזה כשיש תעודת בגרות בקרוב?

BabyShambles

New member
להלה.

שם:גרציאלה תאריך לידה וגיל:7.7 אהיה בת 15 [עוד שישה ימים!!!1111 אעאעאעאעא....
]
כיתה(אם יש):עולה לי' איזור מגורים:
1-5 להקות הכי אהובות:ביטלס, AM, פטריקוולף, קייזרס, ליברטינס\DPT\שמבלס. [אבל נוו מה, יש עוד מלא] אחראים על פינה? מתי? איזה?NOPE הצעות לשיפור הפורום:לא כרגע ממתי אתם בפורום\קומונה?מההתחלה שלו ובקומונה יותר קראתי באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים?מחול, אא"ל ואמממ זהו נראה לי מה אתם שומעים עכשיו?כלום. תמונה: [שלכם כמובן]אני לא נוהגת לעלות לפורומים. יש בספייס אם אתם נורא משתוקקים>_> שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7?כןכן הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות]לא. יש קורס קיץ?לא עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות?לא קיבלתם תעודות? איך היה?בסדר

MirrorGirl

New member
../images/Emo210.gif

שם: מיכל תאריך לידה וגיל: 18.3 , בת 15 כיתה(אם יש): עולה לי' איזור מגורים: ירושלים 1-5 להקות הכי אהובות: פאניק, לוסטפרופטס, פוב, סאוסין וסנאו פאטרול אחראים על פינה? מתי? איזה? נופ D: הצעות לשיפור הפורום: אין
ממתי אתם בפורום\קומונה? מזמן, עוד מימי הקומונה באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? אופנה, הירוס ופאניק מה אתם שומעים עכשיו? פרסומת של עקרות בית נואשות?! XD תמונה: [שלכם כמובן] >> שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? אולי הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות] לא
יש קורס קיץ? כעעעעעעעע, בלשון כוסאמאמא של אורט >< עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות? נופ קיבלתם תעודות? איך היה? קקי D:

MirrorGirl

New member
../images/Emo210.gif אלוהים אדירים ../images/Emo12.gif

תפוז הבנזונה הגדיל ת'תמונה למיימדי ענקקקקק
בוהווווו הוא הרס את התמונהה
[תגדילו ואז תראו איזה תמונה יפה! D:]

Chemical Venom

New member
Me^^

שם: תאריך לידה וגיל: כיתה(אם יש): איזור מגורים: 1-5 להקות הכי אהובות: אחראים על פינה? מתי? איזה? הצעות לשיפור הפורום: ממתי אתם בפורום\קומונה? באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? מה אתם שומעים עכשיו? תמונה: [שלכם כמובן] שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות] יש קורס קיץ? עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות? קיבלתם תעודות? איך היה?

Chemical Venom

New member
גררר!! נשלח ריק! חחח זה המלא=]

שם: אור תאריך לידה וגיל: גיל 17 וחצי כיתה(אם יש): י'ב איזור מגורים: מושב נחלים ליי פאתח תקווה 1-5 להקות הכי אהובות: אין לי כוח לינקין הכי אהובים! אחראים על פינה? מתי? איזה? NOP הצעות לשיפור הפורום: הוא מעולה כמו שהוא! ממתי אתם בפורום\קומונה? ממזמן.. באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? קמונות של 30STM ופורום לינקין פארק ועוד כמה מה אתם שומעים עכשיו? [ Avenged Sevenfold] - Bat Country תמונה: [שלכם כמובן] אין לי כוח באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? אני חושב שכן.. הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות] אמממ NOP יש קורס קיץ? NOP עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות? כן... קיבלתם תעודות? איך היה? אין תעודות בבצפר שלי..

Brianstorm

New member
../images/Emo176.gif

שם:
פז תאריך לידה וגיל:
20.11 בת 14.5 כיתה(אם יש):
עולה לי' איזור מגורים:
ת"א 1-5 להקות הכי אהובות:
ליברטינס,קייזר,שמבלס,ארקטיק,פרטליס לפחות עד שאשנה את דעתי
אחראים על פינה? מתי? איזה?
נופ הצעות לשיפור הפורום:
מממ..שישורי סירטונים ותמונות וכאלה דברים,מאיפה לי ממתי אתם בפורום\קומונה?
מהרגע שגיליתי שפתחו את הפורום באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים?
וואל קוראת סתם בהרבה וכותבת רק בנירוונה טיפונת בגלל האנשים
מה אתם שומעים עכשיו?
Vertigo-The Libertines תמונה: [שלכם כמובן]
הכי עדכנית.. שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7?
בטח,עם אופיר,מרוצה?
הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות]
לא שידוע לי בנתיים יש קורס קיץ?
נופ עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות?
נופ קיבלתם תעודות? איך היה?
לא,וטוב שכך

!!!1../images/Emo192.gif

שם: יעל תאריך לידה וגיל: 6.8 מה שאומר שעוד חודש 16 ^^ כיתה(אם יש): עולה לי"א איזור מגורים: כפ"ס 1-5 להקות הכי אהובות: מכר, מיוז, רדיוהד, הסמית'ס ו[לא להקהP:]ג'פוש אחראים על פינה? מתי? איזה? לא הצעות לשיפור הפורום:
ממתי אתם בפורום\קומונה? בערך לקראת סוף הקומונה באיזה עוד פורומים\קומונות בתפוז אתם כותבים\קוראים? בערך ב-MCR, לפעמים במיוז ובדה יוזד. מה אתם שומעים עכשיו? Patrick Wolf - Bluebells תמונה: [שלכם כמובן] לארוצה, אין לי תמונות נורמליות פה. שאלות החודש: באים למפגש הסופרמגניבקולגזעי ב10.7? אני לא יכולה ;[ הולכים להופעה בינלאומית בחודש הקרוב? [מגהדת' ושאר ירקות] לא יש קורס קיץ? לא עושים מועד ב' במתמטיקה או בגרויות אחרות? לא קיבלתם תעודות? איך היה? לא

למעלה