מסדר נוכחות מרץ

Rose131

New member
../images/Emo41.gifמסדר נוכחות מרץ../images/Emo41.gif

[קרדיט לפורום HIM ולענבלירון על חלק מהשאלות] שם: תאריך לידה: זה אומר שהגיל שלכם הוא: איזור מגורים: מסנג'ר: מה אתם שומעים עכשיו? שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי? שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי? תמונה שלכם: דירוג לפורום מ1-10: הצעות לשיפור: אחראים על איזה פינה בפורום? איזה? ולשאלה המתחלפת: התחפשתם בפורים? אם כן, למה? [העתקתי את זה מה2.1. ואז כתבתי בטעות דירוג לפורום וכולכן כזה "הה נועה! זה לא פורום! זאת קומונה!" אז הנה פורום!@%!
[התלהבות יתר.] הממ. כן.

Rose131

New member
המ

שם:נועה תאריך לידה:10.9.91 זה אומר שהגיל שלכם הוא:15 וחצי איזור מגורים:ירושלים\מבשרת מסנג'ר:[email protected] מה אתם שומעים עכשיו? Behind the Crimson Door- HIM שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי?ליתיום כמובן שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי?ארמ. For you- HIM כפרעליו
תמונה שלכם:אולי אחרכך אני אשים עם התחפושת וכל זה דירוג לפורום מ1-10:ני לא אובייקטיבית נו הצעות לשיפור: הלו, איפה הפינות? איפה התגובות? אחראים על איזה פינה בפורום? איזה?
ולשאלה המתחלפת: התחפשתם בפורים? אם כן, למה?הלנה

Rose131

New member
הנה תמונה של הלנה.

וזה חד פעמי שאני שמה תמונה שלי, רק כי זה פורים. [בדרך כלל השיער ארוך יותר, לא חלק, ועם שביל באמצע. ]

Rose131

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

[מי לימד אותך מילים כאלה?!]

../images/Emo99.gifאיזה יפה../images/Emo223.gif

אמרו לי שיש מישהו בב"ש שהתחפש לג'רארד הבלונדיני אבל לא ראיתי אותו

Rose131

New member
איכ בלונדיני

תמצאי מישהו שהתחפש לג'רארד השחור והארוך[הממ.] ואז נדבר

Rose131

New member
אמרו לי שאני אראה כמו זונה!../images/Emo7.gif

ואז אמרו לי שאני תמימה מדי כדי להיראות זונה, ואז אמרו לי ש. לא זוכרת כבר
בכל מקרה, תודהXD

Chemical Venom

New member
אמממממ אני ראשון

שם: אור תאריך לידה: 15.2 זה אומר שהגיל שלכם הוא: 17 איזור מגורים: מושב קטן קטן לייד פתח תקווה מסנג'ר: במסרים מה אתם שומעים עכשיו? SR-71 -Hello Hello שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי? וואלה יש המון שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי? יש יותר אפילו תמונה שלכם: ----- דירוג לפורום מ1-10: 10 הצעות לשיפור: אממ אין משו שאני חושב עליו כרגע אחראים על איזה פינה בפורום? איזה? לא ולשאלה המתחלפת: התחפשתם בפורים? אם כן, למה? אמממ עוד לא אבל יש רעיונות..

GaIi4697

New member
להלה

שם: גלי תאריך לידה: 8.1 זה אומר שהגיל שלכם הוא: 13 איזור מגורים: ת"א מסנג'ר: [email protected] [גם ככה אפעם לא מוסיפים, למה צריך?><] מה אתם שומעים עכשיו? ספיישל דה אקדמי איז אומשהוXD שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי? לאיודעת לא ראיתי המווון זמן שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי? לאיודעת תמונה שלכם: >< דירוג לפורום מ1-10: לאדעת<__< הצעות לשיפור: נמ אחראים על איזה פינה בפורום? איזה? לא ולשאלה המתחלפת: התחפשתם בפורים? אם כן, למה? לא];

PATD

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo149.gif

שם:תמר
תאריך לידה:24.9.89 זה אומר שהגיל שלכם הוא:תחשבו לבד
איזור מגורים:מבשרת
מסנג'ר:[email protected] תזדהו!
מה אתם שומעים עכשיו?love hurts - incubus שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי?של הקילרז ושל מכר . כאילו דה
שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי?round here קאבר של פאניק תמונה שלכם:
מפורים ^__^ דירוג לפורום מ1-10:8.. הוא ניהיה ממש פעיל! הצעות לשיפור:אין. אחראים על איזה פינה בפורום? איזה?נופ! ולשאלה המתחלפת: התחפשתם בפורים? אם כן, למה?ברור.. ל"סופרימו" חחח סתם

Rose131

New member
ואפילו אמרתי לך שלום היום!

[*גאה בעצמי*] וזה כי רציתי שאנשים יזהו את התחפושת כי נמאס לי להגיד שאני מתחפשת לגוויה מרקדת.

PATD

New member
חחחחחח ישר אמרתי לעדן

ווי היא התחפשה להלנה ואז ראיתי שזאת את... מעכשיו תגידי לי שלום כל פעם

GoldenBabe

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שם: הגר תאריך לידה: 21.2.93 זה אומר שהגיל שלכם הוא: 14 ושבוע ויומיים! איזור מגורים: ת"א
מסנג'ר: [email protected] מה אתם שומעים עכשיו? Dear Jamie... Sincerely Me - Hellogoodbye שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי? לאדעת שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי? לאדעת תמונה שלכם: משלשום ^^ עם הפונינט O_O יש גם מעכשיו אבל אינלי כוח להעלות ולהקטין XD דירוג לפורום מ1-10: 7 הצעות לשיפור: נועה, באמאשלך, תנהלי כבר!
אחראים על איזה פינה בפורום? איזה? נופ ולשאלה המתחלפת: התחפשתם בפורים? אם כן, למה? סוג של פיה? לאדעת, היה לי כתר ושרביט וכנפיים והכל ורוד-לבן-כסף עם נצנצים ופרווה~

GoldenBabe

New member
כן תמר../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

בוא נשווה בין ת"א למבשרת.. מעניין מי מנצחת [בוא נעזור לך, אהמ ת"א אהמ]

למעלה