מסדר נוכחות מרץ

Moldy Peach

New member
../images/Emo194.gif

שם: קרן. תאריך לידה: 20/5/89 זה אומר שהגיל שלכם הוא: 17 וחצי איזור מגורים: מרכז מסנג'ר: [email protected] מה אתם שומעים עכשיו? The Rakes - We Danced Together שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי? כל מיני שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי? כל מיני תמונה שלכם: דירוג לפורום מ1-10: 8 הצעות לשיפור: יותר אפשרויות הצבעה במצעדים אחראים על איזה פינה בפורום? איזה? לא. ולשאלה המתחלפת: התחפשתם בפורים? אם כן, למה? לא, היה לי בהתחלה רעיון להתחפש לכריסמס טרי עם ענפים תקועים בבגדים וקישוטים לעץ מחוברים.. אבל וויתרתי כי אני והשקעה אף פעם לא היינו קרובות במיוחד. וגם לא הייתי בטוחה עד כמה מגוחכת אני אהיה מוכנה להראות.

WOOHOO

אסף 18.8.89 17.5 פ"ת [email protected] שומע עכשיו........................... דממה מטורפת בבית שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי - בורדרס של סאנשיין אנדרגראונד שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי - או FROM THE RITZ TO THE RUBBLE של ארקטיק או British legion של קאסאביאן, או the doberman של קאסאביאן. תמונה שלי... בטיול לפני כמה חודשים עם ידידה... דירוג לפורום: 6. הצעות לשיפור: יש יותר מדי אנשים שהופכים את הפורום הזה לפורום להקות פופ-פאנק סטייל פאניק ומשתלטים על הפורום. זה פשוט מאוד הופך להיות מן סניף של פורומי MCR ו פאניק אט דה דיסקו (קומונה?) ... וזה דווקא אם תשימו לב מה שיש הכי פחות בMTV2 ומה שיש יותר (BRITT ROCK ואינדי וכו'.... ) בקושי מדובר פה.

CitizenErased

New member
בקשר למה שכתבת...

יש פה דווקא חבורה נאה של אנשים שאוהבים בריטרוק. אני כמובן אחת מהם ויש גם את tao וsha na na.. פשוט צריך למצוא את הדיונים (או לפתוח אחד בעצמך ואנחנו נתדיין
נכון שזה לרגע נראה כמו מילה רעה?)

t a o t a o

New member
אולי בעינייך,

בעיני זו דווקא נראית מילה מצויינת
כבר אמרתי לך שאני נמצאת היום באיזור שלך? ...Be afraid, be very afraid

CitizenErased

New member
...../images/Emo3.gif

שם: לירון תאריך לידה: ה12 באוגוסט 1986 זה אומר שהגיל שלכם הוא: 289 איזור מגורים: לונדון (נו אני חיה בעבר, תנו לי ליהנות
) מסנג'ר: [email protected] מה אתם שומעים עכשיו? כלום כי חברה שלי ישנה שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי? אממממ הייתי אומרת Muse - Invincible כי התחילו לחרוש על ההופעה של זה בעוד שאנחנו מחכים לקליפ החדש אבל הקליפ הרשמי עוד לא יצא אז אני אגיד Klaxons - Golden Skans כי עדיין לא הפסקתי להיות מכורה
(איזה משפט מאעפן) שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי? יש שלושה.. Muse - Dead Star Tool - Sober Radiohead - Street Spirit תמונה שלכם: נוווו דיי, חרשתי על התמונות שיש לי על המחשב וכולם כבר מכירים
דירוג לפורום מ1-10: 11-... סתם נו, התחלתי לאהוב את המקום הצעות לשיפור: המנהלת המאעפנה הזאת, היא לא בת 70? שתתחתן כבר! אחראים על איזה פינה בפורום? איזה? אפשר לומר שעל פינת הביוגרפיות כי אני מחכה לשמוע ממישהו שיעשה ביוגרפיה ביום חמישי הקרוב ואם לא יהיה מישהו כזה אני עוד אאלץ לעשות בעצמי על משהו שוב
(אני מזהירה אתכם.. טוב נו, על מיוז כבר עשיתי) ולשאלה המתחלפת: התחפשתם בפורים? אם כן, למה? ...בשביל מי? לא למדתי/עבדתי בפורים אז אין סיבה חח אני אביא מסיכות למפגש פורום

עונה :)

שם: סתיו תאריך לידה: 22/9/92 זה אומר שהגיל שלכם הוא: כמעט 14 וחצי. איזור מגורים: מרכז מסנג'ר: [email protected] מה אתם שומעים עכשיו? the killers- read my mind שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי? 30 seconds to mars- the kill שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי? השיר הזה של השמנה ששרה עם מלא תמונות צבעוניות ברקע. S: תמונה שלכם: מצורפת, אני השמאלית (פורים!!1 D: ) דירוג לפורום מ1-10: 6 הצעות לשיפור: פשוט האווירה נעלמה השנה ><' אחראים על איזה פינה בפורום? איזה? לא.. ולשאלה המתחלפת: התחפשתם בפורים? כן, לבובה XD

Luna Sphere

New member
pardon?

"השמנה ששרה עם מלא תמונות צבעוניות ברקע"?! את אולי מתכוונת לבת', הסולנית של The Gossip, ואולי את גם מתכוונת לStanding in the Way of Control, אבל, פש.. איזה יחס נחמד. ואגב השאלה הייתה שיר לא מM2 אבל וואטאבס..

M a a y a n K

New member
נכון שזה קצת גזעני...

אבל לא היה קשה להבחין לאיזה קליפ היא מתכוונת...
אבל אני מסכימה שלרדת על שמנים זה
(ממחר דיאטה...)

מתי זה יתן לי לכתוב תגובה נורמלית?

לא התכוונתי להפגין גזענות, פשוט לא הייתה לי דרך לתאר את הקליפ. מצטערת O_ם

Fragile Dream

New member
../images/Emo54.gifמרץ!^~^

שם:
לי/פונץ'. תאריך לידה:
27.11.91. זה אומר שהגיל שלכם הוא:
15^^ איזור מגורים:
מרכז:> מסנג'ר:
[email protected] אבל אני בכלל לא מתחברתXP מה אתם שומעים עכשיו?
כלום כרגע. שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי?
30STM - Attack נראהלי^^ שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי?
וואו יש כ"כ הרבהXD אמ, נלך על Placebo - Space monkey.
תמונה שלכם:
חעחעחעXDD לא. דירוג לפורום מ1-10:
לאדעת>>: הצעות לשיפור:
אני לא אתחיל עכשיוXP אחראים על איזה פינה בפורום? איזה?
נופ. ולשאלה המתחלפת: התחפשתם בפורים? אם כן, למה?
כן, לחייזר מגניב כזהT_T'

yaelrs

New member
טוב,../images/Emo192.gif

שם: יעל תאריך לידה: 6.8.91 זה אומר שהגיל שלכם הוא: 15 וחצי איזור מגורים: כ"ס מסנג'ר: [email protected] מה אתם שומעים עכשיו? MCR -The Sharpest Lives שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי? גולדן סקאנס של הקלאקסונס. שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי? אמ יש כמה Incubus - Drive Moulin Rouge - The Pitch Klaxons - Gravity's Rainbow MCR - Kill All Your Friends תמונה שלכם: איןליכוח דירוג לפורום מ1-10: 8? הצעות לשיפור: אחראים על איזה פינה בפורום? איזה? לא ולשאלה המתחלפת: התחפשתם בפורים? אם כן, למה? כן, התחפשתי לשטן לובשת פראדה, יצא מגניב D:

MirrorGirl

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif

שם: מיכל תאריך לידה: 18.03 זה אומר שהגיל שלכם הוא: עודמעט 15 איזור מגורים: ירושלים מסנג'ר: [email protected] מה אתם שומעים עכשיו? פרסומות רוסיות מהסלון [אמא רואה טלויזיה בפול ווליום] שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי? לאיודעת XD שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי? אינלי כוח לחפש.. תמונה שלכם:
תמונה מפורים דירוג לפורום מ1-10: 8 הצעות לשיפור: לאיודעת ולשאלה המתחלפת: התחפשתם בפורים? אם כן, למה? סוג של נסיכה?

elknetld2kil

New member
יאללה

שם: איתן לוין תאריך לידה (גיל): 29.12.1983 (23) איזור מגורים: עמק בית-שאן מסנג'ר: [email protected] (להציק חופשי...) שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי: Enter Shikari - ACHITHH שיר אהוב לא ממט"ב2: Static-X - Destroyer תמונה: צבעתי את השיער לכבוד פורים. הצבע המקורי הוא ג'ינג'י. התחפשתם: שבוע הבא יש מסיבת פורים בקיבוץ שריד. אני הולך אבל עוד לא החלטתי למה להתחפש. יש המלצות?

עונהההההההההה

שם: רביד תאריך לידה: 29.1 זה אומר שהגיל שלכם הוא: לא אומרת איזור מגורים: דרום מסנג'ר: לא משתמשת מה אתם שומעים עכשיו? את הילדים רבים שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי? החדש של the view שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי? הקודם שלהם תמונה שלכם: אתם רוצים להיבהל? דירוג לפורום מ1-10: 9 הצעות לשיפור: עוד תמונות של חתיכים יתקבלו ברצון אחראים על איזה פינה בפורום? איזה? עוד לא. ולשאלה המתחלפת: התחפשתם בפורים? אם כן, למה?

MoonyAvFreak

New member
so here we go again

שם:מעיין תאריך לידה:29.12.90 זה אומר שהגיל שלכם הוא:16 איזור מגורים:רעות מסנג'ר:[email protected] מה אתם שומעים עכשיו? את החדשות המעצבנות מהסלון שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי?אמממ....anything can happen in the next half hour - enter shikari שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי? make damn sure - taking back sunday ברור תמונה שלכם: דירוג לפורום מ1-10:אממ 9.5? הצעות לשיפור:אין חח אחראים על איזה פינה בפורום? איזה?לא.. ולשאלה המתחלפת: התחפשתם בפורים? אם כן, למה?

למעלה