מסדר נוכחות מרץ

Gadook

New member
נארף ^^

שם: מיכל תאריך לידה: 7.11 זה אומר שהגיל שלכם הוא: 15 וקצת איזור מגורים: תל אביב מסנג'ר: [email protected] מה אתם שומעים עכשיו? The view- same jeans, מה שיש בM2 כרגע. שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי? 30STM- attack שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי? FOB- The take over, the break's over תמונה שלכם: היחידה שקטנה מספיק, סליחה על האיכות
דירוג לפורום מ1-10: 7 הצעות לשיפור: להפסיק להיות לחוצים כל כך. אחראים על איזה פינה בפורום? איזה? ולשאלה המתחלפת: התחפשתם בפורים? אם כן, למה? כןכןכןכן, לשלישיה. (נו מהסדרת ילדים) אם עוד שני ידידים, ליפות ואוברולים. בגלל שהם כל כך גבוהים (ואני כל כך נמוכה
) החלטנו שזה 1, 2, וחצי אנחנו שלישיה XD

LiLuLiL

New member
../images/Emo153.gif

שם:ליאור תאריך לידה: 12.08.92 זה אומר שהגיל שלכם הוא: 14 איזור מגורים: מרכז מסנג'ר: [email protected] מה אתם שומעים עכשיו? ever a day -afi שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי? anything can happen.. enter shikari שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי? רובי
תמונה שלכם:
דירוג לפורום מ1-10: 8 הצעות לשיפור: לאדעת אני אוהבת אותה
אחראים על איזה פינה בפורום? איזה? נוופ ולשאלה המתחלפת: התחפשתם בפורים? אם כן, למה? כן, שלגייה מתה

lestatgirl

New member
באיחור מטורף

שם:אטישאמבלס תאריך לידה:9989 זה אומר שהגיל שלכם הוא:17וחצי איזור מגורים:מרכז נו,ראשון מסנג'ר:[email protected] מה אתם שומעים עכשיו?קולות של ראסל בראנד בראשי, ובקר פרק בינוני של גברים על עצים. שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי?אאור ולוסיטי שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי?Vince the loveable stoner תמונה שלכם:כן, כי יש לי אחת.. דירוג לפורום מ1-10:שמונה. הצעות לשיפור:כמו שאמרו פחות לחץ, אבל נראה לי שזה אשמת הסקיני אצלכם...:p אחראים על איזה פינה בפורום? איזה?לא, אבל לא אסרב אם יבקשו ממנו.... ולשאלה המתחלפת: התחפשתם בפורים? אם כן, למה?לא, אה ואם לא התחפשתי לא אכפת לכם למה?:p נו אז כי אני אתאיסטית חח

בדיילי משו. ../images/Emo60.gif

שם: ישי. תאריך לידה: 2.9 זה אומר שהגיל שלכם הוא: 15 וחצי. איזור מגורים: קריות\חיפה. מסנג'ר: מסר. מה אתם שומעים עכשיו? היהודים - תענה לי. שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי? לאיודע. שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי? גם. תמונה שלכם: אינלי משקפיים באמת. דירוג לפורום מ1-10: 8. הצעות לשיפור: .. אחראים על איזה פינה בפורום? איזה? - ולשאלה המתחלפת: התחפשתם בפורים? אם כן, למה? פראנק.

MrMinus

New member
אממ...

שם: ג'נייה תאריך לידה: 5.5.89 זה אומר שהגיל שלכם הוא: 17 איזור מגורים: אשדוד מסנג'ר: [email protected] מה אתם שומעים עכשיו? Rage against the machine - Ashes in the fall שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי? Kaiser Chiefs - Ruby שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי? Tonedeff - Heavyweight דירוג לפורום מ1-10: 34. וחצי. ולשאלה המתחלפת: התחפשתם בפורים? אם כן, למה? אני מגניב מדי בשביל זה. אנשים מתחפשים אליי.

בלהבלהבלה

שם: טולי תאריך לידה: 10.1 זה אומר שהגיל שלכם הוא: 16 איזור מגורים: פרדס-חנה כרכור (כןכן גם אני גרה בחור) מסנג'ר: [email protected] מה אתם שומעים עכשיו? Evanescence - Lithium שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי? The Fray - How To Save A Life שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי? Abed - Cement תמונה שלכם: לא היום דירוג לפורום מ1-10: 9 הצעות לשיפור: אין אחראים על איזה פינה בפורום? איזה? לא ולשאלה המתחלפת: התחפשתם בפורים? אם כן, למה? כן לידיד שלי כרמל

למעלה