מסדר נוכחות מרץ

PATD

New member
חחח יש אמת בדבריך

כי אני מתה על ת"א אבל לחיות שם בקיץ זה סיוט

GoldenBabe

New member
דווקא לא../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אני מתה על ת"א בקיץ XD 5-6 שעות במימדיון ואני מקבלת אחלה צבע

Luna Sphere

New member
so here I am...

שם: אורן (the slag) תאריך לידה: 24/7
זה אומר שהגיל שלכם הוא: איך אפשר לדעת בלי שנה? איזור מגורים: צפון ארץ ישראל מסנג'ר: [email protected] מה אתם שומעים עכשיו? sexy in latin של LMT אקוסטי שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי? אולי בורדרס של סאנשיין אנדרגראונד, backfire at the disco של וומבטס, ובטוח עוד מיליונים אבל שאני מכירה הרבה לפני שהגיעו לM2 כמו about your dress וגם the romantic type
שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי? Brianstorm כמובן כמובן כמובן תמונה שלכם: דירוג לפורום מ1-10: נו די מה זה.. הצעות לשיפור: לא עולה לי כרגע, אבל זה סימן טוב.. אחראים על איזה פינה בפורום? איזה? נופ, אבל אני אשמח להיות שותפה במשהו
ולשאלה המתחלפת: התחפשתם בפורים? אם כן, למה? לאישתו של ג'יימי ריינלודס

PATD

New member
אה חח זהו

זה היה לי מוזר כי הייתי בטוחה שאני מכריה אותך .. אז הייתי בטוחה שיש בן עם כינוי דומה או משו

לייריקס לבורדרס של סאנשיין...?

את יודעת במקרה איפה אני יכול למצוא לייריקס לשיר הזה? חיפשתי בגוגל בלי הצלחה... אני פשוט מאוהב בשיר הזה

נכנסתי לאתר הזה אבל...

הליריקס שם לא נכונים... לפחות לפי הקליפ. יש שם קטעים (ההתחלה והסוף) נכונים אבל באמצע הוא שר דברים שלא נמצאים בליריקס... :/

LIly845

Well-known member
../images/Emo187.gif

שם:נופר תאריך לידה:1992\12\25 זה אומר שהגיל שלכם הוא:14 איזור מגורים:נתניה מסנג'ר:[email protected] מה אתם שומעים עכשיו?pixies-hey שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי? שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי?mika-grace kelly תמונה שלכם:מהירה דירוג לפורום מ1-10:7 הצעות לשיפור:---------- אחראים על איזה פינה בפורום? איזה?שרשור שבועי ולשאלה המתחלפת: התחפשתם בפורים? אם כן, למה? לא....

AurelieG

New member
mine ../images/Emo3.gif

שם:אורלי תאריך לידה:4.1.1989 זה אומר שהגיל שלכם הוא:18 :) איזור מגורים: אשדוד :/ מסנג'ר:[email protected] מה אתם שומעים עכשיו? Deftones - White Pony שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי? Deftones - Mein (לא השיר ההכי טוב של הדיסק האחרון...) שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי? sikth - peep show תמונה שלכם: אין לי עדכנית :/ דירוג לפורום מ1-10: 10 הצעות לשיפור: X אחראים על איזה פינה בפורום? איזה? X ולשאלה המתחלפת: התחפשתם בפורים? אם כן, למה? לא ממש התחפשתי. שמתי כובע פלאפי לבן עם לבבות :/ לא מצאתי למה להתחפש :(

ממ

שם: ספיר תאריך לידה: 26.4 זה אומר שהגיל שלכם הוא: 12 איזור מגורים: ערד מסנג'ר: [email protected] מה אתם שומעים עכשיו? אפרת גוש- דיאטה שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי? לא ראיתי מזמן>< שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי? ג'ורג'יה- אפרת גוש אחראים על איזה פינה בפורום? איזה? אה.. אמורה ;[ NP, SNM ולשאלה המתחלפת: התחפשתם בפורים? אם כן, למה? לא.

Height Down

New member
האמ

שם: פאינה תאריך לידה: 13.09.89 זה אומר שהגיל שלכם הוא: 17. כמעט וחצי. איזור מגורים: נצרת עילית מסנג'ר: [email protected] מה אתם שומעים עכשיו? Lily Allen - Littlest Things שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי? לוידעת. שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי? כנ"ל תמונה שלכם: דירוג לפורום מ1-10: הצעות לשיפור: אחראים על איזה פינה בפורום? איזה? נופ ולשאלה המתחלפת: התחפשתם בפורים? אם כן, למה?

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שם:אור תאריך לידה:20.1 זה אומר שהגיל שלכם הוא:14 איזור מגורים:יקנעם מסנג'ר:[email protected] מה אתם שומעים עכשיו? שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי? שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי? תמונה שלכם:משו של SUM 41. אינלי כוח לבדוק את השם. דירוג לפורום מ1-10:8? הצעות לשיפור: אחראים על איזה פינה בפורום? איזה?לא

oshriti123

New member
נוכחת

שם:אושרית תאריך לידה: 16.1.92 זה אומר שהגיל שלכם הוא: 15 וחודש ומשהוP: איזור מגורים: חיפה מסנג'ר: [email protected] מה אתם שומעים עכשיו? lostprophets - everybody's screaming !!! שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי? Jarvis Cocker - don't let him waste your time ודיס איינט א סין שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי? משהו של לוסטפרופטסP: תמונה שלכם: עדיף לכם לוותר:X דירוג לפורום מ1-10: 8 הצעות לשיפור: שאנשים יהיהו קצת יותר נחמדים אחד לשני:X אחראים על איזה פינה בפורום? איזה? בינתיים לא. ולשאלה המתחלפת: התחפשתם בפורים? אם כן, למה? נואפ.

milkofamnesia

New member
:p

שם: אלון תאריך לידה: 10/9/1988 זה אומר שהגיל שלכם הוא: 18 איזור מגורים: אשדוד מסנג'ר: [email protected] מה אתם שומעים עכשיו? GCWCF - i-spy שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי? לא יודע... שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי? אנטר שיקארי.. דירוג לפורום מ1-10: אחלה פורום שבעולם.. הצעות לשיפור: תחלקו דברים חינם אחראים על איזה פינה בפורום? איזה? לא ולשאלה המתחלפת: התחפשתם בפורים? אם כן, למה? הייתי איש עסקים מוזנח=]

M a a y a n K

New member
../images/Emo148.gif

שם: נו, מעין תאריך לידה: 11/8/88 זה אומר שהגיל שלכם הוא:18 וחצי איזור מגורים: קריות מסנג'ר: אין, אבל מייל: [email protected] מה אתם שומעים עכשיו? 30STM- a beautiful lie שיר אהוב מMTV2 בחודש הנוכחי?Billy Talent- Fallen Leaves שיר אהוב לא מMTV2 בחודש הנוכחי?המממ...לא יודעת תמונה שלכם: אין.... דירוג לפורום מ1-10: 9? לא יודעת, אחלה פורום הצעות לשיפור: אין אחראים על איזה פינה בפורום? איזה? לא ולשאלה המתחלפת: התחפשתם בפורים? אם כן, למה? לצערי ממש לא...

למעלה