אייל גולן
B BravE NeW BoY New member 7/5/04 #81 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי
T The Juck New member 8/5/04 #155 ../images/Emo19.gifלמי שיש מצלמה דיגיטלית......... צריך לקחת בחשבון שלכל מקום שנלך כולם יגידו:"תצלם אותי! צלם אותי!" אחרי שאני מצלם: "תראה! תראה!" חחחח ככה זה........
../images/Emo19.gifלמי שיש מצלמה דיגיטלית......... צריך לקחת בחשבון שלכל מקום שנלך כולם יגידו:"תצלם אותי! צלם אותי!" אחרי שאני מצלם: "תראה! תראה!" חחחח ככה זה........
ר רוןרוןרון New member 7/5/04 #83 קשה לזהות מהגב אבל ... זהו מושיק עפיה מצד ימין ומשמאל - מנהלה של מאיה - רוברטו בן שושן.
ר רוןרוןרון New member 7/5/04 #87 ../images/Emo66.gifלאחר ההופעה בחדר מאחורי הקלעים עם משפחה ,חברים , אוהבים , תקשורת וכד' ..
K k a b o o k New member 7/5/04 #117 מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif נשמע שנהנתם בצורה מדהימה איזה יופי , איזה כיף לכם שפגשתם אותה .. ו- על התמונות..
מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif נשמע שנהנתם בצורה מדהימה איזה יופי , איזה כיף לכם שפגשתם אותה .. ו- על התמונות..