מסכמ"ש This Is How I

NoAmItA ChAn

New member
פוצץ אותו!

שיר השבוע של MCR? X שיר השבוע בכללי? Dying Song - HIM Disarm Me (With Your Loneliness) - HIM Permanent - David Cook Decleration - David Cook Heros - David Cook Hero - Nickleback ועוד כמה~ אמן/אלבום השבוע? הימ ודיוויד, כרגיל 3> והשבוע גם שמעתי כמעט את כל האלבום הראשון של פאניק, קצת פו"ב וקצת גוד שארלוט D: סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - אושן 11 ועוד כמה.. ספר - לקחתי ספר גדול, בול בשבילי!! נקרא "מסורת הכוכבים", ובדיוק כזה ספר חיפשתי! לא עבה בכלל, עם פירוט על קבוצות הכוכבים, על הסיפור שמאחוריהן, על הצורה שלהן, כדי שאוכל לזהות אותן, ואת שמות רוב הכוכבים שמרכיבים אותן D: אני רוצה לקנות את זה ולקחת את זה איתי כשאסע לצפון או לדרום! תוכנית - על טבעי 3> אני חוזרת לראות D: דבר טוב/רע שקרה השבוע?
היה בגרות במעבדה בביולוגיה. אני לא בטוחה שהלך לי טוב, כי סיימתי באמת אחרונה ולא הספקתי לעבור על הבחינה שוב..
הבגרות בע"פ בערבית מאחוריי!! כמה שהייתי לחוצה, ובסוף קיבלתי 96 DDD:
קיבלתי גם 96 במגן בערבית בכתב XP
ומגישים אותי על 98 לבגרות מחר D:
לאבא שלי היה יום הולדת D:
ישנתי אצל סבתא שלי, והיה ממש כיף וטעים XP
אמא שלי נסעה לצפון, אז אתמול באו אלינו לארוחת ערב קומץ חברים של המשפחה, והיה ממש כיף D:
גם היום באו והיה כיף XP ציטוטי השבוע? הציטוט האגדי: "רגע רגע, אתה רומז שאני שמנה?" וזה שבא אחריו: "אתה רומז שאני משעממת?" תכנונים לשבוע הבא? מחר בגרות בערבית T___T וללכת לקונצרט, ולסיים בית ספר, ותחקיר בטחוני, ויום מא"ה (למרות שאני רוצה לדחות) ומגן בחיבור! תמונת השבוע? X

NoAmItA ChAn

New member
מה, כי זה הכי נשי שיש! XDDDD

אם מישהו אומר לך משהו, לא משנה מה, ואת רוצה כמו שנאמר (או שלא) בעברית צחה "לעשות עליו דאווין", לא משנה מה הוא אומר לך, את אומרת לו: "רגע רגע, שאני אבין, אתה רומז שאני שמנה?" והוא הוא נדפק! ואם את רוצה להמשיך את זה, כשהוא יענה לך "לא!" אז תגידי לו: "אז מה אני?" XPPPP אחח, הפרסומות לטונה סטארקיס עשו את שלהן
טוב לא, כבר הכרתי את זה קודם, אבל עדיין XP ואני בכלל לא אוהבת טונה!

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאהה... טוב? O:

חחח לאדעת אני אפעם לא אמרתי את זה.
כי אני יודעת שאני שמנה אני לא צריכה שאנשים ירמזו לי את זה

Because Of May

New member
כל הכבוד על הציונים! ../images/Emo109.gif

תותחית
. מקווה שהלך לך טוב בבגרות היום... :).

NoAmItA ChAn

New member
תודה! באמת הלך לי טוב!

היה ממש קל שזה עצוב O: אה, אבל יש לי טעות אחת, ואחת ממש ממש מטומטמת!! של 3-4 נקודות. כזאת בגרות מבלבלת T_T אבל מאחוריי D:

Because Of May

New member
אויש, לא נורא... ../images/Emo109.gif

97-6 זה לא ציון כ-ז-ה גרוע...
. חחח סתם סתם, זה מעולה
.

NoAmItA ChAn

New member
תודה רבה! ומסתבר שלא טעיתי!!!

אבל אני מצפה שירדו לי נקודה או שתיים על שתי טעויות אחרות שעשיתי >_<

Hadar way

New member
../images/Emo168.gifmarching the march of pain../images/Emo79.gif

שיר השבוע של MCR? אה כרגיל.. מדי פעם לא משהו ספציפי
שיר השבוע בכללי? everything we are- seek irony והרבה הקרקס של דולי
אמן/אלבום השבוע? סיק ודולי
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? ספר קניתי ועדיין לא התחלתי אותו.. ראיתי היום גשם של פלאפל, סרט חמוד ביותר
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
גיליתי דברים
גיליתי שמסתירים ממני דברים
ביררתי יותר טוב על הבצפר שאני מנסה לעבור אליו
שיעור פסנתר ראשון
ציטוטי השבוע? בלעכס אני תמיד שוחכת הכל.. אני אתחיל לרשום אותם
תכנונים לשבוע הבא? ראשון- מבחני מעבר לבצפר שני-פיתוח קול (כרגיל) שלישי-כלום מיוחד רביעי-כלום חמישישבת- אילת
תמונת השבוע? הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Because Of May

New member
תהני באילת D:. ../images/Emo109.gif

אמג, שיעור פסנתר... חלום חיי בערך... אני בטוחה שאני אגשים אותו יום אחד, אפילו אם אהיה גריי אנד אולד...
. שיהיה בהצלחה
.

Hadar way

New member
טנקיו ../images/Emo192.gif

אז.. תלמדי? סתם, תנסי לקדם את הרעיון ולהפוך אותו למציאות גם אם זה יהיה קשה. ואני מקווה שה"יום אחד" יהיה קרוב. תודה שוב

Hadar way

New member
כן תכננתי ללמוד משהו

אבל אני מתה ללמוד בס
תודה רבה רבה רבה

Hadar way

New member
כי אני לא ממש מסתדרת עם גיטרות XD

ואני מעדיפה בסיס מוזיקלי בכלי קלאסי שמשם יותר קל להתפתח, כי יותר מבינים מה עושים.

NoAmItA ChAn

New member
אההה, אוקיי :)

הגיוני, למרות שלא חובה כלי קלאסי כבסיס - אפשר ישר להתחיל ללמוד באס, בלי צורך בלמשל בסיס בגיטרה קלאסית D:

Hadar way

New member
שנה שעברה ניסיתי גיטרה כי ממש התחשק לי

ולא הלך.. נשברתי שניסיתי לעשות אקורד Bm.

Because Of May

New member
זה משתפר עם הזמן../images/Emo13.gif. ../images/Emo109.gif

חוצמזה, שלא קשה בכלל ללמוד באס. הרבה יותר קל מגיטרה רגילה, + את ממש לא צריכה בסיס קלאסי לזה. לי ירד מהבאס בטירוף בשנה האחרונה. היא סתם שוכבת לי פה בחוסר מעש, חודשים לא נגעתי בה. אני חושבת שאשאר עם הקלאסית (או אולי אפילו אקוסטית) לנצח חח...

Hadar way

New member
בד"כ אני פשוט מתייאשת מהר מדי ../images/Emo3.gif

כן אולי שנה הבאה/עוד שנתיים.. ובאס זה מגניב גם גיטרה זה מגניב גם כמעט כל כלי נגינה אחר

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif מה ההתלהבות אצלנו סיימו ביום שישי ../images/Emo3.gif

והחודש אני אלמד רק 5 ימים
שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? Avenged Sevenfold - The Fight
Dead By April - Sorry For Everything Eddy Watta - I Like The Way David Guetta & Akon - Sexy Chick David Guetta - I'm In Miami Beach Savage - Swing Spankers - Sex On The Beach אמן/אלבום השבוע?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
- עספור [וואי אני בפיגור נוראי
], איך פגשתי את אימא, יומני הערפד ועל טבעי [היה בפרק את אחד הקטעים המצחיקים!
אבל נתעלם מהעובדה שהם מידרדרים] דבר טוב/רע שקרה השבוע?
צו ראשון היה חופר.
קיבלתי 62 במבחן באנגלית כוסאימאשלהמורה הזאת שתיחנק כבר!
מתחיל להיות חםםםםם! D::: ציטוטי השבוע? תלמידים: "יבגניה בדקת מבחנים?!" יבגניה: "לא היה לי זמן.. ביום שבת היה ל"ג בעומר וביום ראשון.. אני עשיתי משו" ~מחייכת~ מיכאל: "מה.. היה בית ריק?" לא זכור לי עוד.. תכנונים לשבוע הבא? אוי ווי.. מחר מתכונת באקולוגיה, רביעי מתמטיקה, חמישי מבחן בהיסטוריה ולעשות עבודה במנהל.
תמונת השבוע? אין

למעלה