*מרגיש גאה* עשיתי נקיון פסח

• פותח הנושא 007bg
  • פורסם בתאריך

Bakura

New member
../images/Emo96.gif כןןןןןןן.

בלונדים אימתניים/חיות המחמד שלהם.אייסון מסכים איתי, וזה מה שחשוב X3

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif חח.

וואנאבי נסיכים וורודות שיער\הודיות מצומקות, הכי טוב. אני כ"כ אוהבת להיות לא קשורה D:

לבנדר א

New member
*לאקשורהגם*

איפה ראית את פרקים 4 ומעלה, לעזאזל? T_T *שומעת שוב את השירפתיחה* זה ממכר. O:

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif לשלוח לך טורנט? י.י

או שאני פשוט אצרוב לך למפגש הבא. XD שיר הפתיחה של אוטנה *-* ~ריר~

לבנדר א

New member
*בוכה*

בגרוטאה הזאת אין אפילו נגן נורמלי. TOT אני מניחה שתשלחי לי את הטורנט במסן עכשיו. *עוברת למחשה*

Kawaii Baka

New member
כן, במקום אחר אולי :<

פעם אחרונה שבדקתי, שירשור תמונות לא קשורות שמסווה כדאגה לאנשים אחרים זה לא בדיוק "אין" מהרבה בחינות. כן, ואני יודע שאני הומופוב. :>

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אתה גם סוציופט. ^_^

ואם הייתי רוצה לפתוח שרשור תמונות, הייתי כותבת בכותרת "שרשור תמונות". כדאי לך לתקן את המשקפים שלך D: מאז שקפצה עליך פאנגירל ושברה אותן הראיה לא אותו דבר, מה? ;<

../images/Emo54.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo77.gif

הערב ב-20:00 יתארח ד"ר ארז אבן חן מנהל פורום רפואת חיות מחמד בתפוז בפורום חתולים, ויענה על שאלות בנושא חתולות מיוחמות, סירוס ועיקור, טיפול גורים וכל מה שביניהם. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=16&msgid=75848614

קצת הסברים על ההודעות האחרונות שלי

תיראו, אני לא מבקשת שתסלחו לי. במיוחד לא על הודעות כאלו. אני רק רוצה להסביר, שלא הייתה כוונה לפגוע באנשים כאן. הכוונה בהודעה האחרונה, הייתה מכוונת אך ורק לחוקי הפורום.אף פעם לא התכוונתי לאנשים. האנשים כאן ממש נחמדים, ואין לי כוונה לפגוע בהם. אני יודעת שאתם חושבים שהמצאתי את זה רק עכשיו... אבל אתם צריכים להבין, שניסוח ההודעה הגיע מילדה בת 12 שהולכת לאבד את החברה הכי טובה שלה, שהייתה איתה מאז שהיא זוכרת את עצמה,בגלל איזה אידיוט שנסע מהר מידי על הכביש ובאור אדום. התקרית נודעה לי שעתיים בערך ליפני אותה הודעה...הפנים שלי היו אדומות מבכי,הראש שלי כאב כמו לא יודעת מה,ולא ממש חשבתי על מה שאני עושה עכשיו. אני לא ממש מבקשת שתבינו.אני לא ממש חושבת שתבינו אותי בכלל. אבל אני כן מבקשת, מאלו שיכולים, שיסלחו לי. אני באמת מרגישה רע בנוגע לניסוח ההודעות שלי אתמול.אבל יש נושאים שבאמת התכוונתי אליהם. למשל- נושא הספוילרים. זה אחד הדברים שממש הכעיס אותי... אז.... סליחה על הניסוח, פורום בליצ'

ShuNka

New member
../images/Emo201.gif

אני יודעת איך זה שיש תקופות רעות, שקרובים אליך נמצאים על הסף.. תאמיני לי. עדיף לא להוציא את התסכול שלך בתור כעס, רוב הסיכויים שיהיו אנשים שלא יבינו איך את מרגישה. לא מתוך כוונה רעה אלא בגלל שהם לא יודעים מה את עוברת, ועלולים לכעוס עלייך בחזרה.. אין לי מושג איפה או איך את אמורה לפרוק את המטען הרגשי הזה, [צריך להאמין שיהיה בסדר.] כשאני אגלה בעצמי, אני אספר לך ^^

לבנדר א

New member
../images/Emo201.gif

אני מבינה אותך. לא מזמן כמה אנשים רבו איתי ואמרתי הרבה דברים שהצטערתי עליהם.

rukia chan

New member
אני מבינה אותך לגמרי...

אני ממש יודעת איך זה שאין לך כוח לאפחד ואת פשוט רוצה להוציא את התסכול שלך על משהו. אז רק שתדעי שזה ממש בסדר, ונקווה שיהיה טוב.

לימון הייתה בדרך כלל היתה

משגיחה עליי כדי שאני לא העשה דברים כאלו... אבל עכשיו...

למעלה